MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna MARTIE 2020

 

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.

Profesor de yoga Gregorian Bivolaru

Duminică, 1 martie – ZIUA MĂRŢIŞORULUI. Între orele 14:00-14:45: meditaţie de comuniune cu Marea Putere Cosmică TRIPURA SUNDARI.

Duminică, 1 martie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Miercuri, 4 martie, de la ora 22:30 – CEREMONIA SPIRITUALĂ EXCEPȚIONALĂ GURU YOGA, realizată la unison în mai multe oraşe din ţară. În București, această manifestare spirituală va avea loc la sala Pipera 1.

Miercuri, 4 martie, între orele 23:10-23:55 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei VENUS. Efecte:
Acest aspect trezeşte şi dinamizează trăirile adolescentine, romantice, rafinate şi trezeşte starea de candoare, bucuria şi starea de expansiune afectivă, iubirea pură, comunicativitatea şi îmbunătăţeşte sociabilitatea. Reprezintă totodată o şansă de a ne exprima cu mult curaj emoţiile binefăcătoare şi sentimentele stenice şi este o ocazie excelentă de a ne depăşi prejudecăţile referitoare la comunicarea afectivă. Aspectul respectiv trezeşte şi dinamizează creativitatea artistică, abilitatea oratorică, amplifică discernământul, compasiunea, face să apară starea de cumpătare. Trezeşte capacitatea de a comunica cu uşurinţă cu îngerul păzitor sau cu ghizi spirituali din lumile paradisiace subtile.

Sâmbătă, 7 martie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL COMPASIUNII DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 7 martie, de la ora 22:00 – SĂRBĂTOAREA SPIRITUALĂ A ZODIILOR în care vor fi sărbătoriţi nativii şi nativele din zodia PEȘTI. Această manifestare spiritual-artistică se va realiza la unison în mai multe oraşe din ţară; în Bucureşti, va avea loc la sala Pipera  2.

Sâmbătă, 7 martie, de la ora 23:30 – CEREMONIE DE ADORARE A MARII PUTERI COSMICE TARA, realizată la unison în mai multe oraşe din ţară. În București, această manifestare spirituală va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 8 martie – TRIPURA SUNDARI. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu cu continență, iubire și transfigurare este în intervalul orar 20:00 (sâmbătă, 7 martie) – 08:00 (duminică, 8 martie). Meditaţia de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari se realizează între orele 23:33 (sâmbătă, 7 martie) – 00:33 (duminică, 8 martie). Momentul de maximă influenţă benefică: duminică, 8 martie, la ora 00:03.

Duminică, 8 martie – ZIUA FEMEII. Între orele 19:45-20:30: meditaţie de comuniune cu Marea Putere Cosmică TRIPURA SUNDARI.

Duminică, 8 martie – Începe TABĂRA de APROFUNDARE a RELAŢIEI SPIRITUALE GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, care se va desfăşura în perioada 8 martie – 14 martie 2020, la Costineşti.

Duminică, 8 martie, între orele 14:10-14:55 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în CONJUNCȚIE cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte:
Acest aspect facilitează trezirea spirituală, totodată face posibilă dinamizarea şi amplificarea conştiinţei superioare, spiritualizează şi universalizează microcosmosul fiinţei umane, trezeşte şi amplifică puterea de înţelegere mentală şi afectivă. Face posibilă depăşirea limitărilor de tot felul, trezeşte şi amplifică puterea benefică de fascinaţie, dinamizează imaginaţia creatoare, favorizează transcenderea spontană a tuturor ataşamentelor. Amplifică aspiraţia şi orientează fiinţa către împlinirea idealurilor spirituale, facilitează depăşirea orgoliului, trezeşte umilinţa şi generozitatea. Favorizează percepţia inspiraţiilor dumnezeiești şi face posibilă punerea lor în practică. Face să crească încrederea în percepţiile subtile dumnezeiesc inspirate şi totodată ajută la înţelegerea importanţei sacrificiului în practica spirituală.

