Meditaţii, conjuncturi astrologice favorabile şi evenimente spirituale din luna DECEMBRIE 2016

 

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.
Profesor yoga Gregorian BivolaruJoi, 1 decembrie, între orele 19.00-20.00 – Meditaţie de comuniune cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC.

Vineri, 2 decembrie, între orele 5.30-6.15 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MARTE în trigon cu JUPITER. Efecte: Face posibilă intuirea şi valorificarea practică a legilor spirituale, cultivarea spontaneităţii şi a curajului. Trezeşte nobleţea, dragostea de adevăr, corectitudinea. Amplifică dorinţa de exprimare a potenţialului spiritual şi face posibilă asumarea responsabilităţilor. Face să apară starea de entuziasm, conferă succesul în sfera materială, face să se trezească disponibilităţi practice ce ne sunt utile în viaţa de zi cu zi, trezeşte generozitatea, favorizează exprimarea creatoare, trezeşte încrederea în sine, puterea de exprimare a adevărurilor spirituale.

Sâmbătă, 3 decembrie, între orele 14.00-14.45 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MARTE în sextil cu SATURN. Efecte: Acest aspect favorizează apariţia spontană a unei stări de echilibru emoţional profund, facilitează transformarea creatoare a aspectelor rigide ale fiinţei în calități cum ar fi: tenacitatea, perseverenţa, încrederea mărită în forţele proprii, umilinţa, discernământul. Totodată sunt trezite și amplificate disponibilităţile mentale şi senzoriale latente, în acest moment se poate amplifica memoria pe termen lung. Se trezeşte capacitatea de a ne aminti secvenţe care provin din existenţele noastre anterioare. Acest aspect favorizează percepţia spontană a stării de mister copleşitor a lui Dumnezeu Tatăl.

Sâmbătă, 3 decembrie, între orele 14.00-14.30 – Meditaţie cu ATRIBUTUL DUMNEZEIESC AL ABNEGAȚIEI DUMNEZEIEŞTI, transmisă online de postul MISA SENZAŢIONAL TV


Sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 22.00 – SĂRBĂTOAREA ZODIEI SĂGETĂTOR și SĂRBĂTOAREA OMULUI MACROCOSMIC, ADAM KADMON.
Programul include două exemplificări spirituale:
• 22:30 – 23:00 Comuniune spirituală profundă cu ARHETIPUL ZODIEI SĂGETĂTORULUI;
• 00:00 – 00:30 Comuniune spirituală profundă cu ADAM KADMON sau, altfel spus, OMUL MACROCOSMIC – Meditație în SPIRALĂ YANG
Această manifestare spiritual-artistică va fi realizată la unison în mai multe oraşe din ţară. În Bucureşti, va avea loc la sala Obor.

Duminică, 4 decembrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Marți, 6 decembrie, între orele 19.00-19.45 – Meditaţie de comuniune cu SFÂNTUL NICOLAE.

Miercuri, 7 decembrie, între orele 5.15-6.00 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MARTE în sextil cu URANUS. Efecte: Facilitează amplificarea stării de releu divin, trezeşte inspiraţia şi originalitatea. Conferă posibilitatea de a ne depăşi cu uşurinţă rigiditatea şi prejudecăţile limitatoare, reprezentând o şansă spre a ne dezvolta curajul şi iniţiativa, orientate către realizarea unori scopuri profund transformatoare şi benefice. Conferă pasionalitate rafinată şi spontaneitate. Trezeşte şi amplifică în fiinţă dinamismul binefăcător, facilitează angrenarea iniţiativelor inovatoare, trezeşte şi dinamizează capacitatea de a acţiona rapid şi eficient, trezeşte şi dinamizează îndrăzneala şi inteligenţa.


Vineri, 9 decembrie, între orele 23.20-0.05 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: SOARE în sextil cu JUPITER. Efecte:
Acest aspect amplifică starea de expansiune interioară, generozitatea, demnitatea şi bunăvoinţa. Face să se manifeste dragostea de adevăr şi frumos, optimismul, bucuria de a trăi. Trezeşte simţul didactic, favorizează exprimarea calităţilor oratorice, identificarea profundă cu ghidul spiritual. Oferă şansa de a trezi în fiinţa noastră starea de dăruire conştientă faţă de idealul spiritual, favorizează trezirea sufletului şi capacitatea de a lua decizii pline de înţelepciune.

