Masoneria, lovită la finanțare. Magistrații masoni pot ajunge pe mâna DNA

Judecătoarea Camelia Bogdan, recent exclusă din magistratură, duce la următorul nivel războiul cu masoneria. Aceasta nu doar că intenţionează să dezvăluie numele tuturor magistraţilor care activează în masonerie, dar vrea ca statul să și confiște sumele cu care aceștia au cotizat la organizație.

Judecătoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu a formulat în acest sens mai multe solicitări către CSM și către Marea Lojă Națională a României. După ce a amenințat că se poate ajunge la retragerea statutului de utilitate publică Marii Loji Naţionale a României (MLNR) sau chiar la desfiinţarea acesteia, Camelia Bogdan amenință cu sesizarea DNA.

Stiripesurse.ro a intrat în posesia scrisorii pe care Camelia Bogdan a trimis-o conducerii MLNR și șefei CSM, Mariana Ghena, cu privire la „recuperarea produsului infracțiunii”, adică a cotizațiilor ilegale către masonerie a magistraților.

„Stimate Domnule Grand Master al MLNR,

Cu deosebit respect, având în vedere răspunsul dumneavoastră din data de 28.03.2017 la solicitarea mea având ca obiect comunicarea unor înscrisuri privind apartenenţa la masonerie a dlui Lucian Netejoru, domnul GRAND MASTER AL MLNR respingându-mi în mod fundamentat solicitarea, dar precizând că în sensul art. 5 din Legea nr 544/2001 sunt informaţii de interes public:
1 e) sursele financiare, bugetul şi bilanţul contabil,

Revin cu respectuoasa rugăminte, întemeiată pe disp. LEGII NR. 544/2001, adresată domnului GRAND MASTER AL MLNR pentru a fi atașată la dosarele mele nr. 132/36/2017 și 69/P/2017:

– să comunice pe lângă declaraţiile de adeziune/ jurămintele de ucenic/ calfă/ maestru/ maestru mason depuse de colegii magistraţi care nu şi-au declarat apartenenţa la Masonerie;

– petiţiile de iniţiere depuse de colegii magistraţi care nu şi-au declarat apartenenţa la Masonerie;

– în temeiul disp. ART. 5 ALIN. 1 LIT. E DIN LEGEA NR. 544/2001 chitanţele care atestă PLĂŢI CĂTRE MLNR pentru iniţiere/ dobândire grade/ cotizaţii/ orice alt titlu de către magistraţi masoni care nu şi-au declarat apartenenţa la MASONERIE, modul de reflectare şi dovada reflectării acestora în evidenţele contabile ale MLNR, fluxurile financiare generate de utilizarea acestor sume de bani, cu specificarea destinatarilor finali ai acestor sume în privinţa cărora există suspiciunea rezonabilă că provin din săvârşirea de infracţiuni şi care se cuvin bugetului de stat, cu titlu de produs al infracţiunii, indiferent dacă există sau nu o trimitere în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de spălare a banilor prev. de art. 29 alin. 1 lit. c din LEGEA NR. 656/2002, în varianta faptică a dobândirii de bunuri, cunoscând că provin din săvârşirea de infracţiuni.

În eventualitatea în care domnul GRAND MASTER NU RĂSPUNDE la solicitarea mea respectuoasă, apreciez că trebuie încunoştinţate şi organele de urmărire penală, sens în care mă adresez cu respectuoasă rugăminte DNA STRUCTURA CENTRALĂ pentru:

– conexarea dosarelor nr. 27/P/2016 și 69/P/2017;
– extinderea cadrului procesual;
– recuperarea la bugetul de stat a sumelor achitate la MLNR de funcţionari publici care nu şi-au declarat calitatea DE MASON în declaraţiile de interese.

Pentru considerente de consecvenţă, având în vedere obligaţia de bază ce incumbă statului, prin instituţiile abilitate, de a veghea în vederea îndeplinirii obligaţiilor de bază pe care le are faţă de cetăţenii săi, solicit doamnei preşedinte MARIANA GHENA, garantul independenţei justiţiei, căreia îi incumbă, inter alia, sarcina să vegheze că magistraţii români nu utilizează bani în scopuri infracţionale, şi în eventualitatea în care acest demers s-a produs, să contribuie, în temeiul art. 267 C PEN la recuperarea acestora, să solicite MLNR, pe lângă declaraţiile de adeziune/ jurămintele de ucenic/ calfă/ maestru/ maestru mason depuse de colegii magistraţi care nu şi-au declarat apartenenţa la Masonerie:

– petiţiile de iniţiere depuse de colegii magistraţi care nu şi-au declarat apartenenţa la Masonerie;
– în temeiul disp. ART. 5 ALIN. 1 LIT. E DIN LEGEA NR. 544/2001 chitanţele care atestă PLĂŢI CĂTRE MLNR pentru iniţiere/ dobândire grade/ cotizaţii/ orice alt titlu de către magistraţi masoni care nu şi-au declarat apartenenţa la MASONERIE, modul de reflectare şi dovada reflectării acestora în evidenţele contabile ale MLNR, fluxurile financiare generate de utilizarea acestor sume de bani, cu specificarea destinatarilor finali ai acestor sume în privinţa cărora există suspiciunea rezonabilă că provin din săvârşirea de infracţiuni şi care se cuvin bugetului de stat, cu titlu de produs al infracţiunii, indiferent dacă există sau nu o trimitere în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de spălare a banilor prev. de art. 29 alin. 1 lit. c din LEGEA NR. 656/2002, în varianta faptică a dobândirii de bunuri, cunoscând că provin din săvârşirea de infracţiuni, deoarece sistemul român de recuperare a produsului infracţiunii cunoaşte instituţia confiscării fără condamnare.

Vă rog să primiţi expresia întregii mele recunoştinţe.

Cu deosebită consideraţie,
Camelia Bogdan”

Citiţi şi:
Judecătoarea Camelia Bogdan le-a pus gând rău masonilor: Marea Lojă Națională poate fi desființată
Cutremur de proporții. Masoneria CONDUCE din umbră România. Dovezi edificatoare despre Năstase, Băsescu și Ponta

yogaesoteric
26 iunie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More