Meditaţii, conjuncturi astrologice favorabile şi evenimente spirituale din luna NOIEMBRIE 2016

 

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”
 

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.   
Profesor yoga Gregorian BivolaruMarţi, 1 noiembrie, între orele 10.00-10.45 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: SOARE în trigon cu NEPTUN. Efecte
: Trezeşte şi dinamizează intuiţia şi imaginaţia creatoare, amplifică senzualitatea rafinată si simţul artistic. Face să se trezească capacitatea de clarviziune şi inspiraţia. 

Joi, 3 noiembrie, între orele 6.55-7.40 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR în sextil cu PLUTO. Efecte: Trezeşte şi favorizează apariţia unui mod rafinat de gândire şi a puterii de pătrundere mentală. Reprezintă totodată o şansă de a descoperi noi modalităţi de depăşire a sferei mentalului prin cultivarea unei stări de abandon în faţa Voinţei lui Dumnezeu Tatăl. Facilitează apariţia unei stări spontane de transfigurare şi totodată conferă un foarte bun control asupra fluctuaţiilor mentale. Amplifică şi susţine aspiraţia către transformare, face posibilă pătrunderea conştientă în sfera subconştientului colectiv, permite depăşirea fobiilor. Este un moment foarte favorabil în vederea învingerii obstacolelor de tot felul; de asemeni, acest aspect trezeşte rapiditatea (abilitatea mentală de a găsi soluţii creatoare benefice) în gândire, asociind-o în acelaşi timp cu forţa de pătrundere mentală, trezeşte energia voinţei individuale, trezeşte şi dinamizează procesul spontan de sublimare a energiilor în sfera mentală, face să se manifeste o mare forţă mentală benefică, face să apară o stare de fermitate de nezdruncinat în ceea ce priveşte convingerile spirituale, trezeşte capacitatea de a ne proiecta (de a călători) la voinţă în lumile astrale.

Sâmbătă, 5 noiembrie – Ziua tradiţională a Marii Divinităţi Celeste SKANDA KARTIKEYA (MAHAVIRA). Vineri, 4 noiembrie/Sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 0.00 – PROCEDEU SPIRITUAL EXCEPŢIONAL DE COMUNIUNE PROFUNDĂ CU SKANDA, la sala Pipera 1.

Sâmbătă, 5 noiembrie, între orele 8.05-8.50 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: VENUS în trigon cu URANUS. Efecte: Trezeşte în fiinţă aspiraţia intensă către o stare de libertate interioară, facilitează apariţia unei stări de detaşare, face posibilă desprinderea de ideile preconcepute, prosteşti, referitoare la relaţia de cuplu. Ajută la armonizarea relaţiilor de cuplu. Amplifică starea de abandon altruist prin iubire şi face posibilă desprinderea atât de felurite vicii, posesivităţi, ataşamente, cât şi de obiceiurile rele care ne blochează şi ne limitează transformarea spirituală. Face să apară inventivitatea, creativitatea superioară şi spontaneitatea în relaţiile amoroase, declanşează rezolvări surprinzătoare, benefice, ale unor situaţii conflictuale.

Sâmbătă, 5 noiembrie, între orele 14.00-14.30 – Meditaţie cu ATRIBUTUL DUMNEZEIESC AL FRUMUSEŢII DUMNEZEIEŞTI, transmisă online de postul MISA SENZAŢIONAL TV


Sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 23.15 – SĂRBĂTOAREA SPIRITUALĂ A ZODIILOR în care vor fi sărbătoriţi nativii şi nativele din ZODIA SCORPION
. Programul include două exemplificări spirituale în premieră:
23:45 – 00:15: Comuniune spirituală profundă cu Arhetipul zodiei Scorpion;
01:00 – 01:30: Atributul dumnezeiesc al Eroismului dumnezeiesc. 
Această manifestare spiritual-artistică va fi realizată la unison în mai multe oraşe din ţară. În Bucureşti, va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 6 noiembrie, de la ora 17.00 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 2.

Duminică, 6 noiembrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Luni, 7 noiembrie, între orele 10.10-10.55 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: SOARE în sextil cu PLUTO. Efecte: Acest aspect trezeşte energia tainică a voinţei, face să apară o stare pregnantă de aspiraţie spirituală, facilitează înţelegerea superioară şi profundă a cunoştinţelor ezoterice; conferă apariţia unei stări de încredere mult mărită în forţele proprii, face să se trezească în fiinţă o forţă benefică profund transformatoare, face posibilă intuirea şi revelarea menirii noastre în această viaţă. Acest aspect conferă de asemeni puterea de a ne abandona în faţa Voinţei lui Dumnezeu. Permite valorificarea şanselor de a realiza un salt spiritual, amplifică procesul lăuntric de autotransfigurare şi de raportare inspirată şi profundă la propriul suflet.

