MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna OCTOMBRIE 2019

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.
Profesor de yoga Gregorian Bivolaru

Marți, 1 octombrie – Încep TABERELE INTERNAȚIONALE „SHAKTI ÎN EXTAZ” & „VIRA ÎN EXTAZ”, care se vor desfășura în perioada 1 – 6 octombrie, în Grecia.

Sâmbătă, 5 octombrie – Începe TABĂRA INTERNAȚIONALĂ DE ȘIVAISM, care va avea loc la Herculane, în perioada 5 – 9 octombrie.

Sâmbătă, 5 octombrie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL AUTENTICITĂȚII DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de MISA Senzaţional TV.  În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 23:00 – SĂRBĂTOAREA SPIRITUALĂ A ZODIILOR în care vor fi sărbătoriţi nativii şi nativele din zodia BALANȚĂ. Această manifestare spiritual-artistică va fi realizată la unison în mai multe oraşe din ţară; în Bucureşti, va avea loc la sala Pipera 2.

Duminică, 6 octombrie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 2.

Vineri, 11 octombrie – TRIPURA SUNDARI. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu cu iubire, continenţă şi transfigurare: vineri, 11 octombrie, între orele 08:00-24:00. Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari: vineri, 11 octombrie, între orele 15:35-16:35. Momentul de maximă influență benefică: vineri, 11 octombrie, la ora 16:04.

Sâmbătă, 12 octombrie – Începe TABĂRA SPIRITUALĂ DE INIŢIERE ÎN „METODA EZOTERICĂ TIBETANĂ” (pentru bărbați), care se va desfăşura în zilele de 12 și 13 octombrie, la Hotelul Caro (sala Iorga) din Bucureşti. 

Sâmbătă, 12 octombrie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL EXISTENȚEI DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de MISA Senzaţional TV. https://misatv.ro/live/ În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Duminică, 13 octombrie, între orele 16:00-18:15 – TEHNICA DE PROIECȚIE A CONȘTIINȚEI (PHOWA) ÎN ÎMPĂRĂȚIA CEA TAINICĂ A LUI DUMNEZEU TATĂL, realizată la unison în mai multe localități din România și din alte țări. În București, această manifestare spirituală se va realiza la sala Obor (Verandă).

Duminică, 13 octombrie, între orele 20:45-21:30 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei JUPITER. Efecte: Acest aspect amplifică starea de expansiune interioară, generozitatea, demnitatea şi bunăvoinţa. Face să se manifeste dragostea de adevăr şi frumos, optimismul, bucuria de a trăi. Trezeşte simţul didactic, favorizează exprimarea calităţilor oratorice, identificarea profundă cu Ghidul spiritual. Oferă şansa de a trezi în fiinţa noastră starea de dăruire conştientă faţă de idealul spiritual, favorizează trezirea sufletului şi capacitatea de a lua decizii pline de înţelepciune.

Duminică, 13 octombrie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Luni, 14 octombrie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe duminică, 13 octombrie, la ora 06:08 şi se încheie luni, 14 octombrie, la ora 18:08. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline: luni, 14 octombrie, la ora 00:08.

Luni, 14 octombrie, între orele 09:40-10:25 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei SATURN. Efecte: Facilitează atingerea stării de linişte şi calm în sfera mentală, trezeşte şi susţine starea de echilibru dintre interior şi exterior, dintre esenţă şi aparenţă, fiind totodată o oportunitate pentru a înţelege priorităţile vieţii noastre atât în sfera spirituală cât şi în sfera socială. Ajută la depăşirea rapidă a stărilor de împrăştiere mentală, amplifică puterea de concentrare mentală, favorizează gândirea practică, trezeşte obiectivitatea şi punctualitatea. Acest aspect conferă totodată stabilitate în gândire, putere mult mărită de focalizare mentală, trezeşte şi dinamizează perseverenţa, favorizează apariţia aptitudinilor de conducător, face să apară o mai mare abilitate în comunicare, trezeşte şi dinamizează discernământul.

Miercuri, 16 octombrie, între orele 01:30-02:15 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Trezeşte capacităţile telepatice, intuitive şi pe cele de vizualizare creatoare. Dinamizează capacităţile premonitorii, facilitează trezirea capacităţilor de vindecare prin pase biomagnetice.

Sâmbătă, 19 octombrie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL RITMULUI DUMNEZEIESC, transmisă online de MISA Senzaţional TV.  În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 19 octombrie, între orele 14:57-15:58 – SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 1 (vestiar).

Sâmbătă, 19 octombrie, începând cu ora 23:30
– CEREMONIE SPIRITUALĂ DE ADORARE A LUI GANESHA ȘI A IUBITELOR SALE SPIRITUALE SIDDHI SHAKTI ȘI RIDDHI SHAKTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, această manifestare spirituală se va desfăşura la sala Pipera 1.

