Meditaţii, conjuncturi astrologice favorabile şi evenimente spirituale din luna mai 2013

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”


ATENŢIE!!!
Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse
ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind,
TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei
asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund
MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.
Profesor yoga Gregorian Bivolaru
 

Marţi, 7 mai/Miercuri, 8 mai, între orele 23.30-1.00Meditaţie de comuniune cu SHIVA, cu ocazia momentului de SHIVARATRI. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 1.

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 21.00 SPIRALA YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 1.  

Duminică, 12 mai, între orele 9.45-10.30Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în conjuncţie cu Mercur. Efecte: Trezeşte şi dinamizează o stare armonioasă de solaritate, spiritul de iniţiativă, starea detaşată de competitivitate, claritatea în gândire, simţul practic, eficienţa în acţiunile benefice de natură practică, ingeniozitatea. Totodată, acest aspect amplifică memoria şi puterea intelectului, face să se manifeste din plin curajul şi ne susţine să ducem la bun sfârşit acţiunile benefice pe care le realizăm. El facilitează manifestarea capacităţilor oratorice. Tot atunci se amplifică unele procese de purificare la nivelul plexului solar şi este susţinută aspiraţia armonioasă de autodepăşire, cât şi cea de afirmare lucidă şi detaşată. Este facilitată apariţia unei stări de armonie între sfera mentală şi sfera vitală a fiinţei şi trezeşte creativitatea. Acest aspect face să crească fermitatea în ceea ce priveşte exprimarea ideilor benefice. Îmbunătăţeşte atenţia şi puterea de conştientizare. Este un moment favorabil pentru împărtăşirea plină de responsabilitate a cunoştinţelor spirituale acumulate şi pentru studiul rodnic al lucrărilor spirituale. Generează un fenomen pregnant de solarizare în sfera mentală a fiinţei. Este un moment favorabil pentru detaşarea de ideile obsesive.


Duminică, 12 mai, de la ora 21.00
MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 1.

Sâmbătă, 18 mai, între orele 19.25-20.10 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în sextil cu Uranus. Efecte: Acest aspect dinamizează şi amplifică percepţia stării de frumuseţe tainică a fiinţelor umane cu care venim în contact, facilitează apariţia unei stări inefabile de fascinaţie, rafinează senzualitatea, trezeşte romantismul şi originalitatea. Conferă inspiraţie genială care se poate concretiza în nemuritoare opere de artă. Mai ales în această conjunctură, dragostea manifestată plenar sub toate formele sale este impregnată de o stare copleşitoare de mister. Acest moment facilitează intrarea în stare de rezonanţă cu sfera afectivă macrocosmică, trezeşte şi totodată face să se amplifice puterea de transfigurare. Acest aspect conferă o mare creativitate, face să apară libertatea în exprimare, trezeşte şi amplifică imaginaţia erotică rafinată, facilitează manifestarea plenară a iubirii, dinamizează entuziasmul, ingeniozitatea, trezeşte capacitatea de a conştientiza idealurile colective ale umanităţii şi ne permite să intuim direcţiile novatoare ale epocii în care trăim. Face posibilă descoperirea de soluţii noi, geniale şi facilitează rezolvarea problemelor de cuplu, favorizează apariţia stărilor spontane de empatie, trezeşte sensibilitatea superioară.

Duminică, 19 mai, de la ora 21.00MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 2.


Marţi, 21 mai, între orele 6.30-7.15
Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Uranus. Efecte: Trezeşte şi dinamizează intuiţia spirituală, puterea de pătrundere mentală, capacitatea de comunicare telepatică, trezeşte inventivitatea binefăcătoare, favorizează eliberarea de prejudecăţile prosteşti. Permite vindecare prin rugăciune şi credinţă în DUMNEZEU; facilitează comuniunea cu entităţile angelice.
Aceasta este totodată o conjunctură benefică ce oferă şansa unei translaţii spontane în dimensiunea cea tainică a Supramentalului. Trezeşte şi amplifică puterea de concentrare mentală, face posibilă înţelegerea valorilor abstracte, trezeşte în mod gradat disponibilităţile mentale latente. Este un moment excelent de demarare a proceselor de purificare a mentalului şi de trezire a disponibilităţilor mentale intuitive care, printre altele, îmbunătăţesc memoria.

