MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna IUNIE 2016

 

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.

Profesor yoga Gregorian Bivolaru


Miercuri, 1 iunie – ZIUA COPILULUI. Între orele 13.00-13.45: meditaţie de comuniune cu STAREA DE CANDOARE A COPILULUI CE EXISTĂ ÎN FIECARE DINTRE NOI.

Vineri, 3 iunie, între orele 21.30-00.45 – PROGRAM SPIRITUAL SPECIAL: INVOCAŢII-APEL CU PSALMI, realizat la unison în mai multe oraşe din ţară şi străinătate.

Vineri, 3 iunie/Sâmbătă, 4 iunie – SHIVARATRI. Între orele 23.30-1.00: MEDITAŢIE DE COMUNIUNE PROFUNDĂ CU SHIVA CU OCAZIA MOMENTULUI DE SHIVARATRI.

Sâmbătă, 4 iunie, între orele 14.00-14.30 – Meditaţie cu ATRIBUTUL DUMNEZEIESC AL IMOBILITĂŢII DIVINE, transmisă online de postul MISA SENZAȚIONAL TV.

Sâmbătă, 4 iunie, între orele 21.30-00.45 – PROGRAM SPIRITUAL SPECIAL: INVOCAŢII-APEL CU PSALMI, realizat la unison în mai multe oraşe din ţară şi străinătate.

Duminică, 5 iunie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 1.
 

Marţi, 7 iunie, între orele 22.00-1.15 – PROGRAM SPIRITUAL SPECIAL: INVOCAŢII-APEL CU PSALMI, realizat la unison în mai multe oraşe din ţară şi străinătate.

Joi, 9 iunie – ÎNĂLŢAREA DOMNULUI. Între orele 13:00-13:45: meditaţie de comuniune cu IISUS ÎN GLORIE (ÎNĂLŢAREA LUI IISUS DIN LUMEA FIZICĂ ÎN ÎMPĂRĂŢIA TATĂLUI CERESC).

Sâmbătă, 11 iunie, între orele 14.00-14.30 – Meditaţie cu ATRIBUTUL DUMNEZEIESC AL INSTANTANEITĂŢII DIVINE, transmisă online de postul MISA SENZAȚIONAL TV.


Sâmbătă, 11 iunie – Începe TABĂRA DE APROFUNDARE A COMUNIUNII CU MAHA VIDYA CHINNAMASTA
, care se va desfăşura în perioada 11-19 iunie 2016, în Braşov.Sâmbătă, 11 iunie, de la ora 23.15 – SĂRBĂTOAREA SPIRITUALĂ A ZODIILOR

în care vor fi sărbătoriţi nativii şi nativele din zodia GEMENI. Această manifestare spiritual-artistică va fi realizată la unison în mai multe oraşe din ţară; în Bucureşti, va avea loc la sala Pipera 1.Duminică, 12 iunie, de la ora 17.00 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT
, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 12 iunie, între orele 17.55-18.40 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în sextil cu Uranus. Efecte: Acest aspect dinamizează şi amplifică percepţia stării de frumuseţe tainică a fiinţelor umane cu care venim în contact, facilitează apariţia unei stări inefabile de fascinaţie, rafinează senzualitatea, trezeşte romantismul şi originalitatea. Conferă inspiraţie genială care se poate concretiza în nemuritoare opere de artă. Mai ales în această conjunctură, dragostea manifestată plenar sub toate formele sale este impregnată de o stare copleşitoare de mister. Acest moment facilitează intrarea în stare de rezonanţă cu sfera afectivă macrocosmică, trezeşte şi totodată face să se amplifice puterea de transfigurare. Acest aspect conferă o mare creativitate, face să apară libertatea în exprimare, trezeşte şi amplifică imaginaţia erotică rafinată, facilitează manifestarea plenară a iubirii, dinamizează entuziasmul, ingeniozitatea, trezeşte capacitatea de a conştientiza idealurile colective ale umanităţii şi ne permite să intuim direcţiile novatoare ale epocii în care trăim. Face posibilă descoperirea de soluţii noi, geniale şi facilitează rezolvarea problemelor de cuplu, favorizează apariţia stărilor spontane de empatie, trezeşte sensibilitatea superioară.

