Meditaţii, conjuncturi astrologice favorabile şi evenimente spirituale din luna IULIE 2016

 

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.

Profesor yoga Gregorian BivolaruVineri, 1 iulie – Începe Tabăra spirituală internaţională „ATINGEREA STĂRII DE ILUMINARE SPIRITUALĂ PRIN INTEGRAREA ÎNŢELEPCIUNII PRACTICE A TRATATULUI EZOTERIC VIJNANA BHAIRAVA TANTRA” susţinută de ADINATHANANDA (NICOLAE CATRINA)
, care va avea loc în perioada 1-6 iulie 2016, în Grecia.  

Vineri, 1 iulie, între orele 22.00-22.45 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: VENUS în sextil cu JUPITER. Efecte: Face posibilă trăirea profundă şi plenară a unor stări spirituale model care ne apar mai ales atunci când realizăm o stare de pace profundă, face totodată să apară o stare intensă şi euforică de expansiune a conştiinţei în sfera spirituală. Face să se trezească şi să se amplifice emoţiile binefăcătoare de natură afectivă şi stările de devoţiune. Trezeşte totodată şi amplifică puterea spontană de transfigurare şi facilitează comunicarea paranormală, telepatică, cu entităţile spirituale, elevate. Face totodată să se trezească iubirea pură, dragostea de adevăr şi dreptate. Trezeşte şi amplifică în fiinţă generozitatea, toleranţa, blândeţea, optimismul, face să apară trăirea plenară a unei stări de fericire fără obiect, favorizează îmbunătăţirea stării de sănătate.

Sâmbătă, 2 iulie, între orele 14.00-14.30 – Meditaţia cu ATRIBUTUL DUMNEZEIESC AL SIMULTANEITĂŢII DIVINE, transmisă online de postul MISA SENZAŢIONAL TV.  

Sâmbătă, 2 iulie/Duminică, 3 iulie, între orele 23.30-1.00 – MEDITAŢIE DE COMUNIUNE PROFUNDĂ CU SHIVA cu ocazia momentului de SHIVARATRI, realizată în spirală yang. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 1.

Duminică, 3 iulie, între orele 5.00-24.00 – Se realizează TEHNICA DE REVELARE A EXISTENŢELOR ANTERIOARE, la unison. Tehnica va fi susţinută spiritual printr-un câmp telepatic colectiv de către Grieg.

Duminică, 3 iulie, între orele 13.45-14.30 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: SOARE în trigon cu NEPTUN. Efecte: Trezeşte şi dinamizează intuiţia şi imaginaţia creatoare, amplifică senzualitatea rafinată şi simţul artistic. Face să se trezească capacitatea de clarviziune şi inspiraţia.


Duminică, 3 iulie – Începe TABĂRA DE KALACHAKRA TANTRA
, care va avea loc în perioada 3 – 10 iulie 2016, la Costineşti.

Duminică, 3 iulie, de la ora 17.00 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 2.

Duminică, 3 iulie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Marţi, 5 iulie, între orele 15.00-15.45 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR în trigon cu NEPTUN. Efecte: Trezeşte capacităţile telepatice, intuitive şi pe cele de vizualizare creatoare. Dinamizează capacităţile premonitorii, facilitează trezirea capacităţilor de vindecare prin pase biomagnetice.

Miercuri, 6 iulie, între orele 23.00-23.45 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: VENUS în trigon cu MARTE. Efecte: Trezeşte şi dinamizează tandreţea, rafinamentul erotic şi artistic. Trezeşte şi face să crească interesul pentru plăcerile elevate. Trezeşte şi dinamizează imaginaţia creatoare.

Vineri, 8 iulie, între orele 11.50-12.35 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR în sextil cu JUPITER. Efecte: Facilitează exprimarea clară a trăirilor binefăcătoare şi a emoţiilor afective, amplifică răbdarea, perseverenţa şi continuitatea în exprimarea sentimentelor pure şi elevate. Trezeşte capacitatea de cunoaştere profundă, trezeşte şi amplifică respectul faţă de ceilalţi, simţul practic în relaţiile interumane. Favorizează colaborarea rodnică şi armonioasă cu celelalte fiinţe, atât în sfera materială cât şi în cea spirituală. Trezeşte aspiraţia către cunoaşterea spirituală, dinamizează discernământul şi capacităţile mentale superioare. Este un moment tainic favorabil pentru a descoperi adevărul spiritual, pentru a ne debarasa printr-o stare de detaşare lucidă de teatralitate precum şi de personalităţile noastre false. Facilitează apariţia stării de expansiune mentală, permite comunicarea pe o cale paranormală cu fiinţele foarte evoluate spiritual, uşurează intuirea şi înţelegerea profundă a legilor spirituale.