Duminică, 20 octombrie, între orele 01:05-01:50 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Trezeşte şi favorizează apariţia unui mod rafinat de gândire şi a puterii de pătrundere mentală. Reprezintă totodată o şansă de a descoperi noi modalităţi de depăşire a sferei mentalului prin cultivarea unei stări de abandon în faţa Voinţei lui Dumnezeu Tatăl. Facilitează apariţia unei stări spontane de transfigurare şi totodată conferă un foarte bun control asupra fluctuaţiilor mentale. Amplifică şi susţine aspiraţia către transformare, face posibilă pătrunderea conştientă în sfera subconştientului colectiv, permite depăşirea fobiilor. Este un moment foarte favorabil în vederea învingerii obstacolelor de tot felul; de asemenea, acest aspect trezeşte rapiditatea (abilitatea mentală de a găsi soluţii creatoare benefice) în gândire, asociind-o în acelaşi timp cu forţa de pătrundere mentală, trezeşte energia voinţei individuale, trezeşte şi dinamizează procesul spontan de sublimare a energiilor în sfera mentală, face să se manifeste o mare forţă mentală benefică, face să apară o stare de fermitate de nezdruncinat în ceea ce priveşte convingerile spirituale, trezeşte capacitatea de a ne proiecta (de a călători) la voinţă în lumile astrale.

Duminică, 20 octombrie, între orele 16:45-17:30 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei SATURN. Efecte: Acest aspect trezeşte o stare de maturitate spirituală în sfera afectivă, dinamizează impulsul de manifestare a sentimentelor. Conduce la depăşirea superficialităţii şi facilitează controlul asupra pasiunilor inferioare. Face să se trezească în fiinţă respectul de sine şi fidelitatea în relaţiile de iubire. Favorizează trezirea şi amplificarea stării de abnegaţie. Energia tainică a acestui aspect trezeşte puterea de a percepe în mod spontan frumuseţea interioară și facilitează atingerea stării de maturitate afectivă, trezește responsabilitatea emoțională. Face să apară o stare inefabilă de echilibru între nevoia de exteriorizare și nevoia de interiorizare, generează o stare de armonie între sfera materială și cea spirituală. 

Duminică, 20 octombrie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Luni, 21 octombrie, între orele 22:25-23:10 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Conferă rafinarea trăirilor afective. Face să apară o stare pregnantă de romantism, trezeşte inspiraţia artistică, starea de devoţiune, trezeşte şi dinamizează talentul artistic şi estetic. Face să crească sensibilitatea, intuiţia şi senzualitatea, facilitează apariţia unei stări de înţelegere profund emoţională, mistică. Este de asemenea un moment favorabil pentru cultivarea stării de dăruire necondiţionată către idealurile sublime, dumnezeieşti.

Miercuri, 23 octombrie 2019, începând cu
ora 17:00Conferinţa de deschidere a Grupului de Kalachakra Tantra pentru anul 1, care va avea loc la sala Obor – Verandă. (La acest grup pot participa cursanţii yoga care sunt cel puţin în grupa 9 de yoga – au inclusiv iniţierea în mantra de comuniune cu Vajrasattva).

Vineri, 25 octombrie, între orele 12:35-13:20 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Aspectul conferă trezirea sensibilităţii şi a rafinamentului artistic. Face posibilă dinamizarea imaginaţiei creatoare. Conferă elevarea trăirilor afective. Facilitează spiritualizarea şi rafinarea sentimentelor benefice, trezeşte şi amplifică aspiraţia spirituală. Facilitează trezirea şi intensificarea trăirilor mistice elevate, favorizează angrenarea cu succes în împlinirea marilor idealuri spirituale ale omenirii. Trezeşte şi face să crească forţa creatoare, dinamizează şi amplifică rafinamentul erotic, favorizează canalizarea şi sublimarea energiilor subtile benefice în sfera creativităţii artistice.

Sâmbătă, 26 octombrie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL AUTORITĂȚII DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 26 octombrie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 27 octombrie, între orele 15:15-15:45 – Exemplificare spirituală cu tema: STAREA DE COMUNIUNE PLENARĂ ȘI PROFUNDĂ CU MEMBRII SUPREMULUI CONSILIU GALACTIC.

Sâmbătă, 26 octombrie/Duminică, 27 octombrie – SHIVARATRI. Între orele 23:30-01:00: MEDITAŢIA SPECIALĂ DE COMUNIUNE CU SHIVA, CU OCAZIA MOMENTULUI SACRU DE SHIVARATRI, realizată în spirală yang. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 1.

Sâmbătă, 26 octombrie/Duminică, 27 octombrie – Se face trecerea la ORA DE IARNĂ (se scade o oră). Astfel ora 04:00 devine ora 03:00.

Duminică, 27 octombrie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Joi, 31 octombrie, între orele 23:50-00:35 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în CONJUNCȚIE cu sfera subtilă de forță a planetei VENUS. Efecte: Favorizează comunicarea afectuoasă, empatică, intensă şi profundă mai ales cu fiinţele iubite, face să apară o stare inefabilă de armonie între sfera mentală şi cea afectivă a fiinţei, amplifică elanul de dăruire conştientă către Dumnezeu, trezeşte creativitatea artistică, romantismul, spontaneitatea şi jucăuşenia în relaţiile de cuplu. Este un moment favorabil pentru exprimarea sinceră şi deschisă a trăirilor afective. Face să apară un farmec inefabil în comunicare şi conferă elocvenţă. Trezeşte şi amplifică puterea de dăruire conştientă către nobile idealuri. 

yogaesoteric

1 octombrie 2019

 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More