Duminică, 12 iunie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 1.

Marţi, 14 iunie, între orele 10.35-11.20 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în sextil cu Uranus. Efecte: Trezeşte imaginaţia creatoare şi originalitatea. Favorizează inspiraţia artistică şi trezeşte spontaneitatea. Face să se amplifice în fiinţă starea de detaşare, facilitând desprinderea de prejudecăţile închistatoare şi de condiţionările prosteşti. Trezeşte şi amplifică senzualitatea rafinată, starea de virilitate, originalitatea, vitalitatea, facilitează apariţia unei stări de expansiune prin iubire, face să se trezească puterea de dăruire necondiţionată faţă de Dumnezeu. Facilitează atingerea stării de fericire paradisiacă.

Miercuri, 15 iunie, de la ora 11.00 – ÎNTÂLNIREA COMUNĂ a INSTRUCTORILOR DE YOGA, a LECTORILOR DE AYURVEDA şi a INSTRUCTORILOR DE ȘIVAISM, la sala Pipera 1.
În aceeaşi zi vor mai avea loc: ÎNTÂLNIREA LECTORILOR DE AYURVEDA, între orele 8.00-11.00, la sala Pipera 1, şi ÎNTÂLNIREA INSTRUCTORILOR DE ȘIVAISM, de la ora 10.00, la sala Pipera 1 (vestiar).


Sâmbătă, 18 iunie – TRIPURA SUNDARI
. Momentul de maximă influenţă benefică: ora 7.52. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu cu iubire, continenţă şi transfigurare: între orele 23.00 (vineri, 17 iunie) – 17.00 (sâmbătă, 18 iunie). Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari: sâmbătă, 18 iunie, între orele 7.20-8.20.  

Sâmbătă, 18 iunie, între orele 14.00-14.30 – Meditaţie cu ATRIBUTUL DUMNEZEIESC AL INTENŢIEI DIVINE, transmisă online de postul MISA SENZAȚIONAL TV
 

Sâmbătă, 18 iunie, de la ora 14:57 – SPIRALA YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România.

Duminică, 19 iunie – POGORÂREA SFÂNTULUI DUH (RUSALIILE). Între orele 13.00-13.45: meditaţie de comuniune cu SĂRBĂTOAREA CREŞTINĂ A POGORÂRII SFÂNTULUI DUH care ne pune în inefabilă stare de rezonanţă cu Graţia Divină care este revărsată în universul nostru lăuntric.
 

Duminică, 19 iunie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 1.

Luni, 20 iunie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe duminică, 19 iunie, la ora 20.02 şi se încheie marţi, 21 iunie, la ora 8.02. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline: luni, 20 iunie, la ora 14.02.
 

Luni, 20 iunie, între orele 19.00-19.45 – Meditaţie de comuniune cu REALITATEA TAINICĂ a SFINTEI TREIMI.

Marţi, 21 iunie – SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA RAC. Între orele 0.50-2.20: MEDITAŢIE DE COMUNIUNE INTENSĂ, PROFUNDĂ ŞI TAINICĂ PENTRU A INTRA ÎN STARE DE REZONANŢĂ OCULTĂ CU MOMENTUL SOLSTIŢIULUI DE VARĂ. Momentul de maxim al Solstiţiului de Vară: marţi, 21 iunie, la ora 1.34.

Marţi, 21 iunie – ZIUA INTERNAŢIONALĂ YOGA (stabilită de către Organizația Națiunilor Unite în data de 21 iunie). Între orele 19.15-19.45: meditaţia cu tema „STAREA DE UNITATE ÎN DIVERSITATE A TUTUROR PRACTICANȚILOR YOGA DIN ÎNTREAGA LUME”.

