MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna IANUARIE 2021

 

În contextul situației actuale, vă rugăm să aveţi în vedere că meditaţiile şi evenimentele spirituale din această lună se vor realiza de către fiecare participant de acasă. Meditațiile (cu excepţia meditaţiilor astrologice) vor fi transmise prin intermediul postului de televiziune on-line
MISA Senzaţional TV

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.
Profesor de yoga Gregorian Bivolaru

Luni, 4 ianuarie 2021, între orele 17:00-17:45 – Meditaţie: DUMNEZEU ESTE PERMANENT ÎN NOI ŞI ACŢIONEAZĂ TAINIC ÎN ŞI PRIN NOI.

Luni, 4 ianuarie, între orele 19:00-19:45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu marele yoghin PARAMAHANSA YOGANANDA.

Marţi, 5 ianuarie, între orele 02:45-03:30 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în CONJUNCŢIE cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Acest aspect permite să fie asociate cu uşurinţă voinţa fermă cu abilitatea mentală de a găsi soluţii benefice, creatoare la problemele cu care ne confruntăm. Acesta este un aspect astral favorabil învingerii obstacolelor de tot felul. Este facilitată apariţia spontană a stărilor de vid beatific, este dinamizată şi amplificată puterea de concentrare mentală, focalizare de lungă durată a atenţiei, trezeşte disponibilităţile mentale latente, accelerează sublimarea energiilor inferioare la nivelul centrului subtil de forţă ajna chakra. Este un aspect ce trezeşte şi amplifică puterea de pătrundere mentală, face să apară o stare inedită de hiperluciditate, uşurează focalizarea asupra trăirilor de natură mistică, face să apară anumite intuiţii spirituale referitoare la universul cauzal.

Marţi, 5 ianuarie, între orele 23:00-23:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Absolutului Dumnezeiesc pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Miercuri, 6 ianuarie – BOBOTEAZA. Între orele 19:00-19:45: meditaţie de evocare a MOMENTULUI BOTEZULUI DOMNULUI.

Miercuri, 6 ianuarie, de la ora 20:00
 –
 Acțiune spirituală specială de susținere a lui Donald Trump

Joi, 7 ianuarie, între orele 19:00-19:45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu SFÂNTUL IOAN BOTEZĂTORUL.

Joi, 7 ianuarie, între orele 23:00-23:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Perspectivei (Punctului de Vedere) Dumnezeieşti pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Vineri, 8 ianuarie, între orele 18:40-19:25 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Trezeşte şi amplifică intuiţia spirituală, face să intre în stare de efervescenţă forţa creatoare, trezeşte rafinamentul artistic şi senzualitatea rafinată, facilitează trezirea capacităţii de comunicare intuitivă cu lumile angelice. Amplifică puritatea şi trezeşte capacităţile vindecătoare prin intermediul magnetismului curativ. Trezeşte starea inefabilă de dăruire necondiţionată către Dumnezeu, face să crească aspiraţia către idealurile spirituale.

Vineri, 8 ianuarie, între orele 23:00-23:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Existenței Dumnezeieşti pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 9 ianuarie, între orele 14:00-14:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Speranței Dumnezeieşti pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 9 ianuarie, între orele 17:35-18:20 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei MARTE. Efecte: Trezeşte şi dinamizează tandreţea, rafinamentul erotic şi artistic, face să crească interesul pentru plăcerile elevate, trezeşte şi dinamizează imaginaţia creatoare.

Sâmbătă, 9 ianuarie, între orele 22:30-23:00 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Cinstei Dumnezeieşti pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 9 ianuarie / Duminică, 10 ianuarie, între orele 23:45-00:15 – Meditație de comuniune spirituală profundă cu ARHETIPUL ZODIEI CAPRICORNULUI.

Duminică, 10 ianuarie, între orele 05:00-05:45 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în CONJUNCŢIE cu sfera subtilă de forță a planetei SATURN. Efecte: Trezeşte şi amplifică perseverenţa, favorizează apariţia aptitudinilor de conducător, face să apară abilitatea în comunicare, trezeşte şi dinamizează capacitatea de discriminare.

Duminică, 10 ianuarie, între orele 22:30-23:00 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Omniscienței Dumnezeieşti pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Luni, 11 ianuarie, între orele 19:05-19:50 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în CONJUNCŢIE cu sfera subtilă de forță a planetei JUPITER. Efecte: Aspectul conferă trezirea sensibilităţii, trezirea rafinamentului artistic, dinamizarea imaginaţiei creatoare, elevarea trăirilor afective, spiritualizarea şi rafinarea sentimentelor, trezeşte şi amplifică aspiraţia spirituală. Facilitează trezirea şi dinamizarea trăirilor mistice elevate, precum şi angrenarea cu succes în împlinirea marilor idealuri spirituale ale omenirii. 

