Marea Britanie – prefigurarea modelului sinistru al societăţii planetare fasciste de mâine

Copii arestaţi în Marea Britanie pentru remarci „rasiste”

de Mihai Vasilescu

Marea Britanie a devenit primul stat totalitar modern. Deşi în Marea Britanie nu sunt lagăre de concentrare sau gulaguri, poliţia a primit puteri fără precedent, de natură să dicteze modul de a gândi al cetăţenilor britanici şi de a pedepsi aspru orice dizidenţă. Marea Britanie s-a transformat într-o prefigurare a modelului sinistru al societăţii planetare fasciste de mâine.
Guvernanţii britanici au impus o legislaţie ce va incrimina glumele catalogate a fi „incorecte politic” şi îi va pedepsi pe „făptuitori” cu până la 7 ani de închisoare.

Publicaţia The Australian a colectat în ultimii 10 ani un număr impresionant de rapoarte ale unor cazuri de pedepse draconice (incluzând şi arestarea unor copii) pentru „infracţiuni împotriva corectitudinii politice”.

Iată câteva exemple:
* Codie Stott, o elevă în vârstă de 14 ani, a fost repartizată pentru realizarea unui proiect şcolar într-un grup de copii asiatici vorbitori ai limbii urdu, din care unul singur ştia engleză. Ea a rugat-o pe profesoară s-o mute într-un grup în care să se înţeleagă şi ea cu colegii. Reacţia cadrului didactic a fost crâncenă, ţipând la ea, a acuzat-o de rasism şi a anunţat poliţia. După câteva zile, fetiţa a fost ridicată şi dusă la secţie unde a fost amprentată, fotografiată, interogată şi apoi încarcerată într-o celulă timp de 3 ore şi jumătate.

* Într-o ceartă în curtea şcolii, un copil de 11 ani i-a spus altuia, de 10 ani, că este „sconcs”. Cel de 10 ani i-a răspuns zicându-i „bin Laden”, suficient pentru a fi arestat şi trimis în faţa unui judecător, care însă a spus că este un non-sens începerea urmăririi penale împotriva unui copil din motive de corectitudine politică, adăugând că există infracţiuni majore în societate pentru care poliţia nu se deranjează atâta. Drept urmare, copilul de 10 ani a renunţat la şcoală.

* Interpretul lui Basil Brush, un cunoscut păpuşar de la o emisiune televizată pentru copii, a fost investigat de către poliţie pentru că a făcut o glumă despre ţigani. BBC a etichetat comportamentul său ca necorespunzător şi a asigurat poliţia că va interzice difuzarea episodului respectiv.

* Începând de anul acesta, părinţii creştini şi musulmani au fost ameninţaţi cu urmărirea penală în cazul în care au obiecţii faţă de lecţiile în care se promovează căsătoria între homosexuali sau adopţia de copii de către aceştia.

* În ultimele luni au fost nenumărate cazurile de oameni ce şi-au pierdut locurile de muncă din şcoli, spitale sau alte instituţii din motive religioase. Mai grav este că se procedează precum în timpul celei mai negre perioade a comunismului, prin trădări ale unor conversaţii private… Celebru este cazul asistentei Caroline Petrie, care l-a întrebat pe un pacient dacă doreşte să se roage pentru el. Acesta a spus unui coleg al ei, care şi-a făcut mai apoi „datoria de cetăţean”.

* Lui Jennie Cain i s-a impus să-i interzică fiicei sale de cinci ani să mai vorbească despre Iisus în şcoala în care lucra Jennie. În momentul în care s-a aflat de către autorităţile şcolare de un e-mail privat al mamei, în care cerea membrilor bisericii să se roage, aceasta a fost acuzată de conduită  profesională inadecvată.
 
După cum lesne se poate observa, sub acoperirea politicii corecte, SISTEMUL are câteva ţinte clare: promovarea homosexualităţii, distrugerea conceptului de familie tradiţională, a patriotismului, prigoana împotriva creştinilor. Pe scurt, urmăreşte realizarea punct cu punct a doctrinei „iluminaţilor”.

Citiţi şi:
Marea Britanie se îndreaptă precum un somnambul către o societate supravegheată
Control total asupra informaţiilor electronice pe teritoriul Marii Britanii

yogaesoteric
3 iulie 2009

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More