MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE ŞI EVENIMENTE SPIRITUALE DIN LUNA IUNIE 2020

 

În contextul situației actuale, vă rugăm să aveţi în vedere că meditaţiile şi evenimentele spirituale din această lună se vor realiza de către fiecare participant de acasă.
Meditațiile (cu excepţia meditaţiilor astrologice) vor fi transmise prin intermediul postului de televiziune on-line MISA Senzaţional TV


Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.
Profesor de yoga Gregorian Bivolaru

Luni, 1 iunie – ZIUA COPILULUI. Între orele 13:00-13:45: meditaţie de comuniune cu STAREA DE CANDOARE A COPILULUI CE EXISTĂ ÎN FIECARE DINTRE NOI.

Joi, 4 iunie – TRIPURA SUNDARI. Momentul de maximă influență benefică este la ora 00:36. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu cu iubire, continenţă şi transfigurare este între orele 16:45 (miercuri, 3 iunie) – 08:45 (joi, 4 iunie). Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari se realizează joi, 4 iunie, între orele 00:06-01:06.

Vineri, 5 iunie, între orele 13:50-14:35 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei URANUS. Efecte: Trezeşte şi dinamizează intuiţia spirituală, puterea de pătrundere mentală, capacitatea de comunicare telepatică, trezeşte inventivitatea binefăcătoare, favorizează eliberarea de prejudecăţile prosteşti. Permite vindecarea prin rugăciune şi credinţă în Dumnezeu; facilitează comuniunea cu entităţile angelice. Aceasta este totodată o conjunctură benefică ce oferă şansa unei translaţii spontane a conştiinţei în dimensiunea cea tainică a Supramentalului. Trezeşte şi amplifică puterea de concentrare mentală, face posibilă înţelegerea intuitivă a valorilor abstracte, trezeşte în mod gradat disponibilităţile mentale latente. Este totodată un moment excelent de demarare a proceselor de purificare a mentalului şi de trezire a disponibilităţilor mentale intuitive care, printre altele, îmbunătăţesc memoria.

Vineri, 5 iunie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe vineri, 5 iunie, la ora 04:12 şi se încheie sâmbătă, 6 iunie, la ora 16:12. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este vineri, 5 iunie, la ora 22:12.

Sâmbătă, 6 iunie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL EXISTENŢEI DUMNEZEIEŞTI.

Sâmbătă, 6 iunie, între orele 23:30-00:00 – Meditație de COMUNIUNE SPIRITUALĂ PROFUNDĂ CU ARHETIPUL ZODIEI GEMENI.

Duminică, 7 iunie – POGORÂREA SFÂNTULUI DUH (RUSALIILE). Între orele 13:00-13:45: meditaţie de comuniune cu sărbătoarea creştină a POGORÂRII SFÂNTULUI DUH care ne pune în inefabilă stare de rezonanţă cu Graţia Dumnezeiască care este revărsată în universul nostru lăuntric.

Luni, 8 iunie, între orele 19:00-19:45 – Meditaţie de comuniune cu REALITATEA TAINICĂ a SFINTEI TREIMI.

Sâmbătă, 13 iunie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL EXALTĂRII DUMNEZEIEŞTI.

Sâmbătă, 13 iunie, între orele 17:00-17:45 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MARTE în CONJUNCȚIE cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Trezeşte puterea de materializare a aspiraţiilor pure şi a viziunilor dumnezeiesc inspirate, dinamizează imaginaţia creatoare, rafinează şi elevează pasionalitatea amoroasă. Facilitează transmutarea potenţialului substanţial procreator și sublimarea energiilor rezultante în energii pure, elevate, spirituale, dinamizează puterea de transfigurare şi autotransfigurare. Amplifică puterea credinţei şi a rugăciunii.

Duminică, 14 iunie, între orele 20:00-20:30 – Exemplificarea spirituală cu tema: STAREA DE COMUNIUNE PLENARĂ ȘI PROFUNDĂ CU MEMBRII SUPREMULUI CONSILIU GALACTIC.

Vineri, 19 iunie, între orele 01:55-02:40 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MARTE în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Trezeşte puterea de transmutare a potenţialului substanţial procreator şi face posibilă sublimarea energiilor rezultante în pasionalitate armonioasă şi elevată. Dinamizează curajul în acţiunile benefice ce necesită autodepăşirea, impulsionează transformarea spirituală prin orientarea conştientă a voinţei personale către o stare de abandon în faţa voinţei lui Dumnezeu Tatăl. Facilitează depăşirea egoismului şi totodată este o şansă excelentă pentru cultivarea autocontrolului.

