Meditație extraordinară de evocare a revărsării luminii dumnezeiești Alb Strălucitoare în ambianța sferei tainice de forță a planetei Pământ

 

Luni, 21 ianuarie 2019, în intervalul orar 06:50-07:45, se va realiza o meditație extraordinară de evocare plină de fervoare înălțătoare a revărsării nesfârșitei lumini dumnezeiești ALB STRĂLUCITOARE în ambianța sferei tainice de forță a planetei Pământ.
06:45-06:50 – Consacrarea roadelor către Dumnezeu Tatăl.

Această exemplificare în premieră va fi susținută de Ghidul nostru spiritual Grieg cu energie ocultă triplă.

Vă invităm să participați câți mai mulți dintre voi la această angrenare colectivă ce se realizează la unison. În felul acesta veți descoperi, prin trăire directă, o experiență complexă, ce include în simultaneitate efectul ocult de multiplicare, efect ce este cunoscut de mii de ani de către cei inițiați. Acest efect provoacă, datorită stării de unison ocult, o sui-generis înmulțire a puterii benefice ce apare atunci când mai multe ființe umane ce sunt însuflețite de o aspirație anume operează în felul acesta la unison. De altfel, este semnificativ că în folclor se menționează: „UNDE-S DOI SAU CHIAR MAI MULȚI CE ACȚIONEAZĂ ÎNTR-O DIRECȚIE EMINAMENTE BENEFICĂ, PUTEREA BINELUI CANALIZAT CREȘTE CHIAR EXTRAORDINAR DE MULT”. Participând la această angrenare excepțională aveți ocazia să vă convingeți de toate acestea, iar în plus veți beneficia de susținerea ce este oferită în acest context cu o energie ocultă corespondentă care este triplă. Experiența inefabilă pe care o veți avea vă dezvăluie totodată modul în care operează în cadrul creației și manifestării dumnezeiești atât legea rezonanței oculte cât și legea corespondenței oculte și chiar legea dăruirii oculte.

În București, meditația se va realiza la sălile Pipera 1, Obor și IS 7. Intrarea în săli se va face între orele 06:30-06:45.

Meditația va fi transmisă online de postul de televiziune MISA Senzaţional TV.

Pentru a evita o eventuală suprasolicitare a site-ului MISA Senzațional TV, vă puteți procura fişierul audio care include toate etapele meditaţiei extraordinare de la unul dintre linkurile de download de mai jos:
Sursa 1
Sursa 2
Sursa 3.

Notă: Pentru a realiza la unison meditaţia, la ora 06:45 dimineaţa (ora României) se porneşte fişierul audio care conţine: consacrarea, invocaţia, exemplificarea pe muzică, exprimarea recunoştinţei, încheierea.

 

yogaesoteric
7 ianuarie 2019

 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More