Meditație în spirală yang cu ocazia momentului ocult de hiatus al echinocţiului de primăvară, joi, 20 martie

Pentru a fructifica la maxim momentul de hiatus ocult al echinocţiului de primăvară, vă invităm să participaţi la o meditaţie în spirală yang, joi, 20 martie 2014.

Programul acestei manifestări spirituale este următorul:
 
16.15-16.30 – Intrarea în şirurile zodiacale
16.30-17.55 – Formarea spiralei yang, în paralel cu audierea prezentărilor cu privire la hiatusul echinocţial (conferinţă a profesorului yoga Gregorian Bivolaru)
17.55-18.00 – Consacrarea meditaţiei în spirală yang 
18.00-19.45 – Meditaţia de comuniune cu momentul ocult de hiatus al echinocțiului de primăvară
 
În București, spirala va avea loc la sala Pipera 2 și IS7. 
 
Accesul se face pe baza legitimaţiei de curs yoga. Necursanţii pot participa doar însoţiţi de o persoană de la cursul de yoga.

Postul tv online MISA TV va transmite live integral acest eveniment spiritual.

Vă reamintim că în momentele de hiatus se manifestă un influx energetic benefic uriaş, care poate fi conştientizat şi fructificat în meditaţia realizată la unison cu această ocazie. Conştientizarea adecvată a acestui moment special, aflat în legătură cu Vidul Beatific Creator, ne poate ajuta să asimilăm în fiinţa noastră o mare cantitate de energie binefăcătoare; cu această ocazie putem să ne „programăm” evoluţia ulterioară în sensul binefăcător dorit de noi, pentru a ne atinge ţelurile pe care ni le-am propus în anul care urmează. Având în vedere importanţa acestei meditaţii, recomandăm tuturor cursanţilor yoga să nu o rateze, chiar dacă nu pot participa la spirală.

yogaesoteric
20 martie 2014

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More