Duminică, 8 martie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Duminică, 8 martie, între orele 21:20-22:05 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în CONJUNCȚIE cu sfera subtilă de forță a planetei URANUS. Efecte: Trezeşte în fiinţă o năvalnică dorinţă de libertate spirituală, facilitează cultivarea stării de detaşare şi face posibilă cu uşurinţă desprinderea de prejudecăţile care există de obicei în relaţia de cuplu. Dinamizează originalitatea, creativitatea şi favorizează aprofundarea relaţiilor de prietenie spirituală. Trezeşte şi amplifică starea de abandon prin iubire, conduce la depăşirea posesivităţii şi a ataşamentelor care ne limitează în evoluţia noastră spirituală. Facilitează apariţia şi trăirea stării de releu dumnezeiesc în cadrul relaţiilor afective. Acest aspect face posibilă intrarea în comuniune inefabilă cu sfera afectivă universală, totodată face să se trezească în fiinţă starea de conştiinţă christică, trezeşte şi amplifică capacitatea de dăruire faţă de marile idealuri spirituale ale omenirii.

Luni, 9 martie, de la ora 15:50 – PROCEDEUL DE AJUTORARE A FIINȚELOR DIN BARDO-UL MORȚII, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, această acțiune spirituală va avea loc la sala Obor (Verandă).

Luni, 9 martie, între orele 18:00-18:45 – Meditaţie de comuniune cu momentul sărbătorii creştine SFINŢII 40 DE MUCENICI.

Luni, 9 martie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe luni, 9 martie, la ora 01:48 şi se încheie marți, 10 martie, la ora 13:48. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este luni, 9 martie, la ora 19:48.

Miercuri, 11 martie, între orele 14:10-14:55 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei JUPITER. Efecte: Acest aspect amplifică starea de expansiune interioară, generozitatea, demnitatea şi bunăvoinţa. Face să se manifeste dragostea de adevăr şi frumos, optimismul, bucuria de a trăi. Trezeşte simţul didactic, favorizează exprimarea calităţilor oratorice, identificarea profundă cu maestrul spiritual. Oferă şansa de a trezi în fiinţa noastră starea de dăruire conştientă faţă de idealul spiritual, favorizează trezirea sufletului şi capacitatea de a lua decizii pline de înţelepciune.

Joi, 12 martie – MEDITAŢIE SPECIALĂ REALIZATĂ CU OCAZIA ZILEI DE NAŞTERE A LUI GRIEG.

Sâmbătă, 14 martie, între orele 12:15-13:00 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MARTE în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Acest aspect conferă trezirea şi amplificarea stării de entuziasm, de curaj, trezeşte şi amplifică interesul pentru tot ceea ce este nou şi binefăcător, dinamizează ingeniozitatea şi inspiraţia creatoare, trezeşte şi dinamizează capacitatea de dedublare în lumile subtile astrale superioare, ce poate fi realizată dupa aceea la voinţă; face de asemenea să apară pasionalitatea elevată şi senzualitatea rafinată în jocurile amoroase, este pregnant favorabilă pentru apariţia şi manifestarea unor noi direcţii sau orientări estetice în artă. Acest moment poate fi totodată fructificat aşa cum se cuvine printr-o practică spirituală elevată, care urmăreşte să armonizeze foarte bine sfera mentală cu cea afectivă.

Sâmbătă, 14 martie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL ENTUZIASMULUI DUMNEZEIESC, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 14 martie, între orele 18:30-19:15 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Acest aspect trezeşte energia tainică a voinţei, face să apară o stare pregnantă de aspiraţie spirituală, facilitează înţelegerea superioară şi profundă a cunoştinţelor ezoterice; conferă apariţia unei stări de încredere mult mărită în forţele proprii, face să se trezească în fiinţă o forţă benefică profund transformatoare. Face posibilă intuirea şi revelarea menirii noastre în această viaţă. Acest aspect conferă de asemeni puterea de a ne abandona în faţa Voinţei lui Dumnezeu. Permite valorificarea şanselor de a realiza un salt spiritual, amplifică procesul lăuntric de autotransfigurare şi de raportare inspirată şi profundă la propriul suflet.

Duminică, 15 martie – Cu ocazia ZILEI NAŢIONALE A POPORULUI MAGHIAR se vor realiza la unison, în mai multe oraşe din ţară şi din Ungaria, următoarele meditații:
12:30-13:15 Meditaţie în spirală Yang cu tema: „Comuniune spirituală cu sufletul neamului maghiar”
13:30-14:00 Meditaţie în spirală Yang cu tema: „Viitorul spiritual al poporului maghiar”     
22:00-22:30 Meditaţie cu tema: „Evocarea trecutului spiritual glorios al poporului maghiar, aşa cum a fost acum 2500 de ani, când se afla în zona Mongoliei”.