Vineri, 24 iunie – Începe TABĂRA MIXTĂ (PENTRU BĂRBAŢI ŞI FEMEI) „TREZIREA SUFLETULUI”, care va avea loc în perioada 24-26 iunie 2016, în Bucureşti.


Vineri, 24 iunie – SÂNZIENELE. Între orele 22.00-23.15: MEDITAŢIE INTENSĂ ŞI PROFUNDĂ DE COMUNIUNE SPIRITUALĂ EMPATICĂ CU SÂNZIENELE (FEELE)
(pentru a favoriza această comunicare tainică se recomandă cu 3 ore înainte de aceasta să se administreze sublingual 5 grame din planta Drăgaica sau Sânziene, măcinată fin). Pentru a facilita intrarea în stare de rezonanţă ocultăcu lumea tainică a Sânzienelor sugerăm ca această meditaţie să se realizeze şi anul acesta în natură (cel mai bine într-o pădure liniştită sau într-o poieniţă) sau la oraş, într-un parc în care sunt copaci şi multă verdeaţă. Facultativ, înainte de această exemplificare se va putea face o ofrandă de lumină cu 7 lumânări ce vor fi consacrate atunci Sânzienelor şi li se vor face 7 binecuvântări. Atunci când această meditaţie se va face într-o pădure, se va urmări să fie evocate într-un mod afectuos Sânzienele (Feele), şi vom urmări să le percepem ca fiind nişte făpturi feminine frumoase, pure, afectuoase şi radiind de o candoare specifică. În final, le putem ruga să ne inspire în existenţa noastră de zi cu zi şi să ne ajute să ne trezim intuiţia şi să ne asiste în descoperirea tainelor naturii vegetale.

Sâmbătă, 25 iunie, între orele 14.00-14.30 – Meditaţie cu ATRIBUTUL DUMNEZEIESC AL LEGĂMÂNTULUI DIVIN, transmisă online de postul MISA SENZAȚIONAL TV.

Sâmbătă, 25 iunie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Obor.

Duminică, 26 iunie – Începe TABĂRA INTERNAŢIONALĂ DE VIRA MAHAVIRA ANANDA, care se va desfășura în perioada 26 iunie-3 iulie 2016, în Costinești.

Duminică, 26 iunie, între orele 15.15-16.00 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Jupiter în trigon cu Pluto. Efecte: Conferă capacitate mărită de regenerare folosind în mod înţelept potenţialul sexual pentru transformarea lăuntrică. Prin starea de integrare spirituală pe care o generează pot fi depăşite cu multă uşurinţă tendinţele către inconsecvenţă şi compromis, şi poate fi realizată înlocuirea lor cu principii şi concepţii de natură spirituală.

Duminică, 26 iunie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 1.


Luni, 27 iunie, între orele 5.15-6.00 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Uranus. Efecte
: Trezeşte şi dinamizează intuiţia spirituală, puterea de pătrundere mentală, capacitatea de comunicare telepatică, trezeşte inventivitatea binefăcătoare, favorizează eliberarea de prejudecăţile prosteşti. Permite vindecarea prin rugăciune şi credinţă în Dumnezeu; facilitează comuniunea cu entităţile angelice. Aceasta este totodată o conjunctură benefică ce oferă şansa unei translaţii spontane a conştiinţei în dimensiunea cea tainică a Supramentalului. Trezeşte şi amplifică puterea de concentrare mentală, face posibilă înţelegerea intuitivă a valorilor abstracte, trezeşte în mod gradat disponibilităţile mentale latente. Este totodată un moment excelent de demarare a proceselor de purificare a mentalului şi de trezire a disponibilităţilor mentale intuitive care, printre altele, îmbunătăţesc memoria.

Miercuri, 29 iunie, între orele 19.30-20.15 – Meditaţie de comuniune spirituală cu SFINŢII APOSTOLI PETRU şi PAVEL.

 


yogaesoteric
30 mai 2016

 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More