MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna MAI 2016

 

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.

Profesor yoga Gregorian BivolaruLuni, 9 mai, între orele 15.25-16.10 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în sextil cu Neptun. Efecte:
Permite înţelegerea amplă şi profundă prin empatie a sentimentelor şi a trăirilor lăuntrice ale celorlalţi oameni, face posibilă expansiunea euforică a fiinţei în sfera afectivă macrocosmică, permite trezirea stărilor ample de compasiune, de umilinţă, şi facilitează apariţia unor stări de iubire detaşată şi de dăruire necondiţionată către Dumnezeu. Totodată trezeşte şi amplifică starea de detaşare şi puterea de transfigurare a fiinţelor pe care le iubim. Trezeşte inspiraţia, creativitatea artistică, sensibilitatea şi rafinamentul estetic, intuiţia, favorizează apariţia iubirilor romantice, face posibilă comuniunea subtilă, telepatică cu tărâmurile astrale superioare şi permite să intrăm conştient în legătură cu entităţile angelice. Creează posibilitatea de a ne elimina ataşamentele şi de a transfigura în mod exemplar fiinţa iubită.

Marţi, 10 mai, între orele 21.45-22.30 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în trigon cu Jupiter. Efecte: Trezeşte şi amplifică în fiinţă generozitatea, toleranţa, blândeţea, optimismul, face să apară în universul nostru lăuntric trăirea intensă şi plenară a stării de fericire fără obiect. Favorizează îmbunătăţirea stării de sănătate, face să apară o stare inefabilă de integrare armonioasă în sfera socială, favorizează succesul în planul material. Facilitează intrarea în comuniune telepatică empatică profundă cu spiritele naturii şi cu ghizii spirituali din lumile paradisiace subtile care există în universul astral, trezeşte şi amplifică starea de armonie şi de elevare spirituală, face totodată posibilă o stare de comuniune spirituală profundă cu Ghidul Spiritual din lumea fizică, face să apară o stare de expansiune afectivă euforică şi favorizează abundenţa.

Vineri, 13 mai, între orele 5.30-6.15 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în trigon cu Pluto. Efecte: Acest aspect este pregnant favorabil pentru asocierea creatoare a voinţei ferme cu abilitatea mentală de a găsi soluţii creatoare, el facilitează totodată învingerea obstacolelor de tot felul. Trezeşte şi amplifică diplomaţia, înclinaţia către studiul textelor sacre, dinamizează şi amplifică forţa creatoare, trezeşte şi face să crească farmecul personal (charisma).

Vineri, 13 mai, între orele 21.55-22.40 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în conjuncţie cu Venus. Efecte: Favorizează comunicarea afectuoasă, empatică, intensă şi profundă mai ales cu fiinţele iubite, face să apară o stare inefabilă de armonie între sfera mentală şi cea afectivă a fiinţei, amplifică elanul de dăruire conştientă către Dumnezeu, trezeşte creativitatea artistică, romantismul, spontaneitatea şi jucăuşenia în relaţiile de cuplu. Este un moment favorabil pentru exprimarea sinceră şi deschisă a trăirilor afective. Face să apară un farmec inefabil în comunicare şi conferă elocvenţă. Trezeşte şi amplifică puterea de dăruire conştientă către nobile idealuri.


Sâmbătă, 14 mai, între orele 5.00-5.45 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în trigon cu Pluto. Efecte:
Trezeşte şi amplifică trăirile pasionale şi emoţionale, facilitează transmutarea potenţialului creator şi sublimarea energiilor inferioare prin intermediul puterii tainice a transfigurării, elevează trăirile erotice. Permite punerea spontană la unison cu Voinţa Divină prin intermediul stării de abandon şi dăruire totală prin iubire. Face posibilă trezirea calităţilor artistice şi permite apariţia stărilor spontane de transă benefică.