Luni, 11 ianuarie / Marţi, 12 ianuarie – SHIVARATRI. Între orele 23:30-01:00: MEDITAŢIA SPECIALĂ DE COMUNIUNE CU SHIVA, CU OCAZIA MOMENTULUI SACRU DE SHIVARATRI.

Marţi, 12 ianuarie, între orele 19:00-19:45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu marele yoghin SWAMI VIVEKANANDA.

Marţi, 12 ianuarie, între orele 23:00-23:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Altruismului Dumnezeiesc pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Miercuri, 13 ianuarie, între orele 23:00-23:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Demnității Dumnezeieşti pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Joi, 14 ianuarie, între orele 02:05-02:50 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei URANUS. Efecte: Trezeşte în fiinţă aspiraţia intensă către o stare de libertate interioară, facilitează apariţia unei stări de detaşare, face posibilă desprinderea de ideile preconcepute, prosteşti, referitoare la relaţia de cuplu. Ajută la armonizarea relaţiilor de cuplu. Amplifică starea de abandon altruist prin iubire şi face posibilă desprinderea atât de felurite vicii, posesivităţi, ataşamente, cât şi de obiceiurile rele care ne blochează şi ne limitează transformarea spirituală. Face să apară inventivitatea, creativitatea superioară şi spontaneitatea în relaţiile amoroase, declanşează rezolvări surprinzătoare, benefice, ale unor situaţii conflictuale.

Joi, 14 ianuarie, între orele 23:00-23:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Ritmului Dumnezeiesc pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Vineri, 15 ianuarie, între orele 16:00-16:45 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în CONJUNCŢIE cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Favorizează atingerea spontană a unor stări de conştiinţă superioară, trezeşte capacitatea de dedublare conştientă în lumile astrale. Facilitează transformarea spirituală prin intermediul punerii la unison a voinţei individuale cu Voinţa atotputernică a lui Dumnezeu Tatăl. Facilitează transmutarea potenţialului creator în energie şi face posibilă sublimarea cu uşurinţă a energiilor rezultante în sferele superioare ale fiinţei. Trezeşte dorinţa de afirmare benefică şi face să crească încrederea în succesul acţiunilor noastre bune, rafinează pasionalitatea erotică, trezeşte aspiraţia către idealuri spirituale înalte.

Vineri, 15 ianuarie, între orele 23:00-23:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Clarității Dumnezeieşti pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 16 ianuarie, între orele 14:00-14:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Omnipotenţei Dumnezeieşti pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 16 ianuarie, între orele 14:57-15:58 – MEDITAȚII DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR.

Sâmbătă, 16 ianuarie, între orele 22:30-23:00 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Sacrificiului Dumnezeiesc pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Duminică, 17 ianuarie, între orele 22:30-23:00 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Minunării Dumnezeieşti pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Marţi, 19 ianuarie, între orele 23:00-23:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Compasiunii Dumnezeieşti pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Miercuri, 20 ianuarie, între orele 23:00-23:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Sănătății Dumnezeieşti pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Joi, 21 ianuarie, între orele 23:00-23:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Gloriei Dumnezeieşti pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Vineri, 22 ianuarie, între orele 23:00-23:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Zâmbetului enigmatic Dumnezeiesc pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Vineri, 22 ianuarie – începe TAPASUL DE 49 DE ZILE PENTRU APROFUNDAREA COMUNIUNII CU GHIDUL SPIRITUAL, ce se va desfăşura în perioada 22 ianuarie – 11 martie 2021. Consacrarea către Dumnezeu Tatăl a acestui tapas se va face la unison vineri, 22 ianuarie 2021, între orele 21.35-21.45.

Sâmbătă, 23 ianuarie, între orele 14:00-14:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Înţelepciunii Dumnezeieşti pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 23 ianuarie, între orele 21:35-22:20 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Permite înţelegerea amplă şi profundă prin empatie a sentimentelor şi a trăirilor lăuntrice ale celorlalţi oameni, face posibilă expansiunea euforică a fiinţei în sfera afectivă macrocosmică, permite trezirea stărilor ample de compasiune, de umilinţă, şi facilitează apariţia unor stări de iubire detaşată şi de dăruire necondiţionată către Dumnezeu. Totodată trezeşte şi amplifică starea de detaşare şi puterea de transfigurare a fiinţelor pe care le iubim. Trezeşte inspiraţia, creativitatea artistică, sensibilitatea şi rafinamentul estetic, intuiţia, favorizează apariţia iubirilor romantice, face posibilă comuniunea subtilă, telepatică, cu tărâmurile astrale superioare şi permite să intrăm conştient în legătură cu entităţile angelice. Creează posibilitatea de a ne elimina ataşamentele şi de a transfigura în mod exemplar fiinţa iubită.

