MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna IUNIE 2013

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT
Profesor yoga Gregorian Bivolaru


Sâmbătă, 1 iunie, între orele 13.00-13.45 – ZIUA COPILULUI: meditaţie de comuniune cu STAREA DE CANDOARE A COPILULUI CE EXISTĂ ÎN FIECARE DINTRE NOI.

Duminică, 2 iunie, între orele 4.30-5.15 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în sextil cu Uranus. Efecte: Trezeşte imaginaţia creatoare şi originalitatea. Favorizează inspiraţia artistică şi trezeşte spontaneitatea. Face să se amplifice în fiinţă starea de detaşare, facilitând desprinderea de prejudecăţile închistatoare şi de condiţionările prosteşti. Trezeşte şi amplifică senzualitatea rafinată, starea de virilitate, originalitatea, vitalitatea, facilitează apariţia unei stări de expansiune prin iubire, face să se trezească puterea de dăruire necondiţionată faţă de DUMNEZEU. Facilitează atingerea stării de fericire paradisiacă.

Duminică, 2 iunie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 2. 

Luni, 3 iunie, între orele 22.00-22.45 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în trigon cu Neptun. Efecte: Trezeşte capacităţile telepatice, intuitive şi pe cele de vizualizare creatoare, dinamizează capacităţile premonitorii, facilitează trezirea capacităţilor de vindecare prin pase biomagnetice.

Marţi, 4 iunie, între orele 4.05-4.50 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în trigon cu Saturn. Efecte: Acest aspect conferă trezirea perspicacităţii, a spiritului de observaţie, face să apară starea de înţelepciune şi facilitează apariţia unor idei inspirate, geniale. Face posibilă maturizarea interioară prin înţelegerea corectă şi profundă a responsabilităţilor pe care le avem şi trezeşte altruismul. Facilitează atingerea stării de linişte interioară şi calm profund la nivel mental. Permite eliminarea rapidă şi definitivă a stărilor de împrăştiere mentală, amplifică puterea de concentrare, conferă o gândire practică, obiectivitate, punctualitate.

Joi, 6 iunie/Vineri, 7 iunie – SHIVARATRI. Între orele 23.30-1.00: meditaţie de comuniune cu SHIVA.

Vineri, 7 iunie, între orele 14.30-15.00 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în trigon cu Neptun. Efecte: Conferă rafinarea trăirilor afective, face să apară o stare pregnantă de romantism, trezeşte inspiraţia artistică, starea de devoţiune, trezeşte şi dinamizează talentul artistic şi estetic, face să crească sensibilitatea, intuiţia şi senzualitatea, facilitează apariţia unei stări de înţelegere profund emoţională, mistică. Este de asemenea un moment favorabil pentru cultivarea stării de dăruire necondiţionată către idealuri sublime, divine.

Vineri, 7 iunie, între orele 18.10-18.55 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în trigon cu Saturn. Efecte: Favorizează exprimarea spontană, liberă, a trăirilor şi emoţiilor benefice, trezeşte şi amplifică continuitatea în exprimarea sentimentelor binefăcătoare. Facilitează atingerea  unei stări de profunzime şi a respectului în relaţiile interumane. Face posibilă o mai bună colaborare şi înţelegere între oameni, atât în sfera socială, cât şi în cea spirituală. Trezeşte şi amplifică în fiinţă discernământul, cumpătarea, responsabilitatea în relaţii, totodată trezeşte şi amplifică tactul şi diplomaţia.


Sâmbătă, 8 iunie, începând cu ora 12.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG® URMATĂ DE INDUCŢIA STĂRII DE ELIBERARE SPIRITUALĂ PRIN MIRACOL DIVIN şi de RUGA COLECTIVĂ CĂTRE DUMNEZEU TATĂL
, prin care vom apela ajutorul lui DUMNEZEU pentru a ne ajuta să depăşim starea gravă în care se află la ora actuală umanitatea şi planeta Pământ.