Sâmbătă, 9 iulie, între orele 14.00-14.30 – Meditaţia cu ATRIBUTUL DUMNEZEIESC AL SINTEZEI DIVINE, transmisă online de postul MISA SENZAȚIONAL TV.


Sâmbătă, 9 iulie, de la ora 23.15 – SĂRBĂTOAREA SPIRITUALĂ A ZODIILOR, în care vor fi sărbătoriţi nativii şi nativele din ZODIA RAC
. Programul include două exemplificări spirituale în premieră:
23:45 – 00:15 – Comuniune spirituală profundă cu Arhetipul zodiei Rac;
01:15 – 01:45 – Atributul dumnezeiesc al bunătății dumnezeiești.
Această manifestare spiritual-artistică va fi realizată la unison în mai multe oraşe din ţară; în Bucureşti, va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 10 iulie, între orele 8.25-9.10 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: SOARE în sextil cu JUPITER. Efecte: Acest aspect amplifică starea de expansiune interioară, generozitatea, demnitatea şi bunăvoinţa. Face să se manifeste dragostea de adevăr şi frumos, optimismul, bucuria de a trăi. Trezeşte simţul didactic, favorizează exprimarea calităţilor oratorice, identificarea profundă cu ghidul spiritual. Oferă şansa de a trezi în fiinţa noastră starea de dăruire conştientă faţă de idealul spiritual, favorizează trezirea sufletului şi capacitatea de a lua decizii pline de înţelepciune.

Duminică, 10 iulie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Luni, 11 iulie, între orele 4.45-5.30 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR în trigon cu MARTE. Efecte: Stimulează transpunerea cu uşurinţă a ideilor benefice în acţiune. Trezeşte şi dinamizează combativitatea, facilitează depăşirea inerţiei, favorizează trezirea capacităţii de a găsi soluţii benefice ingenioase, eficiente, face să apară claritatea în exprimare. Ajută la integrarea armonioasă în planul material, amplifică spontaneitatea şi rapiditatea în luarea deciziilor, face să apară curajul de a ne exprima liber ideile.

Luni, 11 iulie – Începe TABĂRA DE ARTĂ DIVINĂ INIŢIATICĂ SIDDHAARTA, care va avea loc în perioada 11-19 iulie 2016, la Costineşti.

Marţi, 12 iulie – Începe Tabăra excepţională, pentru femei, „SHAKTI ÎNTR-UN NOU EXTAZ” – YONI CHAKRA (partea a doua), care va avea loc în perioada 12-17 iulie 2016, în Bucureşti.

Miercuri, 13 iulie, de la ora 11.00 – ÎNTÂLNIREA COMUNĂ a INSTRUCTORILOR DE YOGA, a LECTORILOR DE AYURVEDA şi a INSTRUCTORILOR DE ȘIVAISM, la sala Pipera 1.
În aceeaşi zi vor mai avea loc: ÎNTÂLNIREA LECTORILOR DE AYURVEDA, între orele 8.00-11.00, la sala Pipera 1, şi ÎNTÂLNIREA INSTRUCTORILOR DE ȘIVAISM, de la ora 10.00, la sala Pipera 1 (vestiar).

Sâmbătă, 16 iulie, între orele 14.00-14.30 – Meditaţia cu ATRIBUTUL DUMNEZEIESC AL NEMURIRII DIVINE, transmisă online de postul MISA SENZAŢIONAL TV.

Sâmbătă, 16 iulie, de la ora 14.57 – SPIRALA YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala se va desfăşura la sala Pipera 1 (vestiar).

