MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna IANUARIE 2016


Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.
Profesor yoga Gregorian Bivolaru


Luni, 4 ianuarie, între orele 19.00-19.45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu marele yoghin PARAMAHANSA YOGANANDA.

Miercuri, 6 ianuarie, între orele 5.15-6.00 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în conjuncţie cu Pluto. Efecte: Favorizează atingerea spontană a unor stări de conştiinţă superioară, trezeşte capacitatea de dedublare conştientă în lumile astrale. Facilitează transformarea spirituală prin intermediul punerii la unison a voinţei individuale cu Voinţa atotputernică a lui Dumnezeu Tatăl. Facilitează transmutarea potenţialului creator în energie şi face posibilă sublimarea cu uşurinţă a energiilor rezultante în sferele superioare ale fiinţei. Trezeşte dorinţa de afirmare benefică şi face să crească încrederea în succesul acţiunilor noastre bune, rafinează pasionalitatea erotică, trezeşte aspiraţia către idealuri spirituale înalte.

Miercuri, 6 ianuarie, între orele 19.00-19.45 – BOBOTEAZA: meditaţie de evocare a momentului Botezului Domnului.

Joi, 7 ianuarie, între orele 19.00-19.45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu SFÂNTUL IOAN BOTEZĂTORUL.

Vineri, 8 ianuarie/Sâmbătă, 9 ianuarie – SHIVARATRI. Între orele 23.30-1.00: MEDITAŢIE DE COMUNIUNE PROFUNDĂ CU SHIVA CU OCAZIA MOMENTULUI DE SHIVARATRI, realizată în spirală yang. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 23.00 – PETRECEREA SPIRITUALĂ A ZODIILOR în care vor fi sărbătoriţi nativii şi nativele din zodia CAPRICORN. Această manifestare spiritual-artistică va fi realizată la unison în mai multe oraşe din ţară; în Bucureşti, se va desfăşura la sala Pipera 1.

Duminică, 10 ianuarie, de la ora 17.00 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 10 ianuarie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 1.


Marţi, 12 ianuarie, între orele 19.00-19.45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu marele yoghin SWAMI VIVEKANANDA.

Miercuri, 13 ianuarie, între orele 1.55-2.40 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în trigon cu Uranus. Efecte: Trezeşte în fiinţă aspiraţia intensă către o stare de libertate interioară, facilitează apariţia unei stări de detaşare, face posibilă desprinderea de ideile preconcepute, prosteşti, referitoare la relaţia de cuplu. Ajută la armonizarea relaţiilor de cuplu. Amplifică starea de abandon altruist prin iubire şi face posibilă desprinderea atât de felurite vicii, posesivităţi, ataşamente, cât şi de obiceiurile rele care ne blochează şi ne limitează transformarea spirituală. Face să apară inventivitatea, creativitatea superioară şi spontaneitatea în relaţiile amoroase, declanşează rezolvări surprinzătoare, benefice, ale unor situaţii confictuale.

Joi, 14 ianuarie, între orele 0.35-1.20 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în trigon cu Jupiter. Efecte: Acest aspect trezeşte şi amplifică generozitatea, bunăvoinţa, demnitatea, responsabilitatea, altruismul şi bunul simţ. Totodată, acest moment astrologic susţine manifestarea constantă a stării de compasiune, precum şi spiritul întreprinzător şi justiţiar manifestat în orice domeniu de activitate.

Joi, 14 ianuarie, între orele 15.50-16.35 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în conjuncţie cu Mercur. Efecte: Trezeşte şi dinamizează o stare armonioasă de solaritate, spiritul de iniţiativă, starea detaşată de competitivitate, claritatea în gândire, simţul practic, eficienţa în acţiunile benefice de natură practică, ingeniozitatea. Totodată, acest aspect amplifică memoria şi puterea intelectului, facilitează manifestarea capacităţilor oratorice. El face să se manifeste din plin curajul şi ne susţine să ducem la bun sfârşit acţiunile benefice pe care le realizăm. Tot atunci se amplifică unele procese de purificare la nivelul plexului solar şi este susţinută aspiraţia armonioasă de autodepăşire, cât şi cea de afirmare lucidă şi detaşată. Este facilitată apariţia unei stări de armonie între sfera mentală şi sfera vitală a fiinţei şi trezeşte creativitatea. Acest aspect face să crească fermitatea în ceea ce priveşte exprimarea ideilor benefice. Îmbunătăţeşte atenţia şi puterea de conştientizare. Este un moment favorabil pentru împărtăşirea plină de responsabilitate a cunoştinţelor spirituale acumulate şi pentru studiul rodnic al lucrărilor spirituale. Generează un fenomen pregnant de solarizare în sfera mentală a fiinţei. Este un moment favorabil pentru detaşarea de ideile obsesive.


Vineri, 15 ianuarie, între orele 4.00-4.45 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în trigon cu Jupiter. Efecte:
Acest aspect conferă trezirea şi dinamizarea abilităţii, a perspicacităţii, a gândirii practice, face să apară o stare de spirit filosofic, trezeşte discernământul şi amplifică chibzuinţa, bunul simţ. Face să apară o stare de nobleţe sufletească, trezeşte abilitatea în comunicare, puterea de înţelegere şi facilitează depăşirea limitărilor de orice fel. Face să apară promptitudinea şi rapiditatea în realizarea acţiunilor benefice, trezeşte altruismul, dinamizează capacitatea de a comunica telepatic cu spiritele subtile tainice ale naturii (ondine, salamandre, gnomi, fee).