Sâmbătă, 14 mai, între orele 21.00-21.45 – PRIMA INTEGRARE SPIRITUALĂ ŞI CONSACRAREA la unison a energiei începutului TAPASULUI de POST NEGRU pentru perioada 2016-2017, post realizat pentru întreaga zi de duminică timp de 49 de duminici consecutive. Prima duminică de post negru din cadrul acestei prime integrări va fi în data de 15 mai 2016, iar ultima duminică de post negru în data de 16 aprilie 2017. În Bucureşti, această acţiune va avea loc la sala Pipera 2.

Duminică, 15 mai, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 1 (vestiar).

Joi, 19 mai – TRIPURA SUNDARI. Momentul de maxim benefic: ora 16.06. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu cu iubire, continenţă şi transfigurare: 7.00-0.00. Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică TRIPURA SUNDARI: joi, 19 mai, între orele 15.35-16.35.

Sâmbătă, 21 mai, de la ora 14.57 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, această acţiune va avea loc la sala Pipera 1 (vestiar).

Sâmbătă, 21 mai, între orele 21.00-21.45 – A DOUA INTEGRARE SPIRITUALĂ ŞI CONSACRAREA la unison a energiei începutului TAPASULUI de POST NEGRU pentru perioada 2016-2017, post realizat pentru întreaga zi de duminică timp de 49 de duminici consecutive. Prima duminică de post negru din cadrul acestei a doua integrări va fi în data de 22 mai 2016, iar ultima duminică de post negru în data de 23 aprilie 2017. În Bucureşti, această acţiune va avea loc la sala Pipera 2.

Duminică, 22 mai – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe sâmbătă, 21 mai, la ora 6.14 şi se încheie duminică, 22 mai, la ora 18.14. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este duminică, 22 mai, la ora 0.14.

Duminică, 22 mai, de la ora 17.00 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 22 mai, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 1 (vestiar).


Miercuri, 25 mai – ZIUA lui KALI. Între orele 13.00-14.30: meditaţie de comuniune amplă, profundă şi copleşitoare cu Marea Putere Cosmică KALI.

Miercuri, 25 mai, între orele 18.00-18.45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu marele mistic creştin PADRE PIO.

Sâmbătă, 28 mai, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Obor. 

Sâmbătă, 28 mai, între orele 21.50-22.35 – A TREIA INTEGRARE SPIRITUALĂ ŞI CONSACRAREA la unison a energiei începutului TAPASULUI de POST NEGRU pentru perioada 2016-2017, post realizat pentru întreaga zi de duminică timp de 49 de duminici consecutive; se va face după meditaţia în spirală yang de comuniune cu Sufletul Neamului Românesc (din intervalul orar 21.00-21.45). Prima duminică de post negru din cadrul acestei a treia integrări va fi în data de 29 mai 2016, iar ultima duminică de post negru în data de 30 aprilie 2017. În Bucureşti, această acţiune va avea loc la sala Obor.

Duminică, 29 mai, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 1 (vestiar).

Luni, 30 mai – Începe un NOU TAPAS LA UNISON DE COMUNIUNE CU MARELE AVATAR KALKI, ce constă în meditaţii LAYA YOGA cu MANTRA lui KALKI AVATAR, 30 de minute zilnic. Pentru detalii consultaţi anunţul complet care va fi postat pe site.

Marţi, 31 mai, între orele 5.50-6.35 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în trigon cu Pluto. Efecte: Acest aspect este pregnant favorabil pentru asocierea creatoare a voinţei ferme cu abilitatea mentală de a găsi soluţii creatoare, el facilitează totodată învingerea obstacolelor de tot felul. Trezeşte şi amplifică diplomaţia, înclinaţia către studiul textelor sacre, dinamizează şi amplifică forţa creatoare, trezeşte şi face să crească farmecul personal (charisma).

Marţi, 31 mai – Începe TABĂRA INTERNAŢIONALĂ PENTRU REVELAREA SINELUI DIVIN ATMAN (31 mai-5 iunie, Toscana – Italia), coordonată de profesor yoga Nicolae Catrina.

 

yogaesoteric
10 mai 2016

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More