Mașinăriile venite dintr-o altă lume, care sfidează legile fizicii

 

În august 1954, în Tanararive, Madagascar, a fost înregistrat un fenomen care a afectat întregul oraș. Deasupra orașului a fost observat un OZN care a survolat silențios, la joasă altitudine, toată zona.

Pe măsură ce se deplasa, luminile din oraș se stingeau. Orașul a rămas în beznă preț de mai multe zeci de minute. Când misteriosul obiect a dispărut, orașul a revenit la normalitate și toate sursele de energie electrică funcționau.

Obiectul avea un fuzelaj sub formă de țigară, având strălucirea aluminiului. În spatele obiectului, la o distanță de 50 de metri, apăreau scântei intermitente de culoare portocalie.

În oraș s-a lăsat o tăcere generală, cu toate că oamenii erau panicați. Timp de câteva zeci de minute au rămas muți și incapabili să reacționeze.

Conform estimărilor, obiectul s-a deplasat cu o viteză mică, la joasă altitudine, iar în momentul în care a survolat grădina zoologică, animalele au devenit agitate, unele dintre ele încercând să rupă gardurile de protecţie.

Istoria s-a repetat în anul 1957, pe o autostradă din Texas, SUA, atunci când un obiect zburător neidentificat a survolat zona și zeci de automobile au avut pană de motor.

În numeroase cazuri de apariții OZN s-a observat că acestea produc un efect electromagnetic puternic, care afectează atât oamenii cât și aparatele ce au componente electronice.

Un fenomen inexplicabil din perspectiva cunoștințelor actuale de fizică este acela că OZN-urile, cu toate că se deplasează cu viteze foarte mari, nu produc bang-ul sonic. Mulți piloți au relatat faptul că au întâlnit OZN-uri care se deplasau cu viteze de 4.800 mile/h și bang-ul sonic nu se producea. Conform legilor fizicii, în aceste cazuri ar fi fost să se producă un bang sonic devastator.

Mai multe fenomene corelate cu apariția OZN-urilor nu pot fi explicate prin mijloace convenționale. Vehiculele extraterestre sunt capabile să atingă o viteză uluitoare, să efectueze zbor în zig-zag, mișcări în cerc sau manevre bruște. Toate acestea au făcut ca demersurile avioanelor de vânătoare performante care au încercat să doboare misterioasele obiecte să nu aibă niciun rezultat. Ba mai mult, în numeroase cazuri, avioanele de vânătoare au rămas în mod ciudat fără combustibil sau li s-a defectat brusc aparatura de la bord.

Citiți și:

OZN-uri gigantice deasupra României

Misteriosul și fascinantul fenomen OZN

 

yogaesoteric
9 iulie 2018

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More