Marţi, 8 noiembrie, între orele 19.00-19.45 – Meditaţie de comuniune cu SFINŢII ARHANGHELI MIHAIL şi GAVRIIL.

Sâmbătă, 12 noiembrie, între orele 14.00-14.30 – Meditaţie cu ATRIBUTUL DUMNEZEIESC AL GENEROZITĂŢII DUMNEZEIEŞTI, transmisă online de postul MISA SENZAŢIONAL TV.

Sâmbătă, 12 noiembrie – TRIPURA SUNDARI. Între orele 19.55-20.55: meditaţie de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu, cu iubire, transfigurare şi continenţă: 11.00 (sâmbătă, 12 noiembrie) – 5.00 (duminică, 13 noiembrie). Momentul de maximă influenţă benefică: sâmbătă, 12 noiembrie, la ora 20.36.

Duminică, 13 noiembrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.


Luni, 14 noiembrie – LUNA PLINĂ
. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe duminică, 13 noiembrie, la ora 21.52 şi se încheie marţi, 15 noiembrie, la ora 9.52. Momentul de maximă influenţă a Lunii Pline: luni, 14 noiembrie, la ora 15.52.

Marţi, 15 noiembrie, între orele 19.05-19.50 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR în sextil cu MARTE. Efecte: Meditaţia asupra energiei subtile benefice a acestui aspect trezeşte şi dinamizează capacităţile mentale intuitive şi dinamizează percepţiile senzoriale benefice. Face să apară aspiraţia de cunoaştere şi de înţelegere profundă a frumuseţilor vieţii, facilitează identificarea extatică cu Natura, facilitează perceperea lui Dumnezeu în ipostaza Sa de manifestator tainic a forţei subtile a vieţii. Trezeşte capacitatea de a acţiona benefic într-un mod inteligent şi conştient, dinamizează puterea mentală, curajul de a ne exprima în mod ferm ideile. Amplifică puterea de pătrundere mentală, inteligenţa practică, pasionalitatea, romantismul. Conferă posibilitatea de a ne depăşi superficialitatea, frica, îndoielile, în favoarea trezirii forţei mentale şi a spontaneităţii în acţiune, facilitează depăşirea inerţiei, trezirea capacităţii de a găsi soluţii ingenioase, eficiente, face să apară claritatea în exprimare. Dinamizează capacitatea de a transpune ideile benefice în fapte şi facilitează valorificarea practică a percepţiilor mentale. Favorizează creativitatea, competitivitatea, combativitatea, fiind un bun prilej de a ne debarasa de prejudecăţi prosteşti. Ajută la integrarea armonioasă în sfera socială, dinamizează şi amplifică spontaneitatea şi rapiditatea în a lua decizii, trezeşte starea de armonie dintre sfera mentală şi cea astrală.

Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 11.00 – ÎNTÂLNIREA COMUNĂ a INSTRUCTORILOR DE YOGA, a LECTORILOR DE AYURVEDA şi a INSTRUCTORILOR DE ŞIVAISM, la sala Pipera 1. INSTRUCTORII ÎNCEPĂTORI sunt invitați pentru CURSUL SPECIAL DE PREGĂTIRE la ora 10.30. Program administrativ: 10.00-14.00. În aceeaşi zi vor mai avea loc: ÎNTÂLNIREA LECTORILOR DE AYURVEDA, între orele 8.00-11.00, la sala Pipera 1, şi ÎNTÂLNIREA INSTRUCTORILOR DE ȘIVAISM, de la ora 10.00, la sala Pipera 1 (vestiar). 

Vineri, 18 noiembrie – Începe TABĂRA MIXTĂ PENTRU TREZIREA SUFLETULUI
– modul de aprofundare, care se va desfășura în perioada 18-20 noiembrie 2016, în București (la sala Venus).

Sâmbătă, 19 noiembrie, între orele 14.00-14.30 – Meditaţie cu ATRIBUTUL DUMNEZEIESC AL ARMONIEI DUMNEZEIEŞTI, transmisă online de postul MISA SENZAŢIONAL TV.

Sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 14.57 – SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala se va desfăşura la sala Pipera 1 (vestiar).


