Medicii spun că vaccinul antipoliomielită promovat de fundația lui Bill Gates a dat naştere la o tulpină «superpolio» care este extrem de periculoasă

 

O tulpină de virus poliomielitic cu mutaţii genetice şi-a făcut drum în Europa prin programele de vaccinare, după cum afirmă autorităţile medicale, referindu-se la campaniile de vaccinare antipoliomielitică finanţate de Bill Gates, care au dat naştere unei tulpini de virus poliomielitic mult mai patogenă.

În 2011, medicii din India au anunţat că un număr imens de copii au fost afectaţi după ce au primit vaccin antipolio cu administrare orală – ca rezultat concret al acestei vaccinări, 47.000 de copii au rămas paralizaţi, cu invaliditate definitivă. 

Wakingscience.com afirmă: „Potrivit Washington Post, virusul polio a revenit în Europa pentru prima dată după cinci ani, dar acum sub forma unei tulpini virale cu mutaţii, despre care chiar mass-media principală admite că a fost determinată de vaccinul însuşi.”

Washington Post notează: „Virusul polio a revenit în Europa după cinci ani de absenţă, producând paralizia unui copil de 4 ani şi a unuia de 11 ani în Ucraina, după cum afirmă OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii).

Tulpina responsabilă, numită cVDPV – virus polio tip 1 derivat din vaccin – este o formă rară, cu mutaţie, de virus poliomielitic care provine din vaccin. Vaccinurile antipolio cu administrare orală conţin o formă atenuată de virus viu (!), care activează sistemul imun în organism pentru a construi anticorpi care să îl protejeze. Dar aceasta necesită timp, iar în acest timp virusul se înmulţeşte în intestinul celui vaccinat şi poate fi excretat, iar persoana în curs de imunizare îl poate răspândi în comunitate.

(…) Virusul derivat din vaccin poate circula pentru mult timp, 12 luni sau mai mult, în natură, şi se poate modifica genetic într-o formă mult mai virulentă care poate produce paralizii.”

Wakingscience.com scrie în continuare: „Autorităţile sanitare împreună cu OMS sunt îngrijorate de existenţa unui risc mare ca această tulpină cu mutaţie să continue să se răspândească în interiorul şi în jurul Ucrainei, la vecinii săi – Polonia, România, Slovacia şi Ungaria.

Alte cazuri confirmate de poliomielită determinată de (virusul din) vaccin au fost raportate recent în India, Madagascar şi Sudanul de Sud. Aceasta este o problemă semnificativă.

Ceea ce este alarmant şi supărător este faptul că
vaccinurile antipolio cu administrare orală nu s-au mai administrat în occident de 15 ani pentru simplul motiv că OMS şi alte autorităţi sanitare ŞTIAU că acestea determinau cazuri de poliomielită cu paralizie consecutivă!

Autoritățile din sănătate ştiu că, statistic, acest vaccin, afectează un procent din copiii vaccinaţi şi poate fi un potenţial factor declanşator de epidemii, dar totuşi îl folosesc, sub acoperirea explicaţiei că în regiunile mai puţin dezvoltate nu există echipamente pentru manipularea vaccinurilor refrigerate care nu conţin virus viu [cum este vaccinul antipolio cu administrare injectabilă – n.n.].”

Truthstream media anunţa în 2013: „Probabil cea mai gravă parte din această problemă care se doreşte a fi o campanie de îmbunătăţire a stării de sănătate, este că Fundaţia Bill şi Melinda Gates şi OMS ştiau că vaccinul antipolio cu administrare orală determină paralizie – dar s-au gândit că trocul îşi merită banii.

După ani de controverse în SUA, utilizarea vaccinului antipolio cu administrare orală (OPV) a fost întreruptă în anul 2000 datorită demonstrării legăturii cu tulpina de virus polio derivată din vaccin (VDPV). În 2004, acest vaccin a fost interzis şi în Marea Britanie.

Utilizarea vaccinului antipolio inactivat şi cu administrare injectabilă (IPV) a înlocuit vaccinul cu administrare orală în Occident, în timp ce acesta din urmă – cel cu administrare orală şi capabil să determine poliomielită şi paralizii – continuă să fie utilizat în ţările în curs de dezvoltare.”
 
Wikipedia notează că OMS „consideră că beneficiile vaccinării sunt cu mult deasupra riscului de a face poliomielită din cauza vaccinului”.

Iată că Organizația Mondială a Sănătății a uitat că primul amendament din jurământul lui Hipocrate avertizează: „Primum non nocere!”, adică „În primul rând, să nu faci rău!”. Deci indiferent ce terapie, tratament sau orice intervenţie se aplică fiinţei umane, în primul rând trebuie să existe siguranţa că nu i se face niciun rău. Dar ce face Fundaţia familiei Gates împreună cu OMS? Administrează vaccinuri despre care ŞTIU că pot face rău, că pot provoca poliomielită cu paralizie consecutivă – invaliditate definitivă, pe viaţă! Ne mai miră acest fapt? Nu. Doar confirmă politicile mizerabile de depopulare făcute sub acoperirea programelor de vaccinare din ultimii ani.


Citiţi şi:


Bill Gates recunoaşte că vaccinurile sunt folosite pentru reducerea populaţiei la nivel mondial

Viitorul vaccinării obligatorii, cu forța, a populației. Mai întâi copiii voștri, apoi voi

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă măsuri coercitive pentru a se face faţă neîncrederii în vaccinuri

 

yogaesoteric
12 mai 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More