Marina rusă a declasificat dosarele secrete în care au fost consemnate de-a lungul timpului mai multe întâlniri cu nave extraterestre

 

Înregistrările datează, în mare măsură, din perioada comunistă şi au fost consemnate fenomene stranii şi inexplicabile cu care s-a confruntat armata rusă într-o perioadă de aproximativ 50 de ani.

Chiar înainte ca informaţiile să devină publice, s-a format o echipă de cercetare condusă de un fost ofiţer în marina rusă şi cercetător celebru al fenomenului OZN, Vladimir Azhazha, care a emis teorii concludente cu privire la aceste fenomene.

„Cincizeci la sută dintre întâlnirile cu OZN-urile s-au petrecut în apă, fie în oceane, mări sau lacuri. În acest sens, tindem să credem că fiinţele de pe alte planete iubesc apa”, a precizat Vladimir Azhazha.

Un submarin rus care a avut o misiune în Oceanul Pacific a detectat pe fundul oceanului şase obiecte neidentificate care se mişcau cu viteze uluitoare. În urma unor manevre abil executate, echipajul rus a scos submarinul la suprafaţă şi astfel a reuşit să scape de urmăritori. Obiectele neidentificate au ieşit din ocean luându-şi zborul spre culmile cerului. În doar câteva secunde nu au mai fost zărite nici pe radar.

„În cele mai multe dintre cazuri, obiectele neidentificate dezvoltau viteze impresionante, de peste 300 de noduri. Acceleraţia era atât de puternică încât ai senzaţia că legile fizicii sunt sfidate de OZN-urile care se aflau în apă. Nu trebuie să uităm că în apă este extrem de dificil pentru a dezvolta asemenea viteze în condiţiile în care un submarin din ziua de astăzi nu se poate deplasa cu mai mult de 20 de noduri”, susţine Azhazha în raportul său.

O altă întâmplare neobișnuită s-a petrecut în 1982, în Lacul Baikal, unde un grup de pescari a alertat autorităţile locale că mai multe lumini puternice se văd pe fundul lacului. Atunci a fost trimisă armata şi mai mulţi scafandri s-au scufundat în adâncurile lacului. La aproximativ 50 de metri adâncime s-au întâlnit cu mai multe fiinţe umanoide îmbrăcate în costume argintii. Au încercat să-i prindă, dar s-a iscat o confruntare şi trei soldaţi ruşi au fost omorâţi şi alți patru răniţi, conform efemeride.ro.

„Este posibil ca aceşti umanoizi să aibă baze militare pe fundul apelor pentru că acolo omul ajunge foarte rar. Aceasta este doar o ipoteză, dar trebuie şi ea luată încalcul”, este de părere fostul ofiţer rus.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante întâlniri pe care le-a avut armata din Rusia cu diverse forme de viaţă care provin din îndepărtatul Univers.


Citiți și:

Fiinţele extraterestre binefăcătoare, care asistă şi protejează planeta Pământ

Relatări pline de sinceritate, autentice ale cosmonauţilor ruşi referitoare la OZN-uri şi la alte fenomene neobişnuite
 

yogaesoteric
15 noiembrie 2017

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More