Sâmbătă, 10 decembrie, între orele 10.10-10.55 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR în sextil cu NEPTUN. Efecte: Trezeşte şi conferă apariţia unui mod de gândire rafinat, transfigurator şi favorizează dinamizarea puterii de pătrundere mentală. Reprezintă o şansă de a descoperi unele modalităţi tainice, inedite, de depăşire a sferei mentalului prin cultivarea stării de abandon în faţa Voinţei lui Dumnezeu Tatăl. Facilitează apariţia spontană a unei stări ample de transfigurare şi totodată conferă un foarte bun control lăuntric asupra fluctuaţiilor mentale. Face să se amplifice şi să se rafineze aspiraţia către transformare spirituală, face posibilă pătrunderea ocultă în sfera subconştientului colectiv, permite eliminarea fulgerătoare a fobiilor.

Sâmbătă, 10 decembrie, între orele 13.35-14.20 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: SOARE în conjuncție cu SATURN. Efecte: Trezește și amplifică responsabilitatea față de toate acțiunile bune și divin integrate, amplifică încrederea în sine, conferă profunzime în plan relațional și capacitatea de a ne angrena în activități de lungă durată. Face să se manifeste spiritul organizatoric, cumpătarea, tenacitatea, iscusința în execuția a tot ceea ce ține de latura practică.


Sâmbătă, 10 decembrie, între orele 14.00-14.30 – Meditaţie cu ATRIBUTUL DUMNEZEIESC AL CURAJULUI DUMNEZEIESC
, transmisă online de postul MISA SENZAŢIONAL TV

Duminică, 11 decembrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Luni, 12 decembrie – TRIPURA SUNDARI. Între orele 6.05-7.05: meditaţie de comuniune cu Marea Putere Cosmică TRIPURA SUNDARI. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu, cu iubire, transfigurare şi continenţă: duminică, 11 decembrie, ora 20.00 – luni, 12 decembrie, ora 14.00. Momentul de maximă influenţă benefică: luni, 12 decembrie, la ora 6.34.

Luni, 12 decembrie, între orele 8.40-9.25 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: SOARE în trigon cu URANUS. Efecte: Face să apară o stare de originalitate, inventivitate, trezeşte spiritul inovator, dinamizează înclinaţiile către activităţi creatoare care sunt desfăşurate într-un grup spiritual. Trezeşte starea de detaşare, intensifică dinamismul lăuntric, facilitează depăşirea prejudecăţilor închistatoare.

Miercuri, 14 decembrie – Începe (pentru cei care aspiră să se purifice în felul acesta) REGIMUL OHSAWA, care este realizat înainte de sărbătoarea creştină a CRĂCIUNULUI. Acest regim se va încheia vineri, 23 decembrie (vineri fiind ultima zi de regim Ohsawa).

Miercuri, 14 decembrie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe marți, 13 decembrie, la ora 8.05 şi se încheie miercuri, 14 decembrie, la ora 20.05. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline: miercuri, 14 decembrie, la ora 2.05.


Joi, 15 decembrie, între orele 11.30-13.15 – Meditația cu tema „SHIVA MANIFESTAT CA UN LINGAM DE FOC”
, realizată la unison în țară, în spirală yang. În București, spirala se va organiza la sălile Obor și IS7.

Sâmbătă, 17 decembrie, între orele 14.00-14.30 – Meditaţie cu ATRIBUTUL DUMNEZEIESC AL BUNĂVOINȚEI DUMNEZEIEŞTI, transmisă online de postul MISA SENZAŢIONAL TV.

Sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 14.57 – SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala se va desfăşura la sala Pipera 1 (vestiar).

Sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Obor.

Duminică, 18 decembrie, de la ora 17.00 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 2.

Duminică, 18 decembrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.


Miercuri, 21 decembrie – SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA CAPRICORNULUI. Între orele 12.15-13.15: meditaţie de comuniune cu momentul SOLSTIŢIULUI DE IARNĂ
. Maxima influență a acestui moment astrologic este miercuri, 21 decembrie, la ora 12.44.

Joi, 22 decembrie, între orele 19.00-19.45 – Meditaţie de comuniune cu SARADA DEVI.