Vineri, 19 iunie / Sâmbătă, 20 iunie – SHIVARATRI. Între orele 23:40-01:10: MEDITAŢIA SPECIALĂ DE COMUNIUNE CU SHIVA, CU OCAZIA MOMENTULUI SACRU DE SHIVARATRI.

Sâmbătă, 20 iunie, între orele 10:40-11:25 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MARTE în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei JUPITER. Efecte: Trezeşte tenacitatea şi încrederea în forţele benefice proprii, amplifică spiritul întreprinzător şi eficienţa în acţiune. Este un moment excepţional pentru dezvoltarea capacităţilor vindecătoare latente, trezeşte forţa de angrenare în acţiuni terapeutice şi de purificare. Amplifică spiritul justiţiar. În cazul acestui aspect, este facilitată apariţia generozităţii, trezirea exprimării creatoare, apariţia încrederii în sine, face cu putinţă trezirea capacităţii de exprimare a idealurilor spirituale.

Sâmbătă, 20 iunie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL SPIRITULUI DUMNEZEIESC.

Sâmbătă, 20 iunie, între orele 14:57-15:58 – MEDITAȚII DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR.

Duminică, 21 iunie – SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA RAC. Între orele 00:14-01:29: meditaţie de comuniune intensă, profundă şi tainică pentru a intra în stare de rezonanţă ocultă cu momentul SOLSTIŢIULUI DE VARĂ. Momentul de maxim al Solstițiului de Vară este duminică, 21 iunie, la ora 00:44.

Duminică, 21 iunie – ZIUA INTERNAŢIONALĂ YOGA (stabilită de către Organizația Națiunilor Unite în data de 21 iunie).

Miercuri, 24 iunie, între orele 14:00-14:45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu SFÂNTUL IOAN BOTEZĂTORUL

Miercuri, 24 iunie – SÂNZIENELE. Între orele 22:00-23:15: meditaţie intensă şi profundă de comuniune spirituală empatică cu SÂNZIENELE (FEELE) (pentru a favoriza această comunicare tainică se recomandă cu 3 ore înainte de aceasta să se administreze sublingual 5 grame din planta Drăgaica sau Sânziene, măcinată fin).
Pentru a facilita intrarea în stare de rezonanţă ocultă cu lumea tainică a sânzienelor sugerăm ca această meditaţie să se realizeze în natură (cel mai bine într-o pădure liniştită sau într-o poieniţă) sau la oraş, într-un parc în care sunt copaci şi multă verdeaţă. Facultativ înainte de această exemplificare se va putea face o ofrandă de lumină cu 7 lumânări ce vor fi consacrate atunci Sânzienelor şi li se vor face 7 binecuvântări. Atunci când această meditaţie se va face într-o pădure, se va urmări să fie evocate într-un mod afectuos Sânzienele (Feele) şi vom urmări să le percepem ca fiind nişte făpturi feminine frumoase, pure, afectuoase şi radiind de o candoare specifică. În final le putem ruga să ne inspire în existenţa noastră de zi cu zi şi să ne ajute să ne trezim intuiţia şi să ne asiste în descoperirea tainelor naturii vegetale.

Sâmbătă, 27 iunie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL SALVĂRII SAU IZBĂVIRII DUMNEZEIEŞTI.

Sâmbătă, 27 iunie, între orele 21:10-21:55 – MEDITAŢIE DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC.

Duminică, 28 iunie, între orele 13:45-14:30 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MARTE în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei SATURN. Efecte: Acest aspect favorizează apariţia spontană a unei stări de echilibru emoţional profund, facilitează transformarea creatoare a aspectelor rigide ale fiinţei în unele calităţi cum ar fi: tenacitatea, perseverenţa, încrederea mărită în forţele proprii, umilinţa, discernământul. Totodată sunt pregnant activate disponibilităţile mentale şi senzoriale latente; de asemenea, în acest moment se poate amplifica memoria pe termen lung. Se trezeşte capacitatea de a ne aminti secvenţe care provin din existenţele noastre anterioare. Acest aspect favorizează percepţia spontană a stării de mister copleşitor a lui Dumnezeu Tatăl.

Luni, 29 iunie, între orele 19:30-20:15 – Meditaţie de comuniune spirituală cu SFINŢII APOSTOLI PETRU şi PAVEL.

 

yogaesoteric
29 mai 2020

 
 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More