MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna IULIE 2014

 

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”


ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.

Profesor yoga Gregorian Bivolaru

 


Sâmbătă, 5 iulie/Duminică, 6 iulie, de la ora 21.00 – PRIMA PARTE A INVOCAŢIILOR COLECTIVE EXTRAORDINARE
(primele 16 invocaţii apel), care se vor realiza la unison în ţară.


Duminică, 6 iulie, între orele 5.00-24.00 – Se realizează TEHNICA DE REVELARE A EXISTENŢELOR ANTERIOARE, la unison. Tehnica va fi susţinută spiritual printr-un câmp telepatic colectiv de către Grieg.


Duminică, 6 iulie, de la ora 17.00 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 1.


Duminică, 6 iulie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia va avea loc la sala Pipera 1.


Luni, 7 iulie, între orele 9.35-10.20 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în sextil cu Uranus. Efecte: Acest aspect dinamizează şi amplifică percepţia stării de frumuseţe tainică a fiinţelor umane cu care venim în contact, facilitează apariţia unei stări inefabile de fascinaţie, rafinează senzualitatea, trezeşte romantismul şi originalitatea. Conferă inspiraţie genială care se poate concretiza în nemuritoare opere de artă. Mai ales în această conjunctură, dragostea manifestată plenar sub toate formele sale este impregnată de o stare copleşitoare de mister. Acest moment facilitează intrarea în stare de rezonanţă cu sfera afectivă macrocosmică, trezeşte şi totodată face să se amplifice puterea de transfigurare. Acest aspect conferă o mare creativitate, face să apară libertatea în exprimare, trezeşte şi amplifică imaginaţia erotică rafinată, facilitează manifestarea plenară a iubirii, dinamizează entuziasmul, ingeniozitatea, trezeşte capacitatea de a conştientiza idealurile colective ale umanităţii şi ne permite să intuim direcţiile novatoare ale epocii în care trăim. Face posibilă descoperirea de soluţii noi, geniale şi facilitează rezolvarea problemelor de cuplu, favorizează apariţia stărilor spontane de empatie, trezeşte sensibilitatea superioară.Miercuri, 9 iulie/Joi, 10 iulie, de la ora 24.00 -  ÎNTÂLNIREA COMUNĂ a INSTRUCTORILOR DE YOGA şi a LECTORILOR DE AYURVEDA
, la sala Pipera 1. Program administrativ: între orele 22.00-24.00. ÎNTÂLNIREA LECTORILOR DE AYURVEDA se va desfăşura miercuri, 9 iulie, de la ora 22.00, la sala Pipera 1.


Joi, 10 iulie – TRIPURA SUNDARI. Perioada favorabilă de angrenare în jocuri amoroase în cuplu cu iubire, continenţă şi transfigurare este între orele 7.30 (joi, 10 iulie) şi ora 5.30 (vineri, 11 iulie). Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari se realizează, joi 10 iulie, între 17.50-18.50. Momentul de maximă influenţă benefică este joi, 10 iulie, la ora 18.20.


Sâmbătă, 12 iulie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a LUNII PLINE începe vineri, 11 iulie, la ora 20.25 şi se încheie duminică, 13 iulie, la ora 8.25. Momentul de maximă influenţă nefastă a LUNII PLINE este sâmbătă, 12 iulie, la ora 14.25.


Sâmbătă, 12 iulie, de la ora 12.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG URMATĂ DE INDUCŢIA STĂRII DE ELIBERARE SPIRITUALĂ PRIN MIRACOL DIVIN şi de RUGA COLECTIVĂ CĂTRE DUMNEZEU TATĂL. Intrarea în şirurile zodiacale: 10:00-11:00. Formarea spiralei: 11:00-12:00.  

Duminică, 13 iulie, între orele 11.05-11.50 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în trigon cu Marte. Efecte: Trezeşte şi dinamizează tandreţea, rafinamentul erotic şi artistic, trezeşte şi face să crească interesul pentru plăcerile elevate, trezeşte şi dinamizează imaginaţia creatoare.Duminică, 13 iulie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE,
realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia va avea loc la sala Pipera 1.


Sâmbătă, 19 iulie, între orele 8.20-9.05 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în trigon cu Neptun. Efecte: Trezeşte capacităţile telepatice, intuitive şi pe cele de vizualizare creatoare, dinamizează capacităţile premonitorii, facilitează trezirea capacităţilor de vindecare prin pase biomagnetice.


Sâmbătă, 19 iulie, între orele 17.00-17.45 – Meditaţie de comuniune cu SFÂNTUL SERAFIM DE SAROV.

Sâmbătă, 19 iulie/Duminică, 20 iulie, de la ora 22.50 – A DOUA PARTE A INVOCAŢIILOR COLECTIVE EXTRAORDINARE (12+1 invocaţii apel şi invocaţia către Dumnezeu Tatăl), care se  vor realiza la unison în ţară.

Sâmbătă, 19 iulie, de la ora 14.57 – SPIRALE YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizate la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala se va desfăşura la sala Pipera 1 (vestiar). 


Duminică, 20 iulie, între orele 15.00-15.45 – Meditaţie de comuniune cu SFÂNTUL PROROC ILIE.


Duminică, 20 iulie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia va avea loc la sala Pipera 1.Joi, 24 iulie, între orele 13.55-14.40 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în trigon cu Neptun. Efecte
: Conferă rafinarea trăirilor afective, face să apară o stare pregnantă de romantism, trezeşte inspiraţia artistică, starea de devoţiune, trezeşte şi dinamizează talentul artistic şi estetic. Face să crească sensibilitatea, intuiţia şi senzualitatea, facilitează apariţia unei stări de înţelegere profund emoţională, mistică. Este de asemenea un moment favorabil pentru cultivarea stării de dăruire necondiţionată cătrte idealuri sublime, divine.


Joi, 24 iulie, între orele 23.25-0.10 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în conjunctie cu Jupiter. Efecte: Acest aspect astrologic face sa se trezeasca în fiinţă starea de generozitate, bunăvoinţa şi compasiunea. Amplifică demnitatea, spiritului întreprinzător şi justiţiar. Trezeşte şi amplifica optimismul şi încrederea în forţele proprii, dinamizează capacitatea de a acţiona în mod integrat şi armonios.


Joi, 24 iulie/Vineri, 25 iulie, între orele 23.30-1.00 – Meditaţie specială de comuniune cu SHIVA, cu ocazia momentului de SHIVARATRI.  În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 2.


Vineri, 25 iulie, între orele 4.55-5.40 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în trigon cu Saturn. Efecte: Acest aspect conferă trezirea perspicacităţii, a spiritului de observaţie, face să se trezească starea de înţelepciune şi facilitează apariţia unor idei inspirate, geniale. Acest aspect face posibilă maturizarea interioară prin înţelegerea corectă şi profundă a responsabilităţilor pe care le avem şi trezeşte altruismul. Este facilitată atingerea stării de linişte interioară şi calm profund în sfera mentală. Permite eliminarea rapidă şi definitivă a stărilor de împrăştiere mentală, amplifică puterea de concentrare, conferă o gândire practică, obiectivitate, punctualitate.Sâmbătă, 26 iulie, de la ora 21.00 – SPIRALA YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC
, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 1.


Duminică, 27 iulie, de la ora 17.00 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 27 iulie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia va avea loc la sala Pipera 1.
 

 
 

yogaesoteric

30 iunie 2014

 

 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More