În Bucureşti, primele două meditații vor avea loc la sala Pipera 1 (vestiar), iar a treia meditație la sala IS7.

Duminică, 15 martie, de la ora 16:00 – TEHNICA DE PROIECȚIE A CONȘTIINȚEI (PHOWA) ÎN ÎMPĂRĂȚIA CEA TAINICĂ A LUI DUMNEZEU TATĂL, realizată la unison în mai multe localități din România și din alte țări. În București, această manifestare spirituală se va realiza la sala Obor (Verandă).

Duminică, 15 martie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Marți, 17 martie, de la ora 06:00 – Începe ETAPA A II-A A TAPASULUI DE POST CU APĂ PENTRU ARDEREA KARMA-EI LA NIVELUL CENTRULUI DE FORŢĂ AJNA CHAKRA, care se va desfășura în perioada 17 martie – 20 martie 2020.     

Vineri, 20 martie, între orele 01:35-02:20 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei SATURN. Efecte: Reprezintă o perioadă de maturizare accelerată, de conştientizare a priorităţilor vieţii din punct de vedere spiritual, oferindu-ne totodată şansa de a ne desprinde de diferite preocupări fără valoare şi obişnuinţe rele. Amplifică în acelaşi timp simţul valorii, respectul, nobleţea, aspiraţia spirituală. Favorizează depăşirea orgoliului şi permite dobândirea unor experienţe spirituale inedite şi profunde. Trezeşte şi amplifică tenacitatea, cumpătarea, face să se manifeste înţelepciunea practică, dinamizează capacităţile organizatorice, precizia, iscusinţa în tot ceea ce ţine de aspectele practice ale vieţii.

Vineri, 20 martie – SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA BERBECULUI.
Această influenţă subtilă benefica poate fi resimţită în cadrul unei meditaţii speciale de comuniune cu momentul ECHINOCŢIULUI DE PRIMĂVARĂ, între orele 05:05-06:50.
Semnificaţia ECHINOCŢIULUI DE PRIMĂVARĂ:
Are loc atunci o scădere a nopţii şi o creştere a zilei (ziua devine atunci aproape egală cu noaptea). Acest moment de echilibru simbolizează o stare inefabilă de armonie care face să apară o stare de transformare profundă, pregnantă, a naturii exterioare, cât şi o transformare benefică a naturii noastre umane. Totul se trezeşte atunci la viaţă şi tinde să iasă la suprafaţă pentru ca să se bucure de energiile subtile benefice intense şi profunde ale primăverii. După o perioadă de „conservare în cadrul căreia au fost resimţite restricţiile iernii”, atunci mai ales cea mai mare parte a alimentaţiei fiind compusă la yoghini din seminţe, cereale şi lactate, urmează, în conformitate cu tradiţia creştină ortodoxă, postul Sfintelor Paşti ce cuprinde şi acest moment de echinocţiu. Mai ales în această perioadă are loc un proces spontan de purificare specială atât la nivelul trupului, cât şi la nivelul unora dintre corpurile noastre subtile. Ca urmare a acestui fenomen se instalează în mod gradat o stare de liniştire mentală, de echilibrare psihică, de dinamizare afectivă. Privind din punct de vedere ezoteric, acest moment ne pune într-o inefabilă stare de rezonanţă cu condiţia androginală glorioasă, cu starea tainică de armonie care în anumite condiţii se instalează în universul nostru lăuntric între natura feminină şi natura masculină, între bărbatul interior şi femeia interioară (între anima şi animus). Deloc întâmplător, mai ales în această perioadă de tainică renaştere şi regenerare a naturii, are loc împerecherea majorităţii animalelor, plantele încep să înmugurească şi, rând pe rând, germenii vieţii renasc pretutindeni în jurul nostru.
Privind acest moment din punct de vedere astrologic, se constată că atunci Soarele trece din zodia Peştilor în zodia Berbecului. Asistăm astfel la sfârşitul şi începutul unui tainic ciclu zodiacal.
Omul devine mai ales acum, analogic vorbind, asemenea unui vulcan, care este pe cale de a erupe, de a exploda. Tocmai de aceea el devine – adeseori capabil – mai ales acum de a realiza lucruri inedite. Starea meditativă şi contemplativă a Peştilor este acum înlocuită cu spontaneitatea şi dorinţa de afirmare a Berbecului. Mai ales acum se renunţă la sacrificiile inutile şi la excesul de idealism în favoarea exaltării experienţelor concrete, a acţiunilor directe care sunt realizate în ideea de a concretiza cât mai bine aspiraţiile noastre lăuntrice. Omul trebuie să se adapteze din plin acum acestor cerinţe de renaştere, de înviorare, de trezire la realitate, de ieşire din starea de somn, de stopare a procesului de hibernare (această etapă având atât o semnificaţie materială şi socială, cât şi una spirituală). Omul trebuie astfel să se adapteze cât mai bine ciclurilor tainice ale naturii, deoarece mai ales acum împotrivirea sa este analogic vorbind asemenea înotului împotriva curentului. În unele cazuri, acest fenomen de neadaptare adeseori va da naştere stărilor de oboseală, de nervozitate care adeseori sunt fără motivaţii – acest aspect este definit în general de medicină drept „astenie de primăvară”.
Acest misterios moment de hiatus ne pune în mod spontan în legătură cu energiile subtile uriaşe ale începutului, cu elanul plin de optimism care apare la fiecare nou început al vieţii. Totodată, acest moment de efervescenţă face să apară o fascinantă înflorire a vitalităţii. El trezeşte în mod armonios în fiinţă virilitatea şi feminitatea, impulsionând trăirea extatică a tumultului tainic al primăverii, care ne face să fim spontani, curajoşi, dinamici şi activi.
Momentul de maximă influență al ECHINOCŢIULUI DE PRIMĂVARĂ este vineri 20 martie, la ora 05:50.

