MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna DECEMBRIE 2020

 

În contextul situației actuale, vă rugăm să aveţi în vedere că meditaţiile şi evenimentele spirituale din această lună se vor realiza de către fiecare participant de acasă. Meditațiile (cu excepţia meditaţiilor astrologice) vor fi transmise prin intermediul postului de televiziune on-line
MISA Senzaţional TV
 

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

 
ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.
Profesor de yoga Gregorian Bivolaru

Marți, 1 decembrie, între orele 19:00-20:00 – Meditaţie de comuniune cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC.

Sâmbătă, 5 decembrie, între orele 14:00-14:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Purității Dumnezeieşti pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 5 decembrie / Duminică, 6 decembrie, între orele 23:45-00:15 – Meditație de comuniune spirituală profundă cu ARHETIPUL ZODIEI SĂGETĂTOR.

Duminică, 6 decembrie, între orele 06:35-07:20 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Conferă rafinarea trăirilor afective, face să apară o stare pregnantă de romantism, trezeşte inspiraţia artistică, starea de devoţiune, trezeşte şi dinamizează talentul artistic şi estetic, face să crească sensibilitatea, intuiţia şi senzualitatea, facilitează apariţia unei stări de înţelegere profund emoţională, mistică. Este de asemenea un moment favorabil pentru cultivarea stării de dăruire necondiţionată către idealuri sublime, dumnezeiești.

Duminică, 6 decembrie, între orele 19:00-19:45 – Meditaţie de comuniune cu SFÂNTUL NICOLAE.

Joi, 10 decembrie, între orele 13:35-14:20 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Aspectul conferă trezirea sensibilităţii şi a rafinamentului artistic. Face posibilă dinamizarea imaginaţiei creatoare. Conferă elevarea trăirilor afective. Facilitează spiritualizarea şi rafinarea sentimentelor benefice, trezeşte şi amplifică aspiraţia spirituală. Facilitează trezirea şi intensificarea trăirilor mistice elevate, favorizează angrenarea cu succes în împlinirea marilor idealuri spirituale ale omenirii. Trezeşte şi face să crească forţa creatoare, dinamizează şi amplifică rafinamentul erotic, favorizează canalizarea şi sublimarea energiilor subtile benefice în sfera creativităţii artistice.

Vineri, 11 decembrie, între orele 07:45-08:30 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei MARTE. Efecte: Creşte capacitatea de aduce la bun sfârşit acţiunile care au fost începute, cât şi puterea de conştientizare, dinamismul şi efervescenţa în relaţiile interumane. Moment favorabil pentru cultivarea stării de fermitate, solaritate, pentru amplificarea curajului, a aspiraţiilor elevate. Armonizează sistemul imunitar, măreşte vitalitatea, conduce la transcenderea stărilor de complacere şi lene.

Sâmbătă, 12 decembrie, între orele 14:00-14:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Entuziasmului Dumnezeiesc pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 12 decembrie, între orele 14:57-15:58 – MEDITAȚII DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR.

Sâmbătă, 12 decembrie / Duminică, 13 decembrie – SHIVARATRI. Între orele 23:40-01:10: MEDITAŢIA SPECIALĂ DE COMUNIUNE CU SHIVA, CU OCAZIA MOMENTULUI SACRU DE SHIVARATRI.

Luni, 14 decembrie, începe (pentru cei care aspiră să se purifice în felul acesta) REGIMUL OHSAWA care este realizat înainte de sărbătoarea creştină a CRĂCIUNULUI. Acest regim se încheie miercuri, 23 decembrie (miercuri fiind ultima zi de regim Ohsawa). 

Luni, 14 decembrie, între orele 22:45-23:30 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei JUPITER. Efecte: Face posibilă trăirea profundă şi plenară a unor stări spirituale model care ne apar mai ales atunci când realizăm o stare de pace profundă, face totodată să apară o stare intensă şi euforică de expansiune a conştiinţei în sfera spirituală. Face să se trezească şi să se amplifice emoţiile binefăcătoare de natură afectivă şi stările de devoţiune. Trezeşte totodată şi amplifică puterea spontană de transfigurare şi facilitează comunicarea paranormală, telepatică, cu entităţile spirituale, elevate. Face totodată să se trezească iubirea pură, dragostea de adevăr şi dreptate. Trezeşte şi amplifică în fiinţă generozitatea, toleranţa, blândeţea, optimismul, face să apară trăirea plenară a unei stări de fericire fără obiect, favorizează îmbunătăţirea stării de sănătate.