Joi, 23 mai – TRIPURA SUNDARI.
Momentul de maxim benefic: ora 10.56. Perioada favorabilă de angrenare în jocuri amoroase în cuplu cu iubire, continenţă şi transfigurare este între orele 1.15-23.15. Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari se realizează între orele 10.40-11.25.


Sâmbătă, 25 mai, între orele 2.35-3.20
Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în conjuncție cu Venus. Efecte: Favorizează comunicarea afectuoasă, amplă şi profundă mai ales cu fiinţele iubite, face să apară o stare inefabilă de armonie între sfera mentală şi cea afectivă a fiinţei, amplifică puterea de dăruire conştientă către DUMNEZEU, trezeşte creativitatea artistică, romantismul, spontaneitatea şi jucăuşenia în relaţiile de cuplu. Este un moment favorabil pentru exprimarea sinceră şi deschisă a trăirilor afective. Face să apară un farmec inefabil în comunicare, conferă elocvenţă. Trezeşte şi amplifică puterea de dăruire conştientă.

Sâmbătă, 25 mai – LUNA PLINĂ.
Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe vineri, 24 mai, la ora 13.25 şi se încheie duminică, 26 mai, la ora 1.25. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este sâmbătă, 25 mai, la ora 7.25.

Sâmbătă, 25 mai – ZIUA LUI KALI.
Între orele 13.00-14.30: meditaţie de comuniune amplă, profundă şi copleşitoare cu Marea Putere Cosmică KALI.

Sâmbătă, 25 mai, între orele 18.00-18.45Meditaţie de comuniune spirituală cu marele mistic creştin PADRE PIO.

 

Sâmbătă, 25 mai, începând cu ora 14:57SPIRALA YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, care se va realiza la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala IS 7 (vestiar).
 

Duminică, 26 maiÎntâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 1.


Duminică, 26 mai, de la ora 21.00
MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 1.

Luni, 27 mai, între orele 10.40-11.25Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în conjuncție cu Jupiter. Efecte: Acest aspect conferă trezirea sensibilităţii binefăcătoare, face posibilă trezirea rafinamentului artistic, stimulează imaginaţia creatoare, face posibilă elevarea trăirilor afective, induce spiritualizarea şi rafinarea sentimentelor binefăcătoare, trezeşte şi amplifică aspiraţia spirituală. Facilitează trezirea şi dinamizarea trăirilor mistice elevate şi impulsionează mobilizarea cu succes în vederea împlinirii marilor idealuri spirituale ale omenirii. Face să intre în efervescenţă forţa creatoare, dinamizează şi amplifică rafinamentul erotic, favorizează orientarea şi sublimarea energiilor subtile benefice în sensul unei inspirate creativităţi artistice.Marţi, 28 mai, între orele 22.15-23.00
Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în conjuncţie cu Jupiter. Efecte: Trezeşte şi amplifică starea de expansiune la nivel afectiv, face să se trezească optimismul şi compasiunea. Facilitează atingerea şi menţinerea unei stări de echilibru între sfera materială şi cea spirituală, între ceea ce este plăcut şi ceea ce este util, conduce la trezirea în fiinţă a respectului mistic, inefabil faţă de întreaga creaţie a lui DUMNEZEU. Impulsionează cultivarea relaţiilor interumane armonioase, trezeşte puterea de a empatiza şi de a învăţa prin intermediul exemplelor excepţionale ce sunt oferite de fiinţele cu un înalt nivel spiritual. Facilitează transmutarea accelerată a potenţialului sexual şi face posibilă alchimizarea plăcerilor inferioare în iubire plină de compasiune.
 
 

yogaesoteric

10 mai 2013

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More