Meditaţii, conjuncturi astrologice favorabile şi evenimente spirituale din luna APRILIE 2017

Motto: „ Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe. ”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.

Profesor yoga Gregorian Bivolaru


Sâmbătă, 1 aprilie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL OPTIMISMULUI DUMNEZEIESC
, transmisă online de postul MISA SENZAŢIONAL TV.

Sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 23:00 – SĂRBĂTOAREA SPIRITUALĂ A ZODIILOR


în care vor fi sărbătoriţi
nativii şi nativele din zodia BERBEC. Această manifestare spiritual-artistică va fi realizată la unison în mai multe oraşe din ţară; în Bucureşti, va avea loc la sala Pipera 1.

Programul include:

23:05 – 23:15 Transfigurarea nativilor zodiei Berbec

23:15 – 23:45 Exemplificare: Comuniune spirituală profundă cu Arhetipul zodiei Berbec

01:00 – 01:30 Exemplificare în premieră: Energia subtilă sublimă a atributului dumnezeiesc al Entuziasmului dumnezeiesc

Duminică, 2 aprilie – Începe SERIA CELOR 7 REGIMURI OHSAWA în vederea pregătirii pentru realizarea cu succes a TEHNICII SPECIALE YOGA PENTRU REVELAREA VIEŢILOR ANTERIOARE. Tehnica propriu-zisă se va realiza duminică, 2 iulie, între orele 05:00-24:00, la unison, şi va fi susţinută spiritual printr-un câmp telepatic colectiv de către Grieg.

Duminică, 2 aprilie, între orele 18:00-20:30 – PROCEDEUL DE INVOCARE A TĂRÂMULUI TAINIC AL SHAMBALA-EI PENTRU PACE PLANETARĂ ŞI PENTRU VINDECAREA ŞI REGENERAREA SPIRITUALĂ A PLANETEI. În Bucureşti, această manifestare spirituală va avea loc la sala Obor (subsol).

Duminică, 2 aprilie, de la ora 21:00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Miercuri, 5 aprilie, de la ora 11:00 – ÎNTÂLNIREA COMUNĂ a INSTRUCTORILOR DE YOGA, a LECTORILOR DE AYURVEDA şi a INSTRUCTORILOR DE SHIVAISM, la sala Pipera 1.Program administrativ pentru instructorii de yoga: 10:00-14:00. În aceeaşi zi vor mai avea loc: ÎNTÂLNIREA LECTORILOR DE AYURVEDA, între orele 7:30-10:00, la sala Pipera 2, şi ÎNTÂLNIREA INSTRUCTORILOR DE ȘIVAISM, între orele 10:00-11:00, la sala Pipera 1 (vestiar).


Miercuri, 5 aprilie – FACULTATIV! Începând de miercuri, 5 aprilie până vineri, 14 aprilie (inclusiv), cei care vor să se purifice cu ocazia SĂRBĂTORII PAŞTELUI pot ține REGIMUL OHSAWA.

Sâmbătă, 8 aprilie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL ENTUZIASMULUI DUMNEZEIESC, transmisă online de postul MISA SENZAŢIONAL TV.

Sâmbătă, 8 aprilie, între orele 22:15-01:30 – PROCEDEUL SPIRITUAL DE IDENTIFICARE PLENARĂ, AMPLĂ ȘI PROFUNDĂ CU NATURA ESENȚIALĂ DUMNEZEIASCĂ (CU SINELE SUPREM NEMURITOR ATMAN) A GHIDULUI SPIRITUAL (Invocarea protecției, a ghidării și a inspirației Ghidului Spiritual pe toată durata acestui an, 2017), realizată la unison în ţară. În București, va avea loc la sălile Pipera 2, Obor și IS7.

Duminică, 9 aprilie – TRIPURA SUNDARI. Momentul de maximă influență benefică: la ora 03:29. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu cu iubire, continenţă şi transfigurare: sâmbătă, 8 aprilie, ora 20:30 – duminică, 9 aprilie, ora 12:30. Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari: duminică, 9 aprilie, între orele 03:00-04:00.

