Mărturii îngrozitoare despre așa-zisele „binefaceri” ale substanţelor ucigaşe numite în chip mincinos „vaccinuri”

Oferim în acest articol extrase, traduse în română, din mărturiile cutremurătoare ale victimelor așa-ziselor „vaccinuri” anti-covid (majoritatea celor care apar în acest documentar sunt tineri):

Mărturia unei tinere, Nicole Smyth: „Am dureri mari de cap, am făcut scanări la plămâni și la inimă pentru că inima îmi bate foarte tare, iar plămânii îmi ard (…), am splina mărită, tocmai mi-a fost făcut un CT [tomografie computerizată] acum câteva luni. Ceva nu este în regulă, dar doctorul mi-a spus că pur și simplu nu știe. A fost foarte empatic, dar a fost foarte sincer cu mine spunându-mi că pur și simplu nu știe ce am dezvoltat în legătură cu acest vaccin ca să mă poată ajuta. [Medicii] pur și simplu nu pot face nimic, deși am aceste tulburări.”

Ulterior, ea a anunțat că pagina sa de Facebook, unde și-a distribuit povestea, a fost ștearsă: „Dacă nu mai sunt pe Facebook este pentru că pagina mea a fost eliminată și nu eu [mi-am șters-o]. Am fost raportată pentru că îmi împărtășesc povestea. Este povestea mea. Ea nu este falsă. Cum poate oare să fie falsă? Am și documentația medicală. Stau la pat, dar acum sunt raportată. … dacă vă întrebați de ce nu auziți și alte povești precum a mea, acesta este motivul.”

O altă tânără: „Am leșinat azi la serviciu. Tot ceea ce fac de când am suferit leziunile în urma vaccinului este să încerc să redevin persoana normală dinainte, dar cred că nu se va mai petrece asta niciodată pentru că, din punct de vedere cognitiv, nu mai sunt la fel ca înainte. Îmi doresc cu disperare să redevin acea persoană inteligentă, talentată și capabilă să facă multe acțiuni, dar acum este necesar să fiu atentă cum se comportă creierul meu în fiecare zi. Atunci când oamenii îmi spun că am avut o reacție la vaccin și că «vei fi bine», pur și simplu nu înțeleg. Chiar vreau să revin la normal într-o zi și nu cred că se va mai petrece asta.”

Mărturia unui tânăr: „De îndată ce am primit prima doză de vaccin, în 10-20 de secunde am început să am un gust metalic ciudat în gură, nu am mai simțit niciodată așa ceva înainte… Din acel moment, am avut stări accentuate de oboseală, aveam senzația că nu pot să respir, simptome de vertij, în care mi se părea că totul se învârte și nu-mi puteam găsi echilibrul, palpitații, care erau extreme noaptea – eram întins în pat și inima parcă voia să-mi sară afară din piept, îmi tremura tot trupul. Aceste efecte adverse severe au durat 2-3 săptămâni. Fac acest video pentru a-i informa pe oameni că efectele adverse ale vaccinului sunt reale, chiar au loc, vreau doar ca oamenii să știe ce mi s-a petrecut, fiindcă sunt sigur că mai sunt oameni care probabil au trăit ceva similar, chiar dacă nu sunt luați în serios pe rețelele de comunicare virtuală. Însă oamenii suferă efecte adverse și nu sunt bine. Nu vreau ca nimeni să treacă prin ce am trecut eu, este teribil. Însă sunt într-o situație dificilă, fiindcă am un job și, pentru a continua să lucrez în domeniul meu de activitate, este nevoie să fiu dublu vaccinat. Prin urmare este necesar să decid dacă să trec din nou prin această experiență sau chiar printr-o experiență mai rea [efecte adverse mai grave], sau să risc să îmi pierd sursa de venit și să devin o povară pentru societate. Însă îmi iubesc slujba, iubesc oamenii cu care lucrez.”

O tânără: „Pe 28 mai am făcut prima doză de vaccin anti-covid. Trei zile mai târziu am început să am dureri în picioare, am observat că era foarte dificil să îmi ridic picioarele ca să intru în mașină, sau chiar să urc în pat. Era foarte dificil și foarte dureros. În loc să mă fac bine, starea mea s-a înrăutățit, aveam probleme cu ambele picioare, iar durerea a început să urce către brațe. Am început să am durere pulsatilă în brațe. M-am îngrijorat atât de tare, că am mers la spital. Acolo medicii mi-au spus că aveam simptome de atac cerebral, sau probleme neurologice. Am făcut multe investigații deja, a fost un coșmar, vreau să merg acasă. Nu au nicio idee ce anume am. Chiar mi-au zis că este un mister. După ce am făcut toate investigațiile, iar apoi au ieșit normale, au trimis chiar un fizioterapeut ca să mă vadă, iar fizioterapeutul a zis că este nedumerit, a spus: «Nu am nicio idee, nu am mai văzut așa ceva până acum. Poți să mergi normal, dar nu iți poți ridica deloc picioarele.» Simt ca și cum picioarele mele sunt extrem de grele. Când vreau să le ridic, picioarele mele încep să tremure pentru că fac un efort atât de mare să le ridic și nu pot. Și mă întreb dacă mai sunt persoane care au experimentat asta. Fiindcă mă vor trimite acasă fără să îmi stabilească niciun diagnostic, ca și cum nu au idee ce mi s-a petrecut. Ei nu mă pot ajuta.”

