MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna OCTOMBRIE 2013

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.   

Profesor yoga Gregorian Bivolaru

 


Miercuri, 2 octombrie, între orele 0.30-1.15 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR ÎN TRIGON CU NEPTUN. Efecte
: Trezeşte capacităţile telepatice, intuitive şi pe cele de vizualizare creatoare. Dinamizează capacităţile premonitorii, facilitează trezirea capacităţilor de vindecare prin pase biomagnetice. 

Joi, 3 octombrie/Vineri, 4 octombrie, între orele 23.30-1.00 – Meditaţie de comuniune cu SHIVA, cu ocazia momentului de SHIVARATRI.

Sâmbătă, 5 octombrie – Selecţia pentru participarea la TABĂRA SPECIALĂ DE MEDITAŢIE PENTRU REVELAREA SINELUI DIVIN (ATMAN), la sala Pipera 1.

Duminică,  6 octombrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 1.

Luni, 7 octombrie, între orele 4.40-5.25 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR ÎN SEXTIL CU PLUTO. Efecte: Trezeşte şi favorizează apariţia unui mod rafinat de gândire şi a puterii de pătrundere mentală. Reprezintă totodată o şansă de a descoperi noi modalităţi de depăşire a sferei mentalului prin cultivarea unei stări de abandon în faţa Voinţei lui Dumnezeu Tatăl. Facilitează apariţia unei stări spontane de transfigurare şi totodată conferă un foarte bun control asupra fluctuaţiilor mentale. Amplifică şi susţine aspiraţia către transformare, face posibilă pătrunderea conştientă în sfera subconştientului colectiv, permite depăşirea fobiilor. Este un moment foarte favorabil în vederea învingerii obstacolelor de tot felul; de asemenea, acest aspect trezeşte rapiditatea (abilitatea mentală de a găsi soluţii creatoare benefice) în gândire, asociind-o în acelaşi timp cu forţa de pătrundere mentală, trezeşte energia voinţei individuale, trezeşte şi dinamizează procesul spontan de sublimare a energiilor în sfera mentală. Face să se manifeste o mare forţă mentală benefică, face să apară o stare de fermitate de nezdruncinat în ceea ce priveşte convingerile spirituale, trezeşte capacitatea de a ne proiecta (de a călători) la voinţă în lumile astrale.


Luni, 7 octombrie, de la ora 20.00 – INIŢIERE ÎN SVARA YOGA
, la sala Pipera 1.

Marţi, 8 octombrie, între orele 22.25-23.10 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR ÎN CONJUNCŢIE CU SATURN. Efecte: Acest aspect astrologic favorizează apariţia aptitudinilor de conducător, face să apară abilitatea în comunicare, trezeşte şi dinamizează capacitatea de discriminare. 

Duminică,  13 octombrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 1.

Joi, 17 octombrie – TRIPURA SUNDARI. Perioada favorabilă de angrenare în jocuri amoroase în cuplu cu iubire, continenţă şi transfigurare: miercuri, 16 octombrie, ora 19.00 – joi, 17 octombrie, ora 9.00. Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari se realizează joi, 17 octombrie, între orele 0.15-1.15. Momentul de maximă influenţă benefică este joi, 17 octombrie, la ora 0.42.

Joi, 17 octombrie, între orele 0.50-1.35 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: VENUS ÎN TRIGON CU URANUS. Efecte: Trezeşte în fiinţă aspiraţia intensă către o stare de libertate interioară, facilitează apariţia unei stări de detaşare, face posibilă desprinderea de ideile preconcepute, prosteşti, referitoare la relaţia de cuplu. Ajută la armonizarea relaţiilor de cuplu. Amplifică starea de abandon altruist prin iubire şi face posibilă desprinderea atât de felurite vicii, posesivităţi, ataşamente, cât şi de obiceiurile rele care ne blochează şi ne limitează transformarea spirituală. Face să apară inventivitatea, creativitatea superioară şi spontaneitatea în relaţiile amoroase, declanşează rezolvări surprinzătoare, benefice, ale unor situaţii confictuale.

Sâmbătă, 19 octombrie – LUNĂ PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe vineri, 18 octombrie, la ora 8.37 şi se încheie sâmbătă, 19 octombrie, la ora 20.37. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este sâmbătă, 19 octombrie, la ora 2.37.


Duminică, 20 octombrie, de la ora 16.15 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT
, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică,  20 octombrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 1.  

Sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 21.00 – SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În Bucureţti, spirala va avea loc la sala Pipera 1.
 

Sâmbătă, 26 octombrie 2013 de la ora 14:57 - SPIRALA YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, care se va desfăşura la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala se va desfăşura la sala Pipera 1 (vestiar).

Sâmbătă, 26 octombrie/Duminică, 27 octombrie – Se face trecerea la ORA DE IARNĂ, ceasurile vor fi date înapoi cu o oră: astfel, ora 4.00 devine ora 3.00.

Sâmbătă, 26 octombrie, între orele 1.25-2.10 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: SOARE ÎN TRIGON CU NEPTUN. Efecte: Trezeşte şi dinamizează intuiţia şi imaginaţia creatoare, amplifică senzualitatea rafinată, simţul artistic, face să se trezească capacitatea de clarviziune şi inspiraţia.
 

Sâmbătă, 26 octombrie 2013 se va realiza MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG URMATĂ DE INDUCŢIA STĂRII DE ELIBERARE SPIRITUALĂ PRIN MIRACOL DIVIN şi de RUGA COLECTIVĂ CĂTRE DUMNEZEU TATĂL.

Duminică,  27 octombrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 1.

Marţi, 29 octombrie, între orele 22.30-23.15 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR ÎN CONJUNCŢIE CU SATURN. Efecte: Acest aspect astrologic favorizează apariţia aptitudinilor de conducător, face să apară abilitatea în comunicare, trezeşte şi dinamizează capacitatea de discriminare.
 

yogaesoteric
30 septembrie 2013

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More