Duminică, 9 aprilie – SĂRBĂTOAREA CREŞTINĂ A FLORIILOR. Între orele 19.00-19.45: meditaţie de comuniune cu MOMENTUL INTRĂRII ÎN IERUSALIM A DOMNULUI NOSTRU IISUS CHRISTOS.

Duminică, 9 aprilie, de la ora 21:00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Duminică, 9 aprilie, între orele 22:15-01:30 – PROCEDEUL SPIRITUAL DE IDENTIFICARE PLENARĂ, AMPLĂ ȘI PROFUNDĂ CU NATURA ESENȚIALĂ DUMNEZEIASCĂ (CU SINELE SUPREM NEMURITOR ATMAN) A GHIDULUI SPIRITUAL (Evocarea stării de sănătate și de vitalitate perfectă, prin Grația Ghidului Spiritual), realizată la unison în ţară. În București, va avea loc la sălile Pipera 2, Obor și IS7.

Marți, 11 aprilie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe luni, 10 aprilie, la ora 15:08 şi se încheie miercuri, 12 aprilie, la ora 03:08. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline: marți, 11 aprilie, ora 09:08.

Vineri, 14 aprilie, între orele 08:15-09:00 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: SOARE în conjuncție cu URANUS. Efecte: Momentul este net favorabil pentru trezirea şi dinamizarea în fiinţă a stării de Conştiinţă Christică. Aceasta facilitează totodată înţelegerea aspectelor misterioase ale vieţii, face posibilă depăşirea condiţionărilor şi a prejudecăţilor de tot felul. Acest aspect trezeşte şi amplifică inteligenţa creatoare, dinamizează puterea de înţelegere a marilor adevăruri divine, facilitează comunicarea telepatică, face să apară inspiraţia artistică, dinamizează creativitatea, entuziasmul şi dinamismul benefic. Facilitează integrarea armonioasă în grupurile spirituale şi face să apară starea de comuniune fraternă şi elevată. Ajută la fructificarea inspiraţiilor divine şi face posibilă orientarea fermă a voinţei către trăirea stării tainice, inefabile, de releu divin.

Sâmbătă, 15 aprilie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL SINCERITĂȚII DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de postul MISA SENZAŢIONAL TV.

Sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 14:57 – SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala se va desfăşura la sala Pipera 1 (vestiar).


Sâmbătă, 15 aprilie/duminică, 16 aprilie – SĂRBĂTOAREA CREŞTINĂ A PAŞTELUI. Între orele 23.00-01:00: meditaţie de comuniune spirituală profundă prin intermediul EVOCĂRII ÎN AKASHA A MOMENTULUI ÎNVIERII DOMNULUI NOSTRU IISUS CHRISTOS.

Duminică, 16 aprilie, între orele 13:00-13:45 – Meditaţie de comuniune cu STAREA DE CONŞTIINŢĂ CHRISTICĂ A DOMNULUI NOSTRU IISUS CHRISTOS.

Duminică, 16 aprilie, de la ora 21:00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Luni, 17 aprilie, între orele 04:10-04:55 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: VENUS în sextil cu MARTE. Efecte: Favorizează trezirea pasionalităţii rafinate, a romantismului, a rafinamentului erotic şi artistic. Dinamizează nevoia de exprimare a sentimentelor de iubire, amplificând curajul de a ne exprima potenţialul afectiv, facilitează creativitatea şi spontaneitatea ajutând la desprinderea de prejudecăţi, mai ales de prejudecăţile de natură sexuală. Conduce la transformarea dorinţelor limitatoare în stări spirituale prin intermediul abandonului şi a dăruirii necondiţionate. Trezeşte curajul, autodepăşirea, anihilarea obiceiurilor nefolositoare evoluţiei noastre afectiv-relaţionale. Predispune la trezirea stării de iubire pură, dinamizează în fiinţă tandreţea şi permite depăşirea timidităţii şi a prejudecăţilor referitoare la sexualitate. Amplifică imaginaţia creatoare, starea de transfigurare şi de armonie în cuplu, forţa de transformare a fiinţei prin iubire.