Duminică, 17 iulie, între orele 0.45-1.30 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR în conjuncţie cu VENUS. Efecte: Favorizează comunicarea afectuoasă, empatică, intensă şi profundă mai ales cu fiinţele iubite, face să apară o stare inefabilă de armonie între sfera mentală şi cea afectivă a fiinţei, amplifică elanul de dăruire conştientă către Dumnezeu, trezeşte creativitatea artistică, romantismul, spontaneitatea şi jucăuşenia în relaţiile de cuplu. Este un moment favorabil pentru exprimarea sinceră şi deschisă a trăirilor afective. Face să apară un farmec inefabil în comunicare şi conferă elocvenţă. Trezeşte şi amplifică puterea de dăruire conştientă către nobile idealuri.

Duminică, 17 iulie, între orele 6.30-7.15 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: SOARE în trigon cu MARTE. Efecte: Creşte capacitatea de a duce la bun sfârşit acţiunile care au fost începute, cât şi puterea de conştientizare, dinamismul şi efervescenţa în relaţiile interumane. Moment favorabil pentru cultivarea stării de fermitate, solaritate, pentru amplificarea curajului, a aspiraţiilor elevate. Armonizează sistemul imunitar, măreşte vitalitatea, conduce la transcenderea stărilor de complacere şi lene.

Duminică, 17 iulie – TRIPURA SUNDARI. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu cu iubire, continenţă şi transfigurare: ora 12.00 (duminică, 17 iulie) – ora 8.00 (luni, 18 iulie). Meditaţie specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari: între orele 21.50-22.50. Momentul de maximă influenţă benefică: duminică, 17 iulie, ora 22.22.

Duminică, 17 iulie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Marţi, 19 iulie, între orele 9.15-10.00 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR în trigon cu SATURN. Efecte: Acest aspect conferă trezirea perspicacităţii, a spiritului de observaţie, face să se trezească starea de înţelepciune şi facilitează apariţia unor idei inspirate, geniale. Acest aspect face posibilă maturizarea interioară prin înţelegerea corectă şi profundă a responsabilităţilor pe care le avem şi trezeşte altruismul. Este facilitată atingerea stării de linişte interioară şi calm profund în sfera mentală. Permite eliminarea rapidă şi definitivă a stărilor de împrăştiere mentală, amplifică puterea de concentrare, conferă o gândire practică, obiectivitate, punctualitate.


Marţi, 19 iulie, între orele 19.00-19.45 – Meditaţie de comuniune cu SFÂNTUL SERAFIM DE SAROV
.

Miercuri, 20 iulie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe marţi, 19 iulie, la ora 7.56 şi se încheie miercuri, 20 iulie, la ora 19.56. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline: miercuri, 20 iulie, ora 1.56.

Miercuri, 20 iulie, între orele 16.00-16.45 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: VENUS în trigon cu SATURN. Efecte: Favorizează exprimarea spontană, liberă, a trăirilor şi emoţiilor benefice, trezeşte şi amplifică continuitatea în exprimarea sentimentelor binefăcătoare. Facilitează atingerea unei stări de profunzime şi a respectului în relaţiile interumane. Face posibilă o mai bună colaborare şi înţelegere între oameni, atât în sfera socială cât şi în cea spirituală. Trezeşte şi amplifică în fiinţă discernământul, cumpătarea, responsabilitatea în relaţii, totodată trezeşte şi amplifică tactul şi diplomaţia.

Miercuri, 20 iulie, între orele 19.00-19.45 – Meditaţie de comuniune cu SFÂNTUL PROROC ILIE.

Joi, 21 iulie – Începe TABĂRA DE AYURVEDA, care se va desfăşura în perioada joi, 21 iulie – miercuri, 27 iulie 2016, în Maramureş, în apropierea localităţii Budeşti.

Duminică, 24 iulie, de la ora 17.00 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 2.

Duminică, 24 iulie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va desfășura la sala Pipera 2. 

Miercuri, 27 iulie, între orele 10.30-11.15 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR în trigon cu URANUS. Efecte: Trezeşte şi dinamizează comunicarea telepatică, inventivitatea, favorizează eliberarea de prejudecăţile închistatoare, trezeşte şi dinamizează originalitatea.

Sâmbătă, 30 iulie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Obor.

Duminică, 31 iulie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2. 

 


yogaesoteric
1 iulie 2016

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More