Sâmbătă, 23 ianuarie, între orele 22:30-23:00 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Armoniei Dumnezeieşti pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Duminică, 24 ianuarie, între orele 04:45-05:30 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în CONJUNCŢIE cu sfera subtilă de forță a planetei SATURN. Efecte: Trezeşte şi amplifică responsabilitatea faţă de toate acţiunile bune şi dumnezeiesc integrate, amplifică încrederea în sine, conferă profunzime în plan relaţional şi capacitatea de a ne angrena în activităţi de lungă durată. Face să se manifeste spiritul organizatoric, cumpătarea, tenacitatea, iscusinţa în execuţia a tot ceea ce ţine de latura practică.

Duminică, 24 ianuarie, între orele 16:15-16:45 – Exemplificarea spirituală cu tema: STAREA DE COMUNIUNE PLENARĂ ȘI PROFUNDĂ CU MEMBRII SUPREMULUI CONSILIU GALACTIC.

Duminică, 24 ianuarie, între orele 22:30-23:00 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Poeticului Dumnezeiesc pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Marţi, 26 ianuarie – TRIPURA SUNDARI. Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari se realizează marţi, 26 ianuarie, între orele 17:42-18:42. Momentul de maximă influenţă benefică este la ora 18:12. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu cu continenţă, iubire şi transfigurare este în intervalul orar 10:00 (marţi, 26 ianuarie) – 02:00 (miercuri, 27 ianuarie).

Marţi, 26 ianuarie, între orele 23:00-23:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Fericirii Dumnezeieşti pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Miercuri, 27 ianuarie, între orele 23:00-23:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Sfințeniei Dumnezeieşti pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Joi, 28 ianuarie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe joi, 28 ianuarie, la ora 03:16 şi se încheie vineri, 29 ianuarie, la ora 15:16. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este joi, 28 ianuarie, la ora 21:16.

Joi, 28 ianuarie, între orele 18:05-18:50 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în CONJUNCŢIE cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Favorizează trezirea şi rafinarea sentimentelor, trezeşte inspiraţia creatoare, dinamizează starea de devoţiune; trezeşte şi amplifică talentul artistic, simţul estetic, măreşte senzualitatea şi senzitivitatea elevată. Trezeşte şi amplifică atât trăirile pasionale cât şi cele emoţionale benefice, facilitează procesele de transmutare a potenţialului creator şi accelerează sublimarea energiilor din sferele inferioare ale fiinţei în sfera afectivă. Elevează trăirile erotice binefăcătoare. Favorizează apariţia unei stări de dăruire totală şi abandon în faţa Voinţei Dumnezeieşti prin iubire. Dinamizează calităţile artistice care se află în stare latentă în fiinţa noastră, face cu putinţă apariţia spontană a stărilor de transă benefică. Face totodată posibilă explorarea domeniilor care sunt specifice ştiinţelor oculte, favorizează exprimarea emoţională plină de transfigurare.

Joi, 28 ianuarie, între orele 23:00-23:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Triumfului Dumnezeiesc pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Vineri, 29 ianuarie, între orele 03:25-04:10 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în CONJUNCŢIE cu sfera subtilă de forță a planetei JUPITER. Efecte: Acest aspect astrologic face să se trezească în fiinţă starea de generozitate, bunăvoinţa şi compasiunea. Amplifică demnitatea, spiritului întreprinzător şi justiţiar. Trezeşte şi amplifică optimismul şi încrederea în forţele proprii, dinamizează capacitatea de a acţiona în mod integrat şi armonios.

Vineri, 29 ianuarie, între orele 23:00-23:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Unicității Dumnezeieşti pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 30 ianuarie, între orele 14:00-14:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Credinţei Dumnezeieşti pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 30 ianuarie, între orele 21:10-21:55 – MEDITAŢIE DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC.

Sâmbătă, 30 ianuarie, între orele 22:30-23:00 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Modulației Dumnezeieşti pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Duminică, 31 ianuarie, între orele 22:30-23:00 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Măreţiei Dumnezeieşti pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

 

yogaesoteric
4 ianuarie 2021

 

 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More