Sâmbătă, 8 iunie, începând cu ora 18.30 – ÎNTÂLNIRE DIN CADRUL MIŞCĂRII CHARISMATICE TEOFANICE, la Bucureşti, la sălile Pipera 1 şi Pipera 2.

Duminică, 9 iunie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 1.

Miercuri, 12 iunie, între orele 2.10-2.55 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Saturn în trigon cu Neptun. Efecte: Facilitează introspecţia, autocunoaşterea, favorizează revelarea experienţelor spirituale din vieţile anterioare, favorizează descoperirea aplicabilităţilor unor principii şi idei abstracte, facilitează contactul cu fiinţele spirituale din universul astral.

Miercuri, 12 iunie/Joi, 13 iunie – ÎNTÂLNIREA COMUNĂ a INSTRUCTORILOR DE YOGA şi a LECTORILOR DE AYURVEDA, la sala Pipera 1, de la ora 24.00. Program administrativ: între orele 22.00-24.00. ÎNTÂLNIREA LECTORILOR DE AYURVEDA va avea loc miercuri 12 iunie, la sala Pipera 1, de la ora 22.00.

Joi, 13 iunie – ÎNĂLŢAREA DOMNULUI. Între orele 13.00-13.45: meditaţie de comuniune cu IISUS în glorie (înălţarea lui IISUS din lumea fizică în Împărăţia TATĂLUI CERESC).

Duminică, 16 iunie, începând cu ora 16.15 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 16 iunie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 1.

Luni, 17 iunie, între orele 18.05-18.50 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Marte în sextil cu Uranus. Efecte: Facilitează amplificarea stării de releu divin, trezeşte  inspiraţia şi originalitatea. Conferă posibilitatea de a ne depăşi cu uşurinţă rigiditatea şi prejudecăţile limitatoare, reprezentând o şansă spre a ne dezvolta curajul şi iniţiativa, orientate către realizarea unori scopuri profund transformatoare şi benefice. Conferă pasionalitate rafinată şi spontaneitate. Trezeşte şi amplifică în fiinţă dinamismul binefăcător, facilitează angrenarea iniţiativelor inovatoare, trezeşte şi dinamizează capacitatea de a acţiona rapid şi eficient, trezeşte şi dinamizează îndrăzneala şi inteligenţa.

Miercuri, 19 iunie, între orele 18.55-19.40 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în conjuncţie cu Jupiter. Efecte: Acest aspect astrologic face să se trezească în fiinţă starea de generozitate, bunăvoinţa şi compasiunea. Amplifică demnitatea, spiritului întreprinzător şi justiţiar. Trezeşte şi amplifică optimismul şi încrederea în forţele proprii,  dinamizează capacitatea de a acţiona în mod integrat şi armonios.


Vineri, 21 iunie, între orele 5.40-6.25 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în conjuncţie cu Venus. Efecte
: Favorizează comunicarea afectuoasă, empatică, intensă şi profundă mai ales cu fiinţele iubite, face să apară o stare inefabilă de armonie între sfera mentală şi cea afectivă a fiinţei, amplifică elanul de dăruire conştientă către DUMNEZEU, trezeşte creativitatea artistică, romantismul, spontaneitatea şi jucăuşenia în relaţiile de cuplu. Este un moment favorabil pentru exprimarea sinceră şi deschisă a trăirilor afective. Face să apară un farmec inefabil în comunicare şi conferă elocvenţă. Trezeşte şi amplifică puterea de dăruire conştientă către nobile idealuri.

Vineri, 21 iunie -  SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA RAC. Între orele 7.30-9.00: meditaţie de comuniune intensă, profundă şi  tainică pentru a intra în stare de rezonanţă ocultă cu momentul SOLSTIŢIULUI DE VARĂ. Momentul de maxim al SOLSTIŢIULUI DE VARĂ este vineri, 21 iunie, la ora 8.03.

Vineri, 21 iunie – TRIPURA SUNDARI. Momentul de maxim benefic este la ora 19.07. Perioada favorabilă de angrenare în jocuri amoroase în cuplu cu iubire, continenţă şi transfigurare este între orele 9.00 (vineri, 21 iunie) şi  5.00 (sâmbătă, 22 iunie).  Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari se realizează, vineri, 21 iunie, între orele 18.50-19.35.