Duminică, 20 noiembrie, între orele 0.45-1.30 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: VENUS în sextil cu NEPTUN. Efecte
: Permite înţelegerea amplă şi profundă prin empatie a sentimentelor şi a trăirilor lăuntrice ale celorlalţi oameni, face posibilă expansiunea euforică a fiinţei în sfera afectivă macrocosmică, permite trezirea stărilor ample de compasiune, de umilinţă, şi facilitează apariţia unor stări de iubire detaşată şi de dăruire necondiţionată către Dumnezeu. Totodată trezeşte şi amplifică starea de detaşare şi puterea de transfigurare a fiinţelor pe care le iubim. Trezeşte inspiraţia, creativitatea artistică, sensibilitatea şi rafinamentul estetic, intuiţia, favorizează apariţia iubirilor romantice, face posibilă comuniunea subtilă, telepatică, cu tărâmurile astrale superioare şi permite să intrăm conştient în legătură cu entităţile angelice. Creează posibilitatea de a ne elimina ataşamentele şi de a transfigura în mod exemplar fiinţa iubită.

Duminică, 20 noiembrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Marţi, 22 noiembrie, între orele 20.00-20.45 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR în sextil cu JUPITER. Efecte: Facilitează exprimarea clară a trăirilor binefăcătoare şi a emoţiilor afective, amplifică răbdarea, perseverenţa şi continuitatea în exprimarea sentimentelor pure şi elevate. Trezeşte capacitatea de cunoaştere profundă, trezeşte şi amplifică respectul faţă de ceilalţi, simţul practic în relaţiile interumane. Favorizează colaborarea rodnică şi armonioasă cu celelalte fiinţe, atât în sfera materială cât şi în cea spirituală. Trezeşte aspiraţia către cunoaşterea spirituală, dinamizează discernământul şi capacităţile mentale superioare. Este un moment tainic favorabil pentru a descoperi adevărul spiritual, pentru a ne debarasa printr-o stare de detaşare lucidă de teatralitate precum şi de personalităţile noastre false. Facilitează apariţia stării de expansiune mentală, permite comunicarea pe o cale paranormală cu fiinţele foarte evoluate spiritual, uşurează intuirea şi înţelegerea profundă a legilor spirituale.

Miercuri, 23 noiembrie, între orele 20.30-21.15 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR în conjuncţie cu SATURN. Efecte: Trezeşte şi amplifică perseverenţa, favorizează apariţia aptitudinilor de conducător, face să apară abilitatea în comunicare, trezeşte şi dinamizează capacitatea de discriminare.


Vineri, 25 noiembrie, între orele 13.35-14.20 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: VENUS în conjuncţie cu PLUTO. Efecte
: Favorizează trezirea şi rafinarea sentimentelor, trezeşte inspiraţia creatoare, dinamizează starea de devoţiune; trezeşte şi amplifică talentul artistic, simţul estetic, măreşte senzualitatea şi senzitivitatea elevată. Trezeşte şi amplifică atât trăirile pasionale cât şi cele emoţionale benefice, facilitează procesele de transmutare a potenţialului creator şi accelerează sublimarea energiilor din sferele inferioare ale fiinţei în sfera afectivă. Elevează trăirile erotice binefăcătoare. Favorizează apariţia unei stări de dăruire totală şi abandon în faţa Voinţei Divine prin iubire. Dinamizează calităţile artistice care se află în stare latentă în fiinţa noastră, face cu putinţă apariţia spontană a stărilor de transă benefică. Face totodată posibilă explorarea domeniilor care sunt specifice ştiinţelor oculte, favorizează exprimarea emoţională plină de transfigurare.

Sâmbătă, 26 noiembrie, între orele 14.00-14.30 – Meditaţie cu ATRIBUTUL DUMNEZEIESC AL ALTRUISMULUI DUMNEZEIESC, transmisă online de postul MISA SENZAŢIONAL TV.

Sâmbătă, 26 noiembrie, între orele 15.20-16.05 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR în trigon cu URANUS. Efecte: Trezeşte şi dinamizează comunicarea telepatică, inventivitatea, favorizează eliberarea de prejudecăţile închistatoare, trezeşte şi dinamizează originalitatea.

Sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Obor.

Duminică, 27 noiembrie, de la ora 17.00 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 2.

Duminică, 27 noiembrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Duminică, 27 noiembrie/Luni, 28 noiembrie – SHIVARATRI. Între orele 23.30-1.00: MEDITAŢIE DE COMUNIUNE PROFUNDĂ CU SHIVA CU OCAZIA MOMENTULUI DE SHIVARATRI, realizată în spirală yang. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 1.

Miercuri, 30 noiembrie, între orele 19.00-19.45 – Meditaţie de comuniune cu SFÂNTUL ANDREI.

Miercuri, 30 noiembrie – Începe TABĂRA INTERNAŢIONALĂ DE ŞIVAISM, care se va desfăşura în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2016, la Braşov (la Centrul de evenimente „Lux Divina”).

 

yogaesoteric
1 noiembrie 2016

 

 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More