Sâmbătă, 24 decembrie/Duminică, 25 decembrie – NOAPTEA DE CRĂCIUN. Între orele 23.30-0.59: meditaţie specială de evocare intensă şi profund transfiguratoare în AKASHA a MOMENTULUI NAŞTERII DOMNULUI NOSTRU IISUS CRISTOS.

Duminică, 25 decembrie, între orele 15.05-15.50 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: VENUS în trigon cu JUPITER. Efecte: Trezeşte şi amplifică în fiinţă generozitatea, toleranţa, blândeţea, optimismul, face să apară în universul nostru lăuntric trăirea intensă şi plenară a stării de fericire fără obiect. Favorizează îmbunătăţirea stării de sănătate, face să apară o stare inefabilă de integrare armonioasă în sfera socială, favorizează succesul în planul material. Facilitează intrarea în comuniune telepatică empatică profundă cu spiritele naturii şi cu ghizii spirituali din lumile paradisiace subtile care există în universul astral, trezeşte şi amplifică starea de armonie şi de elevare spirituală, face totodată posibilă o stare de comuniune spirituală profundă cu Ghidul Spiritual din lumea fizică, face să apară o stare de expansiune afectivă euforică şi favorizează abundenţa.


Duminică, 25 decembrie, între orele 19.00-19.45 – Meditaţie specială de comuniune profund spirituală cu SFERA TAINICĂ DE CONŞTIINŢĂ CHRISTICĂ CARE ÎMBRĂŢIŞEAZĂ ÎN PERMANENŢĂ ÎNTREAGA PLANETĂ.

Duminică, 25 decembrie, între orele 20.15-21.00 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: VENUS în sextil cu SATURN. Efecte: Acest aspect trezeşte o stare de maturitate spirituală în sfera afectivă, dinamizează impulsul de manifestare a sentimentelor. Conduce la depăşirea superficialităţii şi facilitează controlul asupra pasiunilor inferioare. Face să se trezească în fiinţă respectul de sine şi fidelitatea în relaţiile de iubire. Favorizează trezirea şi amplificarea stării de abnegaţie. Energia tainică a acestui aspect trezeşte puterea de a percepe în mod spontan frumuseţea interioară și facilitează atingerea stării de maturitate afectivă, trezește responsabilitatea emoțională. Face sã apară o stare inefabilă de echilibru între nevoia de exteriorizare și nevoia de interiorizare, generează o stare de armonie între sfera materială și cea spirituală.

Luni, 26 decembrie, de la ora 19.30 – ÎNTÂLNIREA FESTIVĂ a INSTRUCTORILOR DE YOGA, a LECTORILOR DE AYURVEDA și a INSTRUCTORILOR DE ȘIVAISM, la sala Pipera 1.

Marți, 27 decembrie, între orele 6.00-6.45 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR în sextil cu NEPTUN. Efecte: Trezeşte şi conferă apariţia unui mod de gândire rafinat, transfigurator şi favorizează dinamizarea puterii de pătrundere mentală. Reprezintă o şansă de a descoperi unele modalităţi tainice, inedite, de depăşire a sferei mentalului prin cultivarea stării de abandon în faţa Voinţei lui Dumnezeu Tatăl. Facilitează apariţia spontană a unei stări ample de transfigurare şi totodată conferă un foarte bun control lăuntric asupra fluctuaţiilor mentale. Face să se amplifice şi să se rafineze aspiraţia către transformare spirituală, face posibilă pătrunderea ocultă în sfera subconştientului colectiv, permite eliminarea fulgerătoare a fobiilor.


Marți, 27 decembrie, între orele 9.50-10.35 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: SOARE în sextil cu MARTE. Efecte:
Energia acestui aspect astral trezeşte şi dinamizează în fiinţă aspiraţia frenetică şi dăruirea către Dumnezeu, dinamizează totodată starea exemplară de rezonanţă şi comuniune cu modelele marilor eroi spirituali, face să apară starea de fermitate de nezdruncinat, conferă curaj şi facilitează împlinirea idealurilor dificile care presupun efort de lungă durată. Trezeşte starea de pasionalitate romantică, trezeşte în mod armonios masculinitatea şi îi conferă o tentă pregnant fascinantă, face să apară o stare de echilibru între acţiune şi contemplaţie. Totodată face posibilă sublimarea tainică, inefabilă a percepţiilor senzoriale frumoase în revelaţii intuitive pure şi elevate, care pot fi de natură profetică, trezeşte capacitatea de vindecare miraculoasă prin credinţa fermă în ajutorul lui Dumnezeu şi favorizează trezirea stării de abandon în faţa voinţei misterioase a lui Dumnezeu Tatăl.

