Maşini au fost ridicate în aer pe stradă de o forţă necunoscută

 
Un eveniment straniu, care s-a soldat cu un accident, s-a petrecut într-o intersecție dintr-un oraș din China, la sfârșitul lunii noiembrie 2015. O forță impresionantă a ridicat mașinile de pe șosea, pentru ca mai apoi să se producă un accident cu consecințe grave.

Camerele de filmat stradale au înregistrat cum o forță necunoscută a ridicat trei mașini – două dube și un autoturism – de parcă acestea ar fi fost din carton. În secundele următoare cele două dube s-au ciocnit violent și s-a produs un accident în lanț.

Întâmplarea este de-a dreptul șocantă pentru că nimeni nu își poate explica ceea ce s-a petrecut cu adevărat. Filmarea a făcut înconjurul lumii și a stârnit numeroase reacții. Unii internauți au vehiculat ideea că în intersecția cu pricina a fost instalat un cablu care s-ar fi agățat în peria mașinii de salubritate, și acesta ar fi fost motivul pentru care mașinile au fost ridicate de la sol.

Această ipoteză nu este credibilă pentru că acel cablu trebuia să fie destul de gros și astfel s-ar fi văzut în imagini. În plus, mașina de salubritate ar fi trebuit măcar să se miște de la locul ei sub acțiunea acelor forțe, însă ea nici nu se clintește în timp ce mașinile sunt ridicate de la sol.

Mai mult de atât, martorii oculari au declarat că o forță impresionantă a ridicat mașinile și nu este vorba despre niciun cablu sau orice alt truc.

Evenimentul este straniu și încă inexplicabil pentru că nu există elemente logice în imaginile filmate. Interesant mai este și faptul că participanții la trafic s-au oprit înmărmuriți și speriați de ceea ce au putut să vadă.

Autoritățile au anunțat că au demarat o anchetă care să facă lumină în acest caz. Rămâne de văzut dacă vor descoperi cauza reală a fenomenului sau vor fi nevoite să închidă dosarul fără prea multe explicații.

Citiți și:
Râul cel subacvatic de pe fundul Mării Negre, cu copaci, frunze şi cascade
Misterul încăperii subterane şi al tunelului care au fost de curând descoperite în Munţii Bucegi

yogaesoteric
2 aprilie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More