Un tânăr de 19 ani, din Cleveland, Mississippi, pilot agricol: „Mi-am făcut, din naivitate, vaccinul pe 1 februarie, pe 3 februarie am început primul meu job [ca pilot agricol], am avut inflamație a creierului, vizibilitate «în tunel» [pierderea vederii periferice], [care au ținut] o oră și jumătate, până când umflarea creierului a devenit prea greu de îndurat, ambele urechi interne mi-au fost grav afectate, ulterior am avut două operații, care au încercat să repare leziunile, dar mi-am pierdut capacitatea de a câștiga venituri, am pierdut certificatul medical necesar pentru a-mi putea menține permisul de pilot valabil. [Certificatul mi-a fost retras de] aceeași agenție federală FFA [Administrația Federală a Aviației din SUA] care m-a încurajat să mă vaccinez, la 2 zile după ce FDA a dat undă verde tuturor americanilor [pentru vaccinare]. După ce am primit vaccinul, aceeași agenție a avut și puterea să-mi ia certificatul medical. Nu mai pot pilota niciodată. (…) Le spun oamenilor să nu fie naivi și creduli și să-și pună întrebări cu privire la tot, să nu creadă ceea ce li spune, decizia finală e la voi!”

Mărturia unei asistente, Nicole Sirotek, fondatoare a American Frontline Nurses (în ianuarie 2022, ea a depus mărturie în fața comisiei de anchetă a senatorului Ron Johnson din Senatul SUA; videoul cu mărturia se poate vedea aici): „Acum 2 zile, a fost adus la urgență la spital un copil de 10 ani, care a avut un atac de cord și a fost nevoie să mă lupt cu medicul de la urgență, [care spunea că] copiii de 10 ani nu au atacuri de cord și m-am certat cu el timp de 30 de minute pentru a-l determina să îi facă un EKG, pentru ca [după investigație] să aflu că a suferit aproape un infarct miocardic cu supradenivelare de segment ST… Am spus că tocmai a fost vaccinat ieri, deci este foarte posibil [să aibă acest efect advers grav]. Oamenii [afectați de vaccin] ne contactează pe mine și pe cei de la American Frontline Nurses pentru a-i susține, pentru că vedem că are loc o umilire a victimei, căreia i se spune că suferă de «anxietate etc.», dar, în realitate, dacă ei menționează că e vorba de o leziune cauzată de vaccin, atunci medicul, corporația, spitalul, clinica nu vor mai fi rambursate, așa că [efectele adverse] sunt etichetate drept «anxietate» sau «neuropatie», când este foarte clar o leziune cauzată de vaccin.”

Mărturia unui medic: „După ce au fost administrate publicului general, în casele de bătrâni, oamenii în vârstă au început să facă covid. A fost ceva ciudat. De exemplu, la o săptămână după ce primeau prima doză, au fost testați pozitiv pentru covid. Am început apoi să consultăm pacienți care se vaccinaseră, iar o săptămână mai târziu veneau cu pneumonie. O pot spune cu certitudine. 2021 este anul pneumoniei. Independent de covid. Nu am mai consultat niciodată atât de mulți oameni cu pneumonie, septicemie, și chiar în mijlocul verii, toată vara. După desfășurarea campaniei de vaccinare, am observat cu siguranță o creștere a cazurilor de atacuri de cord, de accidente vasculare cerebrale, de cheaguri de sânge, de sângerări gastrointestinale, de tulburări gastrointestinale, apendicită, am văzut chiar și pancreatită, cancere recurente, [numărul acestora] a crescut vizibil. Nu doar eu am observat, toată lumea părea să observe asta. A devenit clar pentru mine că ceva era în neregulă.

Nu știam nimic despre VAERS, nu știam despre responsabilitatea noastră de a raporta, nici măcar nu s-a vorbit despre asta, când au fost lansate aceste vaccinuri. Nu am fost niciodată instruiți în acest sens. Am intrat pe site și primul aspect pe care l-am observat a fost că acolo scria că «furnizorii de servicii de sănătate sunt obligați prin lege să raporteze anumite reacții adverse către VAERS». Am căutat mai departe și o secțiune întreagă se referea la exact ceea ce ar fi necesar să raportăm, elemente specifice. Atunci am început să raportez pe cont propriu [probleme ale pacienților]. Foarte repede această activitate a devenit un loc de muncă cu normă întreagă. În decurs de 3 săptămâni până la o lună, aveam deja raportați 50 de pacienți…

M-am întors la administrația mea și le-am spus că am nevoie de ajutor. Nu pot să fac totul singură, este copleșitor să fiu la telefon cu CDC tot timpul, să fiu la telefon cu acești pacienți, am nevoie ca mai mulți oameni să știe despre asta, ca să mă poată ajuta. Însă am întâmpinat rezistență. Pentru că atunci era momentul când vaccinurile au început realmente să fie promovate – se punea presiune ca toată lumea să se vaccineze.”

Mărturia unei asistente medicale: „De pe 10 ianuarie, viața mea s-a schimbat pentru totdeauna. Ce a început cu o durere de cap, 13 ore după vaccin, a sfârșit prin a fi inflamare a creierului, presiune intracraniană crescută, am tulburări neurologice, precum bâlbâială, convulsii, tremurat, din cauza cărora recent am căzut și mi-am rupt piciorul. Am cheaguri de sânge și fac zilnic injecții cu diluant de sânge, sunt un cobai fără niciun răspuns cert dacă mă voi mai recupera vreodată. Am cheltuit 20.000 de dolari pe tratamente, iau 23 de pastile pe zi și nu se vede o evoluție spre bine. Medicii nu ascultă și, după mai multe vizite la spital, nu mai pot lucra. Sunt reală, pericolul este real!”

Citiți și:
De ce victimele vaccinurilor au datoria să vorbească. Vaccinații mor sau se îmbolnăvesc grav pe capete. Realitatea este deja în sicriu, cu capacul dat la o parte
Un chirurg japonez cere încetarea imediată a administrării vaccinurilor de rapel covid. „Este o alertă roșie totală!”

 

yogaesoteric
18 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More