Luni, 17 aprilie, între orele 15:30-16:15 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: SOARE în trigon cu SATURN. Efecte: Trezeşte şi amplifică în universul nostru lăuntric responsabilitatea, răbdarea, încrederea în sine, dinamizează simţul practic, face să apară o atitudine pregnant obiectivă care favorizează profunzimea. Facilitează depăşirea spontană a mândriei, trezeşte respectul de sine, dinamizează puterea de a lupta cu forţe sporite împotriva răului şi de a duce la bun sfârşit aspiraţiile noastre. Este un moment favorabil pentru asumarea cu succes a unor responsabilităţi cu totul deosebite în sfera spirituală, care, printre altele, favorizează materializarea şi împlinirea idealurilor noastre sublime. Totodată, acest aspect trezeşte şi amplifică tenacitatea, cumpătarea, face să apară starea de înţelepciune practică; de asemenea, trezeşte şi dinamizează capacităţile organizatorice.


Sâmbătă, 22 aprilie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL VICTORIEI DUMNEZEIEȘTI
, transmisă online de postul MISA SENZAŢIONAL TV.

Sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 21:00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Obor.

Sâmbătă, 22 aprilie, între orele 22:15-01:30 – PROCEDEUL SPIRITUAL DE IDENTIFICARE PLENARĂ, AMPLĂ SI PROFUNDĂ CU NATURA ESENȚIALĂ DUMNEZEIASCĂ (CU SINELE SUPREM NEMURITOR ATMAN) A GHIDULUI SPIRITUAL (Invocarea protecției, a ghidării și a inspirației Ghidului Spiritual pe toată durata acestui an, 2017), realizată la unison în ţară. În București, va avea loc la sălile Pipera 2, Obor și IS7.

Duminică, 23 aprilie, între orele 19:00-19:45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu SFÂNTUL GHEORGHE, MANIFESTATORUL PUTERII DE BIRUINŢĂ ASUPRA RĂULUI.

Duminică, 23 aprilie, de la ora 21:00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Luni, 24 aprilie, între orele 11:00-11:45 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR în trigon cu SATURN. Efecte: Acest aspect conferă trezirea perspicacităţii, a spiritului de observaţie, face să apară starea de înţelepciune şi facilitează apariţia unor idei inspirate, geniale. Face posibilă maturizarea interioară prin înţelegerea corectă şi profundă a responsabilităţilor pe care le avem şi trezeşte altruismul. Facilitează atingerea stării de linişte interioară şi calm profund la nivel mental. Permite eliminarea rapidă şi definitivă a stărilor de împrăştiere mentală, amplifică puterea de concentrare, conferă o gândire practică, obiectivitate, punctualitate.

Luni, 24 aprilie, între orele 18.00-18.45 – Meditaţie de comuniune cu PAȘTELE BLAJINILOR.

Luni, 24 aprilie/marți, 25 aprilie – SHIVARATRI. Între orele 23:30-1:00: meditaţie specială de comuniune cu SHIVA cu ocazia momentului de SHIVARATRI. În București, spirala va avea loc la sala Pipera 2.


Miercuri, 26 aprilie – Începe TABĂRA SPIRITUALĂ YOGHINĂ DE VACANȚĂ ® de la HERCULANE
, care se va desfăşura în perioada 26 aprilie-7 mai 2017.

Vineri, 28 aprilie, între orele 17:35-18:20 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR în conjuncție cu URANUS. Efecte: Acest aspect trezeşte şi dinamizează imaginaţia creatoare, inspiraţia artistică şi spirituală. Trezește inteligenţa benefică, capacităţile telepatice, facilitează comuniunea cu lumile superioare paralele. Trezeşte şi dinamizează puterea de introspecţie, face să crească starea de aspiraţie, permite transcenderea spontană a sferei mentale si face să apară în fiinţă o forţă de pătrundere mentală mult mărită. Favorizează depăşirea cu uşurinţă a prejudecăţilor, a concepţiilor rigide şi sterile. Trezeşte originalitatea, intensifică puterea de concentrare mentală și facilitează apariţia unor stări de identificare profund benefice. Favorizează apariţia şi manifestarea stărilor benefice de transă. Facilitează rafinarea mentalului şi face posibilă atingerea unei stări de armonie interioară.
 
yogaesoteric

30 martie 2017

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More