Vineri, 20 martie, între orele 13:20-14:05 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MARTE în CONJUNCȚIE cu sfera subtilă de forță a planetei JUPITER. Efecte: Trezeşte şi amplifică spiritul justiţiar, caracterul nobil, trezeşte totodată simţul măsurii, corectitudinea, responsabilitatea şi respectul faţă de legile morale şi dumnezeiești. Este un aspect favorabil pentru luarea de decizii binefăcătoare, amplifică spontaneitatea şi discernământul spiritual. Trezeşte spiritul de iniţiativă şi dorinţa de autodepăşire.

Sâmbătă, 21 martie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL POETICULUI DUMNEZEIESC, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Duminică, 22 martie, între orele 15:00-15:45 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei URANUS. Efecte: Facilitează amplificarea stării de releu dumnezeiesc, trezeşte inspiraţia şi originalitatea. Conferă posibilitatea de a ne depăşi cu uşurinţă rigiditatea şi prejudecăţile limitatoare, reprezentând o şansă spre a ne dezvolta curajul şi iniţiativa, orientate către realizarea unor scopuri profund transformatoare şi benefice. Conferă pasionalitate rafinată şi spontaneitate. Trezeşte şi amplifică în fiinţă dinamismul binefăcător, facilitează angrenarea iniţiativelor inovatoare, trezeşte şi dinamizează capacitatea de a acţiona rapid şi eficient, trezeşte şi dinamizează îndrăzneala şi inteligenţa.

Duminică, 22 martie, de la ora 15:45 – CEREMONIE SPIRITUALĂ DE INVOCARE A GRAȚIEI DIVINITĂȚILOR PRINCIPALE ALE TRADIȚIEI KALACHAKRA TANTRA, realizat la unison în ţară. În Bucureşti, ceremonia se va realiza la sala Obor (Verandă).

Duminică, 22 martie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 2.

Duminică, 22 martie/Luni, 23 martie – SHIVARATRI. Între orele 23:30-01:00: MEDITAŢIE SPECIALĂ DE COMUNIUNE CU SHIVA, CU OCAZIA MOMENTULUI SACRU DE SHIVARATRI, realizată în spirală yang. În Bucureşti, spirala se va face la sala Pipera 1.