Marți, 27 decembrie/Miercuri, 28 decembrie – SHIVARATRI. Între orele 23.30-1.00: MEDITAŢIE DE COMUNIUNE PROFUNDĂ CU SHIVA CU OCAZIA MOMENTULUI DE SHIVARATRI.

Miercuri, 28 decembrie – Începe TABĂRA DE REVELARE A SINELUI DIVIN (ATMAN), care va avea loc la Brașov, în perioada 28 decembrie 2016-3 ianuarie 2017.


Joi, 29 decembrie, între orele 0.50-1.35 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR în sextil cu MARTE. Efecte: Meditaţia asupra energiei subtile benefice a acestui aspect trezeşte şi dinamizează capacităţile mentale intuitive şi dinamizează percepţiile senzoriale benefice. Face să apară aspiraţia de cunoaştere şi de înţelegere profundă a frumuseţilor vieţii, facilitează identificarea extatică cu Natura, facilitează perceperea lui Dumnezeu în ipostaza Sa de Manifestator tainic a forţei subtile a vieţii. Trezeşte capacitatea de a acţiona benefic într-un mod inteligent şi conştient, dinamizează puterea mentală, curajul de a ne exprima în mod ferm ideile. Amplifică puterea de pătrundere mentală, inteligenţa practică, pasionalitatea, romantismul. Conferă posibilitatea de a ne depăşi superficialitatea, frica, îndoielile, în favoarea trezirii forţei mentale şi a spontaneităţii în acţiune, facilitează depăşirea inerţiei, trezirea capacităţii de a găsi soluţii ingenioase, eficiente, face să apară claritatea în exprimare. Dinamizează capacitatea de a transpune ideile benefice în fapte şi facilitează valorificarea practică a percepţiilor mentale. Favorizează creativitatea, competitivitatea, combativitatea, fiind un bun prilej de a ne debarasa de prejudecăţi prosteşti. Ajută la integrarea armonioasă în sfera socială, dinamizează şi amplifică spontaneitatea şi rapiditatea în a lua decizii, trezeşte starea de armonie dintre sfera mentală şi cea astrală.


Vineri, 30 decembrie, între orele 19.00-19.45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu marele înţelept RAMANA MAHARISHI.

Sâmbătă, 31 decembrie 2016/Duminică 1 ianuarie 2017:
23.00-23.15 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică KALI
23.15-23.30 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TARA
23.30-23.45 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TRIPURA SUNDARI
23.45-0.30 Meditaţie de comuniune spirituală profundă cu DUMNEZEU TATĂL
0.30-0.45 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică BHUVANESHWARI
0.45-1.00 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TRIPURA BHAIRAVI
1.00-1.15 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică CHINNAMASTA
1.15-1.30 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică DHUMAVATI
1.30-1.45 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică BAGALAMUKHI
1.45-2.00 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică MATANGI
2.00-2.15 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică KAMALATMIKA
2.15-2.30 Meditaţie de comuniune spirituală cu SHIVA
2.30-2.45 Meditaţie de comuniune cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC
2.45-3.05 Meditaţie de comuniune spirituală cu KALKI AVATAR

Duminică, 1 ianuarie 2017, între orele 19.00-20.00 – Meditaţie de comuniune cu IISUS

Luni, 2 ianuarie 2017, între orele 20.00-20.45 – Meditaţie: GRAŢIA DIVINĂ

Marți, 3 ianuarie 2017, între orele 20.00-20.45 – Meditaţie de comuniune cu SHIVA

Miercuri, 4 ianuarie 2017, între orele 17.00-17.45 – Meditaţie: DUMNEZEU ESTE PERMANENT ÎN NOI ŞI ACŢIONEAZĂ TAINIC ÎN ŞI PRIN NOI

 

yogaesoteric
30 noiembrie 2016

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More