 

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.57 – SPIRALA YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala se va desfăşura la sala Pipera 1 (vestiar).
 

Duminică, 23 iunie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe sâmbătă, 22 iunie, la ora 20.32 şi se încheie luni, 24 iunie, la ora 8.32. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este duminică, 23 iunie, la ora 14.32.

Duminică, 23 iunie – POGORÂREA SFÂNTULUI DUH (RUSALIILE). Între orele 13.00-13.45: meditaţie de comuniune cu sărbătoarea creştină a POGORÂRII SFÂNTULUI DUH care ne pune în inefabilă stare de rezonanţă cu Graţia Divină care este revărsată în universul nostru lăuntric. 

Duminică, 23 iunie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 1.
 

Luni, 24 iunie, între orele 13.00-13.45 – Meditație de comuniune cu REALITATEA TAINICĂ a SFINTEI TREIMI.Luni, 24 iunie – SÂNZIENELE. Între orele 22.00-23.15: meditaţie  intensă şi profundă de comuniune spirituală empatică cu SÂNZIENELE (FEELE)
(pentru a favoriza această comunicare tainică se recomandă cu 3 ore înainte de aceasta să se administreze sublingual 5 grame din planta Drăgaica sau Sânziene, măcinată fin). Pentru a facilita intrarea în stare de rezonanţă ocultă cu lumea tainică a Sânzienelor sugerăm ca această meditaţie să se realizeze şi anul acesta în natură (cel mai bine într-o pădure liniştită sau într-o poieniţă) sau la oraş, într-un parc în care sunt copaci şi multă verdeaţă. Facultativ înainte de această exemplificare se va putea face o ofrandă de lumină cu 7 lumânări ce vor fi consacrate atunci SÂNZIENELOR şi li se vor face 7 binecuvântări. Atunci când această meditaţie se va face într-o pădure, se va urmări să fie evocate într-un mod afectuos SÂNZIENELE (FEELE) şi vom urmări să le percepem ca fiind nişte făpturi feminine  frumoase, pure, afectuoase şi radiind de o candoare specifică. În final le putem ruga să ne inspire în existenţa noastră de zi cu zi şi să ne ajute să ne trezim intuiţia şi să ne asiste în descoperirea tainelor naturii vegetale.


Miercuri, 26 iunie, între orele 11.55-12.40 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în trigon cu Saturn. Efecte
: Trezeşte şi amplifică în universul nostru lăuntric responsabilitatea, răbdarea, încrederea în sine, dinamizează simţul practic, face să apară o atitudine pregnant obiectivă care favorizează profunzimea. Facilitează depăşirea spontană a mândriei, trezeşte respectul de sine, dinamizează puterea de a lupta cu forţe sporite împotriva răului şi de a duce la bun sfârşit aspiraţiile noastre. Este un  moment favorabil pentru asumarea cu succes a unor responsabilităţi cu totul deosebite în sfera spirituală, care, printre altele, favorizează materializarea şi împlinirea idealurilor noastre sublime. Totodată, acest aspect trezeşte şi amplifică tenacitatea, cumpătarea, face să apară starea de înţelepciune practică; de asemenea, trezeşte şi dinamizează capacităţile organizatorice.

Miercuri, 26 iunie, între orele 20.30-21.15 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în trigon cu Neptun. Efecte: Acest aspect astrologic trezeşte şi dinamizează intuiţia şi imaginaţia creatoare, amplifică senzualitatea rafinată si simţul artistic. Face să se trezească capacitatea de clarviziune şi inspiraţia.

Sâmbătă, 29 iunie, între orele 13.30-14.15 – Meditaţie de comuniune spirituală cu SFINŢII APOSTOLI PETRU şi PAVEL.

Sâmbătă, 29 iunie, de la ora 21.00 – SPIRALA YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 30 iunie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 1.

 

yogaesoteric
29 mai 2013

 

 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More