Luni, 23 martie, între orele 04:50-05:35 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Permite înţelegerea amplă şi profundă, prin empatie, a sentimentelor şi a trăirilor lăuntrice ale celorlalţi oameni, face posibilă expansiunea euforică a fiinţei în sfera afectivă macrocosmică, permite trezirea stărilor ample de compasiune, de umilinţă, şi facilitează apariţia unor stări de iubire detaşată şi de dăruire necondiţionată către Dumnezeu. Trezeşte şi amplifică totodată starea de detaşare şi puterea de transfigurare a fiinţelor pe care le iubim. Trezeşte inspiraţia, creativitatea artistică, sensibilitatea şi rafinamentul estetic, intuiţia, favorizează apariţia iubirilor romantice, face posibilă comuniunea subtilă, telepatică, cu tărâmurile astrale superioare şi permite să intrăm conştient în legătură cu entităţile angelice. Creează posibilitatea de a ne elimina ataşamentele şi de a transfigura în mod exemplar fiinţa iubită.

Luni, 23 martie, între orele 07:05-07:50 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MARTE în CONJUNCȚIE cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Acest aspect îmbunătăţeşte puterea de transmutare a potenţialului creator în energie şi facilitează sublimarea armonioasă a energiilor subtile rezultante. Favorizează controlul energiilor lăuntrice în fiinţă şi facilitează reuşita acţiunilor ferme şi binefăcătoare. Trezeşte şi amplifică puterea de transfigurare, facilitează eliminarea fricilor de tot felul şi a prejudecăţilor. Conferă o mai mare putere de stăpânire asupra tendinţelor inferioare. Orientează fiinţa într-un mod spontan şi firesc către acţiuni benefice şi dumnezeiesc inspirate. Deschide universul lăuntric către o stare de comuniune cu Voinţa Dumnezeiască.

Miercuri, 25 martie, între orele 09:00-17:00 – CURSUL DE PREGĂTIRE PENTRU INSTRUCTORII DE YOGA (cursul nr. 21), la sala Pipera 1.

Miercuri, 25 martie, între orele 19.00–19.45 – Meditaţie de comuniune cu momentul sărbătorii creştine a BUNEI VESTIRI.

 

Sâmbătă, 28 martie, între orele 06:10-06:55
– Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei JUPITER. Efecte: Trezeşte şi amplifică în fiinţă generozitatea, toleranţa, blândeţea, optimismul, face să apară în universul nostru lăuntric trăirea intensă şi plenară a stării de fericire fără obiect. Favorizează îmbunătăţirea stării de sănătate, face să apară o stare inefabilă de integrare armonioasă în sfera socială, favorizează succesul în planul material. Facilitează intrarea în comuniune telepatică empatică profundă cu spiritele naturii şi cu ghizii spirituali din lumile paradisiace subtile care există în universul astral, trezeşte şi amplifică starea de armonie şi de elevare spirituală, face totodată posibilă o stare de comuniune spirituală profundă cu Ghidul Spiritual din lumea fizică, face să apară o stare de expansiune afectivă euforică şi favorizează abundenţa.

Sâmbătă, 28 martie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL PERSEVERENȚEI DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 28 martie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC
, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 28 martie/Duminică, 29 martie – Se trece la ORA DE VARĂ. Astfel, ora 03:00 va deveni ora 04:00.

Duminică, 29 martie, între orele 05:40-06:25 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Trezeşte şi amplifică trăirile pasionale şi emoţionale, facilitează transmutarea potenţialului creator şi sublimarea energiilor inferioare prin intermediul puterii tainice a transfigurării, elevează trăirile erotice. Permite punerea spontană la unison cu Voinţa Dumnezeiască prin intermediul stării de abandon şi dăruire totală prin iubire. Face posibilă trezirea calităţilor artistice şi permite apariţia stărilor spontane de transă benefică.

Duminică, 29 martie, între orele 15:30-16:00 – Exemplificare spirituală cu tema: STAREA DE COMUNIUNE PLENARĂ ȘI PROFUNDĂ CU MEMBRII SUPREMULUI CONSILIU GALACTIC.

Duminică, 29 martie, de la ora 18:00 – PROCEDEUL DE INVOCARE A TĂRÂMULUI CELUI TAINIC AL SHAMBALA-EI PENTRU PACE PLANETARĂ ŞI PENTRU VINDECAREA ŞI REGENERAREA SPIRITUALĂ A PLANETEI, realizat la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Obor (Verandă).

Duminică, 29 martie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 2. 

yogaesoteric
1 martie 2020

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More