Manipularea cifrelor statistice și a datelor fiscale se află la baza regimului politic actual

 

Rândurile de mai jos mi-au fost sugerate de articolul intitulat „Confirmare oficială: la locale au drept de vot toți românii, inclusiv sugarii”, autor Bogdan Tiberiu Iacob. Autorul articolului are dreptate.

Am semnalat de multă vreme faptul că operatorii alegerilor din România folosesc milioane de poziții fictive pe listele votanților. Aceasta este o certitudine. Toate alegerile sunt măsluite.

Anul trecut, de la Parlament s-a cerut la Ministerul de Interne cifra reală a populației României. M.I. a refuzat să comunice oficial cifra! Deși acest fapt a fost făcut public, s-a trecut foarte ușor peste această adevărată grozăvie. Insubordonarea instituțională este tolerată în liniște desăvârșită…

Sistemul ticăloșit (președinte+servicii+BNR+magistrații aserviți serviciilor), sub coordonarea colonialiștilor occidentali, operează în comunicarea publică cu date false. Pe lângă cifrele electorale falsificate în scop de manipulare a alegerilor, sunt falsificate și cifrele privitoare la situația financiară a țării, pentru a se demonstra „imposibilitatea” oferirii unui nivel decent de trai populației. Se vorbește insistent despre sumele de deficit bugetar, ocolindu-se mereu esențialul: ANAF colectează doar aprox. 30% din impozitele, taxele și TVA-ul datorat de contribuabilii din România. Aprox. 70% este evaziunea fiscală făcută cu aprobare tacită și/sau prin închiderea intenționată a ochilor sistemului.

50% din cât ar fi necesar să colecteze ANAF sunt obligații fiscale ale băncilor străine, ale societăților de asigurări și ale companiilor multinaționale, care fac un colosal export ilegal de profit. 20% sunt economie neagră. Prin legislație și prin sistemul de control, statul român tolerează „suveicile” prin care companiile străine își ascund TVA-ul datorat către ANAF, a cărui plată o eludează. Țara asta trăiește cu 30% din cât ar fi necesar să colecteze și banii nu-i ajung, ceea ce duce la uriașele împrumuturi făcute cu cea mai mare dobândă de pe piața financiară internațională. Îmbogățim și cămătarii internaționali…

Referindu-mă doar la manipularea unor cifre, nu mă mai refer la cheltuielile militare și sanitare păguboase, respectiv la achizițiile la prețuri exorbitante de armament uzat fizic și moral și la aducerea pe piața românească de medicamente la prețuri mult peste valoarea lor.

Autorul articolului s-a referit doar la alegerile locale. Dar și la alegerile parlamentare, românii nu au avut variante favorabile lor. Majoritatea s-au înghesuit să voteze partidele mari ale țării, care sunt una și aceeași mizerie antiromânească!

Da, stimați membri ai PSD, ați încetat să fiți altceva decât liberalii, USR-iștii, PMP-iștii, UDMR-iștii și alți slugoi ai străinătății. Ați murit odată cu abandonarea luptei pentru dreptate până la capăt. Dreptatea până la capăt, pe care au susținut-o civilii din PSD și s-au străduit fără succes s-o promoveze prin singurul program de guvernare favorabil românilor din ultimele trei decenii, după alegerile din decembrie 2016, a fost abandonată în mod laș după arestarea principalilor ei susținători verbali.

Da, Dragnea, Vâlcov și unii dintre apropiații lor au susținut acel unic program politic național românesc. Ei au susținut promovarea unei foarte importante legi a prevenției (s-a ales praful de ea) și scoaterea justiției de sub controlul serviciilor secrete și punerea lor sub controlul CSM (răspunsul a fost un și mai mare control securist aplicat justiției) și legea răspunderii magistraților și desființarea și publicarea protocoalelor secrete ale serviciilor cu magistratura (totalmente ilegale, conform Legii 303/2004; ați mai auzit ceva despre ele?) și modificarea codurilor penal și de procedură penală, mutilate în vremea ministeriatului Prună, prin care, de exemplu, o suspiciune „rezonabilă” se poate asimila unei probe și poate produce efecte devastatoare asupra învinuiților etc. Celebra Ordonanță 13 a fost una perfect constituțională și strict necesară societății. Toți cei care au sabotat-o ar ar fi cazul să se simtă vinovați, sau ignoranți, adică proști (care sunt mult mai numeroși decât deștepții).

De aceea au răsculat serviciile strada împotriva civililor din PSD și a programului favorabil românilor. Între timp, securiștii au acaparat pe de-a întregul PSD. La ultimul recent congres al partidului s-a finalizat operațiunea. Ofițerii acoperiți și agenții serviciilor sunt la putere „pe linie”, iar doamna Gabriela Firea, oricum cel mai bun produs al PSD din actuala conducere, a spus-o explicit la interviul de după congres: nu vom mai vorbi despre „justiție”. Scurt și sec! În traducere s-ar putea spune și așa: „dragi securiști, nu vă vom mai deranja nici măcar cu o floare”. Păi ce societate este aceea în care statul nu vorbește despre justiție? Cui lasă conducătorii politici justiția? Unui alt stat? Stat străin? Sau statului paralel din România?

Dragi români, treziți-vă! Ce, nu pricepeți? Nu vi s-au spus destule? Ce mai vreți să aflați ca să simțiți voi înșivă lanțurile cu care v-au legat străinii și minoritarii etnici din România+serviciile aservite lor? Cât timp vreți să vă mai lăsați manipulați și să susțineți sistemul ticăloșit cu mâna și cu pixul dumneavoastră? De cât timp mai aveți nevoie?

Dreptatea până la capăt, dacă s-ar fi aplicat și nu ar fi fost sabotată de dușmanii românilor, presupunea și promovarea adevărului. Or, dacă s-ar promova adevărul în societate, nu s-ar mai opera cu cifre fiscale false, s-ar colecta corect toate obligațiile fiscale din țară și criza ar dispărea instantaneu. Apoi, promovând adevărul, nu s-ar mai falsifica listele Biroului Electoral Central, iar unitățile militare ale serviciilor nu ar mai număra voturile și nu ar mai falsifica alegerile. Am mai spus-o: adevărul este singurul egal al lui Dumnezeu. În lipsa lui țara se îndreaptă tot mai mult spre o pieire în liniște.

Noi, românii, nu putem aștepta de la străini și de la minoritarii etnici nici binele, și nici măcar supraviețuirea etnică.

Nu vedeți de unde vine perfidia? Treziți-vă!

Prof. univ. dr. Corvin Lupu


Citiți și:
România este înglodată în datorii. Câte milioane de euro împrumută în fiecare zi ministerul lui Florin Cîțu!
15 motive pentru care România este într-un mare, mare, impas
Gheorghe Piperea, despre România: «O colonie ținută în frâu de vătafi semianalfabeți»

 

yogaesoteric
2 februarie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More