Marți, 15 decembrie, între orele 06:05-06:50 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei MARTE. Efecte: Trezeşte spiritul de iniţiativă, măreşte rapiditatea în gândire și curajul de a exprima liber ideile şi opiniile binefăcătoare. Amplifică spontaneitatea în exprimare, concentrarea şi focalizarea mentală. Este un aspect care favorizează punerea în practică a ideilor şi cunoştinţelor benefice în orice domeniu.

Marți, 15 decembrie, între orele 14:45-15:30 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei SATURN. Efecte: Acest aspect trezeşte o stare de maturitate spirituală în sfera afectivă, dinamizează impulsul de manifestare a sentimentelor. Conduce la depăşirea superficialităţii şi facilitează controlul asupra pasiunilor inferioare. Face să se trezească în fiinţă respectul de sine şi fidelitatea în relaţiile de iubire. Favorizează trezirea şi amplificarea stării de abnegaţie. Energia tainică a acestui aspect trezeşte puterea de a percepe în mod spontan frumuseţea interioară și facilitează atingerea stării de maturitate afectivă, trezește responsabilitatea emoțională. Face să apară o stare inefabilă de echilibru între nevoia de exteriorizare și nevoia de interiorizare, generează o stare de armonie între sfera materială și cea spirituală.

Sâmbătă, 19 decembrie, între orele 14:00-14:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Eroismului Dumnezeiesc pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 19 decembrie, între orele 21:10-21:55 – MEDITAŢIA DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC.

Luni, 21 decembrie – SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA CAPRICORNULUI. Între orele 11:32-13:02: meditaţie de comuniune cu momentul SOLSTIŢIULUI DE IARNĂ. Maxima influență a acestui moment astrologic este luni, 21 decembrie, la ora 12:02.

Luni, 21 decembrie, între orele 20.05-20.50 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei JUPITER în CONJUNCȚIE cu sfera subtilă de forță a planetei SATURN. Efecte: Inspiră o perspectivă profundă asupra vieţii şi impulsionează asumarea și integrarea unor înalte principii morale, dar și a unor responsabilităţi superioare. Trezeşte şi amplifică optimismul și bunul simț, face să crească starea de aspiraţie ghidată de realism şi bazată pe experienţa de viaţă. Este un moment deosebit de de favorabil trezirii capacităţii de a demara acţiuni de anvergură pe termen lung, cu obţinerea unor rezultate atât foarte bune, cât și durabile, aceasta în pofida oricăror eventuale dificultăți. Tot în această perioadă există şansa – care se manifestă simultan cu capacitatea – de a dobândi bunăstare materială şi spirituală. Un alt aspect deosebit de important în legătură cu această conjunctură astrologică este favorizarea trezirii și amplificării calităților ce sunt necesare unui exemplar conducător înțelept, inspirat de Dumnezeu și manifestând mereu o sinceră și intensă aspirație de a ajuta, în multiple moduri, cât mai mulți oameni, precum și de a redresa din punct de vedere moral și spiritual întreaga societate din care face parte sau pe care o conduce.

Marți, 22 decembrie, între orele 19:00-19:45 – Meditaţie de comuniune cu SARADA DEVI.

Joi, 24 decembrie/Vineri, 25 decembrie – NOAPTEA DE CRĂCIUN. Între orele 23:00 – 01:00: meditaţie specială de evocare intensă şi profund transfiguratoare în Akasha a MOMENTULUI NAŞTERII DOMNULUI NOSTRU IISUS CRISTOS.

