Marea Britanie: Sondaj Ipsos-Mori – O treime dintre tinerii între 16 şi 22 de ani se declară homosexuali, lesbiene sau bisexuali


Spălarea pe creier progresistă şi-a produs efectele


O treime (33%) din tinerii din Marea Britanie cu vârste cuprinse între 16 și 22 de ani spun că sunt fie homosexuali, fie bisexuali – conform unui sondaj Ipsos-Mori comandat de BBC – informează Daily Mail. Aceste rezultate contrastează puternic cu răspunsurile date de cei din generația anilor ʼ60-’70 (numiți baby-boomers) care se declară în proporție de 88% ca fiind heterosexuali. Diferența enormă de opțiune sexuală ține, evident, de educația aplicată noilor generații.

9% dintre tinerii cu vârsta între 16 și 22 de ani declară că sunt atrași de ambele sexe. Și doar 1% din persoanele de sex feminin au afirmat că sunt bisexuale.

Doar două treimi (66%) dintre tineri se caracterizează drept heterosexuali, arată acelaşi sondaj.

Ceilalți dintre cei cu vârste cuprinse între 16 și 22 de ani spun că sunt atraşi de același sex cel puțin o parte din timp, deși aproape jumătate dintre aceștia – 14% – spun că sunt „mai ales” heterosexuali.

În contrast, 88% dintre cei cu vârsta între 50 și 60 de ani spun că sunt heterosexuali și doar 6% afirmă că sunt în mare parte heterosexuali.

Schimbarea radicală a tinerilor legată de modul în care se raportează la sexualitate a fost evidențiată de sondajul comandat de BBC institutului Ipsos Mori.

Când au fost întrebați dacă sunt atrași în egală măsură de ambele sexe, 9% dintre adolescenții cu vârste între 16 și 22 de ani au spus da, comparativ cu doar 1% dintre cei din generația baby-boomers.

Noul sondaj subliniază faptul ca tinerii de azi se pot simți mai confortabil decât generațiile mai în vârstă cu etichetarea lor ca fiind homosexuali sau bisexuali.

O fată a declarat: „Generației noastre cu adevărat pur și simplu nu-i mai pasă dacă ești homosexual sau nu. Oamenii nu văd cuplurile diferit și nu mai spun: «Este un cuplu normal, sau este un cuplu gay». Ei cred doar că: «Este un cuplu, cei doi oameni sunt îndrăgostiți si nu contează că au același sex.»”.
Un băiat a adăugat: „Nimănui nu-i pasă. Vrei doar să fii cine ești. Dacă cineva este fericit, cui îi pasă?”.

Ipsos Mori a împărțit în patru categorii cele 3.000 de persoane chestionate, pe grupe de vârstă: Generația Z (16-22 ani), Generația Y (23-37), Generația X (38-51) și Baby-Boomers (52-71).

În rândul generației X, 85% s-au descris ca fiind exclusiv heterosexuali, în timp ce în rândul generației Y cifra este de 71%.

Aproximativ 10% din generația Z a declarat că prejudecățile față de homosexuali, bisexuali și transsexuali sunt importante pentru ei şi îi deranjează, în comparație cu doar 1% din generația boomers.

20% dintre ei au declarat că rasismul este o problemă importantă, în comparație cu 6% din generația Boomers.

Zece procente din generația Z au susținut libera circulație a persoanelor în Europa, comparativ cu 4% dintre cei din generația Boomers.


Citiți și:

Studiu despre homosexualizarea Americii 
Omul cel nou – de la omul cel nou comunist la omul unisex. Azi: spălarea pe creier a copiilor în Suedia. Genul «neutru»! 
Bizara impunere în forţă a homosexualilor

 

yogaesoteric
3 iunie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More