MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna OCTOMBRIE 2020

 


În contextul situației actuale, vă rugăm să aveţi în vedere că meditaţiile şi evenimentele spirituale din această lună se vor realiza de către fiecare participant de acasă. Meditațiile (cu excepţia meditaţiilor astrologice) vor fi transmise prin intermediul postului de televiziune on-line

MISA Senzaţional TV

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.
Profesor de yoga Gregorian Bivolaru

Vineri, 2 octombrie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe joi, 1 octombrie, la ora 06:05 şi se încheie vineri, 2 octombrie, la ora 18:05. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este vineri, 2 octombrie, la ora 00:05.

Sâmbătă, 3 octombrie, între orele 14:00-14:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Sintezei Dumnezeieşti pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 10 octombrie, între orele 14:00-14:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Transcendenței Dumnezeieşti pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 10 octombrie / Duminică, 11 octombrie, între orele 23:45-00:15 – Meditație de comuniune spirituală profundă cu ARHETIPUL ZODIEI BALANȚĂ.

Duminică, 11 octombrie, între orele 01:50-02:35
– Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei URANUS. Efecte: Trezeşte în fiinţă aspiraţia intensă către o stare de libertate interioară, facilitează apariţia unei stări de detaşare, face posibilă desprinderea de ideile preconcepute, prosteşti, referitoare la relaţia de cuplu. Ajută la armonizarea relaţiilor de cuplu. Amplifică starea de abandon altruist prin iubire şi face posibilă desprinderea atât de felurite vicii, posesivităţi, ataşamente, cât şi de obiceiurile rele care ne blochează şi ne limitează transformarea spirituală. Face să apară inventivitatea, creativitatea superioară şi spontaneitatea în relaţiile amoroase, declanşează rezolvări surprinzătoare, benefice, ale unor situaţii confictuale.

Duminică, 11 octombrie, între orele 16:00-18:20 – TEHNICA DE PROIECȚIE A CONȘTIINȚEI (PHOWA) ÎN ÎMPĂRĂȚIA CEA TAINICĂ A LUI DUMNEZEU TATĂL, realizată la unison în mai multe localități din România și din alte țări. În București, această manifestare spirituală se va realiza la sala Obor (Verandă).

Luni, 12 octombrie, între orele 19:25-20:10 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei VENUS. Efecte: Acest aspect trezeşte şi dinamizează trăirile adolescentine, romantice, rafinate şi trezeşte starea de candoare, bucuria şi starea de expansiune afectivă, iubirea pură, comunicativitatea şi îmbunătăţeşte sociabilitatea. Reprezintă totodată o şansă de a ne exprima cu mult curaj emoţiile binefăcătoare şi sentimentele stenice şi este o ocazie excelentă de a ne depăşi prejudecăţile referitoare la comunicarea afectivă. Acest aspect trezeşte şi dinamizează creativitatea artistică, abilitatea oratorică, amplifică discernământul, compasiunea, face să apară starea de cumpătare. Trezeşte capacitatea de a comunica cu uşurinţă cu îngerul păzitor sau cu ghizii spirituali din lumile paradisiace subtile.

Joi, 15 octombrie / Vineri, 16 octombrie – SHIVARATRI. Între orele 23:40-01:10: MEDITAŢIA SPECIALĂ DE COMUNIUNE CU SHIVA, CU OCAZIA MOMENTULUI SACRU DE SHIVARATRI. 

Sâmbătă, 17 octombrie, între orele 14:00-14:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Curajului Dumnezeiesc pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 17 octombrie, între orele 14:57-15:58 – MEDITAȚII DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR.

Duminică, 18 octombrie, între orele 16:15-16:45 – Exemplificare spirituală cu tema: STAREA DE COMUNIUNE PLENARĂ ȘI PROFUNDĂ CU MEMBRII SUPREMULUI CONSILIU GALACTIC.

Luni, 19 octombrie, între orele 10:20-11:05 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei JUPITER. Efecte: Trezeşte şi amplifică în fiinţă generozitatea, toleranţa, blândeţea, optimismul, face să apară în universul nostru lăuntric trăirea intensă şi plenară a stării de fericire fără obiect. Favorizează îmbunătăţirea stării de sănătate, face să apară  o stare inefabilă de integrare armonioasă în sfera socială, favorizează succesul în planul material. Facilitează intrarea în comuniune telepatică empatică profundă cu spiritele naturii şi cu ghizii spirituali din lumile paradisiace subtile care există în universul astral, trezeşte şi amplifică starea de armonie şi de elevare spirituală, face totodată posibilă o stare de comuniune spirituală profundă cu Ghidul Spiritual din lumea fizică, face să apară o stare de expansiune afectivă euforică şi favorizează abundenţa.

Joi, 22 octombrie, între orele 00:25-01:10 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Trezeşte şi amplifică trăirile pasionale şi emoţionale, facilitează transmutarea potenţialului creator şi sublimarea energiilor inferioare prin intermediul puterii tainice a transfigurării, elevează trăirile erotice. Permite punerea spontană la unison cu Voinţa Dumnezeiască prin intermediul stării de abandon şi dăruire totală prin iubire. Face posibilă trezirea calităţilor artistice şi permite apariţia stărilor spontane de transă benefică.

Sâmbătă, 24 octombrie, între orele 14:00-14:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Optimismului Dumnezeiesc pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 24 octombrie, între orele 18:25-19:10 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei  SATURN. Efecte: Favorizează exprimarea spontană, liberă, a trăirilor şi emoţiilor benefice, trezeşte şi amplifică continuitatea în exprimarea sentimentelor binefăcătoare. Facilitează atingerea unei stări de profunzime şi a respectului în relaţiile interumane. Face posibilă o mai bună colaborare şi înţelegere între oameni, atât în sfera socială cât şi în cea spirituală. Trezeşte şi amplifică în fiinţă discernământul, cumpătarea, responsabilitatea în relaţii, totodată trezeşte şi amplifică tactul şi diplomaţia.

Sâmbătă, 24 octombrie / Duminică, 25 octombrie – Se face trecerea la ORA DE IARNĂ, se scade o oră. Astfel ora 04:00 devine ora 03:00.

Joi, 29 octombrie – TRIPURA SUNDARI. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu cu iubire, continenţă şi transfigurare este în intervalul orar 00:00-16:00 (joi, 29 octombrie). Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari se realizează joi, 29 octombrie, între orele 07:29-08:29. Momentul de maximă influență benefică este joi, 29 octombrie, la ora 07:59.

Sâmbătă, 31 octombrie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe vineri, 30 octombrie, la ora 22:49 şi se încheie duminică, 1 noiembrie, la ora 10:49. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este sâmbătă, 31 octombrie, la ora 16:49.

Sâmbătă, 31 octombrie, între orele 14:00-14:30 – Meditație: Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Generozității Dumnezeiești pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 31 octombrie, între orele 21:10-21:55 – MEDITAŢIA DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC. 

 

yogaesoteric
30 septembrie 2020


 

 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More