Vineri, 25 decembrie, între orele 08:50-09:35 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei URANUS. Efecte: Trezeşte şi dinamizează comunicarea telepatică, inventivitatea, favorizează eliberarea de prejudecăţile închistatoare, trezeşte şi dinamizează originalitatea.

Vineri, 25 decembrie, între orele 19:00-19:45 – Meditaţie specială de comuniune profund spirituală cu SFERA TAINICĂ DE CONŞTIINŢĂ CHRISTICĂ CARE ÎMBRĂŢIŞEAZĂ ÎN PERMANENŢĂ ÎNTREAGA PLANETĂ.

Sâmbătă, 26 decembrie, între orele 12:30-13:00 – Exemplificare spirituală cu tema: STAREA DE COMUNIUNE PLENARĂ ȘI PROFUNDĂ CU MEMBRII SUPREMULUI CONSILIU GALACTIC.

Duminică, 27 decembrie (începând cu ora 06:00) până luni, 28 decembrie (ora 06:00) se va realiza RUGĂCIUNEA INDIVIDUALĂ DE 24 DE ORE pentru a intra în comuniune tainică şi dialog cu Dumnezeu Tatăl. Această rugăciune va fi astfel realizată la unison (pentru cei care o vor face atunci).

Duminică, 27 decembrie – TRIPURA SUNDARI. Între orele 22:39-23:39: meditaţie de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu, cu iubire, transfigurare şi continenţă este în intervalul: duminică, 27 decembrie, ora 15:00 – luni, 28 decembrie, ora 07:00. Momentul de maximă influenţă benefică este duminică, 27 decembrie, la ora 23:09. 

Luni, 28 decembrie, între orele 05:10-05:55 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei URANUS. Efecte: Face să apară o stare de originalitate, inventivitatea, trezeşte spiritul inovator, dinamizează înclinaţiile către activităţi creatoare care sunt desfăşurate într-un grup spiritual. Trezeşte starea de detaşare, intensifică dinamismul lăuntric, facilitează depăşirea prejudecăţilor închistatoare.

Marți, 29 decembrie / Miercuri, 30 decembrie, între 23:40-1:10 – Meditaţie cu tema „SHIVA MANIFESTAT CA UN LINGAM DE FOC“ 

Miercuri, 30 decembrie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe marți, 29 decembrie, la ora 11:28 şi se încheie miercuri, 30 decembrie, la ora 23:28. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este miercuri, 30 decembrie, la ora 05:28.

Miercuri, 30 decembrie, între orele 19:00-19:45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu marele înţelept RAMANA MAHARISHI.

Joi, 31 decembrie 2020 / Vineri, 1 ianuarie 2021: 

23:00-23:15 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică KALI

23:15-23:30 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TARA

23:30-23:45 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TRIPURA SUNDARI

23:45-00:30 Meditaţie de comuniune spirituală profundă cu DUMNEZEU TATĂL 

00:30-00:45 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică BHUVANESHWARI 

00:45-01:00 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TRIPURA BHAIRAVI

01:00-01:15 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică CHINNAMASTA

01:15-01:30 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică DHUMAVATI

01:30-01:45 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică BAGALAMUKHI

01:45-02:00 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică MATANGI

02:00-02:15 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică KAMALATMIKA

02:15-02:30 Meditaţie de comuniune spirituală cu SHIVA

02:30-02:45 Meditaţie de comuniune cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC 

02:45-03:05 Meditaţie de comuniune spirituală cu KALKI AVATAR Vineri, 1 ianuarie 2021, între orele 19:00-20:00 – Meditaţie de comuniune cu IISUS.Sâmbătă, 2 ianuarie 2021, între orele 20:00-20:45 – Meditaţie: GRAŢIA DUMNEZEIASCĂ.Duminică, 3 ianuarie 2021, între orele 20:00-20:45 – Meditaţie de comuniune cu SHIVA.Luni, 4 ianuarie 2021, între orele 17:00-17:45 – Meditaţie: DUMNEZEU ESTE PERMANENT ÎN NOI ŞI ACŢIONEAZĂ TAINIC ÎN ŞI PRIN NOI.yogaesoteric

1 decembrie 2020 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More