Medicii din Marea Britanie care contestă vaccinurile covid riscă să fie suspendați din funcție

Medicii britanici riscă să își piardă locul de muncă dacă postează pe conturile lor de pe rețelele de comunicare virtuală informații așa-zis înșelătoare sau false despre vaccinurile covid, în baza unor noi directive care urmează să fie adoptate de autoritatea de reglementare profesională, informează LifeSiteNews.

Un proiect al Consiliului Medical General (GMC) din Marea Britanie vizează opiniile care critică lockdown-urile impuse de guvern și scepticismul față de campaniile de vaccinare a personalului medical, amenințând persoanele respective cu excluderea din consiliu în cazul în care comentariile lor pe aceste subiecte sunt considerate a nu fi „oneste” sau de natură să „inducă în eroare” populația.

Ghidul de bune practici medicale al GMC, pe care unii îl văd ca pe un „jurământ al lui Hipocrate” al zilelor noastre, include acum un proiect care le cere medicilor „să fie onești și demni de încredere, să își recunoască limitele competențelor și să se asigure că nicio informație din cele pe care le oferă nu induce în eroare”, inclusiv cele răspândite pe platforme precum Twitter, Facebook și TikTok.

Acest aspect se aplică tuturor formelor de comunicare scrisă, orală și digitală”, precum și „tuturor interacțiunilor, inclusiv pe rețelele și site-urile de comunicare virtuală”, se arată în proiect. Propunerile vor fi supuse consultării înainte de a fi introduse în regulament.

Abaterile de la ghidul de bune practici al GMC pot duce la aplicarea unei serii de sancțiuni împotriva profesioniștilor din domeniul medical, până la eliminarea din registru, ceea ce înseamnă, în esență, pierderea dreptului de a profesa.

Citiți și:
(Ne)libertatea de opinie (I)
Dr. Vernon Coleman: Elita malefică ar putea să ne omoare pe toți din greșeală. Ar putea anihila omenirea

 

yogaesoteric
12 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More