Duminică, 17 ianuarie, începând cu ora 18.00 – PROCEDEUL DE INVOCARE A SHAMBALA-EI PENTRU PACEA PLANETARĂ ŞI VINDECAREA SPIRITUALĂ A PLANETEI, care se va realiza la unison în mai multe oraşe din ţară. În Bucureşti, această acţiune va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 17 ianuarie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 1.

Luni, 18 ianuarie, de la ora 20.00 – INIŢIERE SVARA, la sala Pipera 1.

Luni, 18 ianuarie, între orele 12.45-13.30 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Marte în trigon cu Neptun. Efecte: Acest aspect favorizează trezirea şi face să apară atracţia către ocultism şi misticism, trezeşte capacitatea de dedublare în lumile astrale, trezeşte şi dinamizează ingeniozitatea. Face să apară inspiraţia pentru realizarea unor acţiuni benefice.

Vineri, 22 ianuarie – TRIPURA SUNDARI. Momentul de maxim benefic: ora 1.26 (21 spre 22 ianuarie). Perioada favorabilă de angrenare în cuplu cu continenţă, iubire şi transfigurare: joi, 21 ianuarie, ora 17.30 – vineri, 22 ianuarie, ora 10.30. Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari: vineri, 22 ianuarie, între orele 0.55-1.55.

Vineri, 22 ianuarie, între orele 11.45-12.30 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în conjuncţie cu Pluto. Efecte: Acest aspect permite să fie asociate cu uşurinţă voinţa fermă cu abilitatea mentală de a găsi soluţii benefice, creatoare la problemele cu care ne confruntăm. Acesta este un aspect astral favorabil învingerii obstacolelor de tot felul. Este facilitată apariţia spontană a stărilor de vid beatific, este dinamizată şi amplificată puterea de concentrare mentală, focalizarea de lungă durată a atenţiei, trezeşte disponibilităţile mentale latente, accelerează sublimarea energiilor inferioare la nivelul centrului subtil de forţă Ajna Chakra. Este un aspect ce trezeşte şi amplifică puterea de pătrundere mentală, face să apară o stare inedită de hiperluciditate, uşurează focalizarea asupra trăirilor de natură mistică, face să apară anumite intuiţii spirituale referitoare la universul cauzal.


 

Sâmbătă 23 ianuarie, de la ora 14.57 – SPIRALA YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala se va desfăşura la sala Pipera 1 (vestiar).
 

Sâmbătă, 23 ianuarie – începe TAPASUL DE 49 DE ZILE PENTRU APROFUNDAREA COMUNIUNII CU GHIDUL SPIRITUAL, ce se va desfăşura în perioada 23 ianuarie – 11 martie 2016. Consacrarea către Dumnezeu Tatăl a acestui tapas se va face la unison sâmbătă, 23 ianuarie 2016, între orele 22.20-22.30.Duminică, 24 ianuarie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE
, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 1.

Duminică, 24 ianuarie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe sâmbătă, 23 ianuarie, la ora 9.46 şi se încheie duminică, 24 ianuarie, la ora 21.46. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este duminică, 24 ianuarie, la ora 3.46.

Vineri, 29 ianuarie – Începe prima TABĂRĂ INTERNAŢIONALĂ DE ŞIVAISM, care se va desfăşura în perioada 29 ianuarie-3 februarie, în Braşov.

Sâmbătă, 30 ianuarie, între orele 7.45-8.30 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în conjuncţie cu Pluto. Efecte: Acest aspect permite să fie asociate cu uşurinţă voinţa fermă cu abilitatea mentală de a găsi soluţii benefice, creatoare la problemele cu care ne confruntăm. Acesta este un aspect astral favorabil învingerii obstacolelor de tot felul. Este facilitată apariţia spontană a stărilor de vid beatific, este dinamizată şi amplificată puterea de concentrare mentală, focalizarea de lungă durată a atenţiei, trezeşte disponibilităţile mentale latente, accelerează sublimarea energiilor inferioare la nivelul centrului subtil de forţă Ajna Chakra. Este un aspect ce trezeşte şi amplifică puterea de pătrundere mentală, face să apară o stare inedită de hiperluciditate, uşurează focalizarea asupra trăirilor de natură mistică, face să apară anumite intuiţii spirituale referitoare la universul cauzal.

Sâmbătă, 30 ianuarie, între orele 18.30-19.15 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în sextil cu Neptun. Efecte: Permite înţelegerea amplă şi profundă, prin empatie, a sentimentelor şi a trăirilor lăuntrice ale celorlalţi oameni, face posibilă expansiunea euforică a fiinţei în sfera afectivă macrocosmică, permite trezirea stărilor ample de compasiune, de umilinţă, şi facilitează apariţia unor stări de iubire detaşată şi de dăruire necondiţionată către Dumnezeu. Trezeşte şi amplifică totodată starea de detaşare şi puterea de transfigurare a fiinţelor pe care le iubim. Trezeşte inspiraţia, creativitatea artistică, sensibilitatea şi rafinamentul estetic, intuiţia, favorizează apariţia iubirilor romantice, face posibilă comuniunea subtilă, telepatică, cu tărâmurile astrale superioare şi permite să intrăm conştient în legătură cu entităţile angelice. Creează posibilitatea de a ne elimina ataşamentele şi de a transfigura în mod exemplar fiinţa iubită.Sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 21.00 – SPIRALA YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC
, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Obor.Duminică, 31 ianuarie, de la ora 17.00 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT
, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 31 ianuarie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 1.

 

yogaesoteric
5 ianuarie 2016

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More