MEDITAŢII şi CONJUNCTURI ASTROLOGICE BENEFICE din luna IUNIE 2010

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe”


ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT

Profesor yoga Gregorian Bivolaru


Marţi, 1 iunie, între orele 13.00-13.45 – ZIUA COPILULUI
: meditaţie de comuniune cu STAREA DE CANDOARE A COPILULUI CE EXISTĂ ÎN FIECARE DINTRE NOI.

Sâmbătă, 5 iunie,
de la ora 21.15
– MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE
realizată la unison în toată ţara.

Miercuri, 9 iunie, între orele 2.00-2.45 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în trigon cu Saturn. Efecte: Acest aspect conferă trezirea perspicacităţii, a spiritului de observaţie, face să apară starea de înţelepciune şi facilitează apariţia unor idei inspirate, geniale. Acest aspect face posibilă maturizarea interioară prin înţelegerea corectă şi profundă a responsabilităţilor pe care le avem şi trezeşte altruismul. Facilitează atingerea stării de linişte interioară şi calm profund la nivel mental. Permite eliminarea rapidă şi definitivă a stărilor de împrăştiere mentală, amplifică puterea de concentrare, conferă o gândire practică, obiectivitate, punctualitate.

Joi, 10 iunie, între orele 13.10-13.50 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Uranus. Efecte:Facilitează amplificarea stării de releu divin, trezeşte inspiraţia şi originalitatea. Conferă posibilitatea de a ne depăşi cu uşurinţă rigiditatea şi prejudecăţile limitatoare, reprezentând o şansă spre a ne dezvolta curajul şi iniţiativa, orientate către realizarea unor scopuri profund transformatoare şi benefice. Conferă pasionalitate rafinată şi spontaneitate. Trezeşte şi amplifică în fiinţă dinamismul binefăcător, facilitează angrenarea iniţiativelor inovatoare, trezeşte şi dinamizează capacitatea de a acţiona rapid şi eficient, trezeşte şi dinamizează îndrăzneala şi inteligenţa.

Joi, 10 iunie, între orele 16.25-17.10 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Jupiter. Efecte: Facilitează exprimarea clară a trăirilor binefăcătoare şi a emoţiilor afective, amplifică răbdarea, perseverenţa şi continuitatea în exprimarea sentimentelor pure şi elevate. Trezeşte capacitatea de cunoaştere profundă, trezeşte şi amplifică respectul faţă de ceilalţi, simţul practic în relaţiile interumane. Favorizează colaborarea rodnică şi armonioasă cu celelalte fiinţe, atât în sfera materială cât şi în cea spirituală. Trezeşte aspiraţia către cunoaşterea spirituală, dinamizează discernământul şi capacităţile mentale superioare. Este un moment tainic favorabil pentru a descoperi adevărul spiritual, pentru a ne debarasa printr-o stare de detaşare lucidă de teatralitate precum şi de personalităţile noastre false. Facilitează apariţia stării de expansiune mentală, permite comunicarea pe o cale paranormală cu fiinţele foarte evoluate spiritual, uşurează intuirea şi înţelegerea profundă a legilor spirituale.

Joi, 10 iunie/Vineri, 11 iunie – SHIVARATRI. Între orele 23.30-1.00: meditaţie de comuniune cu SHIVA.
Sâmbătă, 12 iunie, între orele 18.05-18.50 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în sextil cu Saturn.
Efecte:Acest aspect trezeşte o stare de maturitate spirituală în sfera afectivă, dinamizează impulsul de manifestare a sentimentelor. Conduce la depăşirea superficialităţii şi facilitează controlul asupra pasiunilor inferioare. Face să se trezească în fiinţă respectul de sine şi fidelitatea în relaţiile de iubire. Favorizează trezirea şi amplificarea stării de abnegaţie. Energia tainică a acestui aspect trezeşte puterea de a percepe în mod spontan frumuseţea interioară si facilitează atingerea stării de maturitate afectivă, trezeşte responsabilitatea emoţională. Face să apară o stare inefabilă de echilibru între nevoia de exteriorizare şi nevoia de interiorizare, generează o stare de armonie între sfera materială şi cea spirituală.

Sâmbătă, 12 iunie,
de la ora 21.15
– MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE
realizată la unison în toată ţara.

Luni, 14 iunie, între orele 20.05-20.50 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în trigon cu Uranus.
Efecte: Trezeşte în fiinţă aspiraţia intensă către o stare de libertate interioară, facilitează apariţia unei stări de detaşare, face posibilă desprinderea de ideile preconcepute, prosteşti, referitoare la relaţia de cuplu. Ajută la armonizarea relaţiilor de cuplu. Amplifică starea de abandon altruist prin iubire şi face posibilă desprinderea atât de felurite vicii, posesivităţi, ataşamente, cât şi de obiceiurile rele care ne blochează şi ne limitează transformarea spirituală. Face să apară inventivitatea, creativitatea superioară şi spontaneitatea în relaţiile amoroase, declanşează rezolvări surprinzătoare, benefice, ale unor situaţii conflictuale.

Luni, 14 iunie, de la ora 21.00 – Începe a şaptea etapă a TAPAS-ului
pentru arderea KARMA-ei prin metoda milenară a postului cu apă, varianta de 49 zile de post, 7 etape a câte 7 zile de post o etapă – post cu apă pentru arderea KARMA-ei la nivelul centrului de forţă AJNA CHAKRA. Perioada postului cu apă de 7 zile (14-21 iunie 2010). Postul începe luni, 14 iunie, la ora 21.00. Între orele 21.00-21.10 se va face consacrarea către DUMNEZEU TATĂL, dăruindu-i în mod total şi necondiţionat toate fructele acestui post cu apă de 7 zile pentru arderea KARMA-ei. În intervalul orar 21.10-21.20: meditaţie de raportare la ghidul nostru spiritual, Grieg.

Marţi, 15 iunie, între orele 10.55-11.40 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în trigon cu Jupiter.
Efecte: Trezeşte şi amplifică în fiinţă generozitatea, toleranţa, blândeţea, optimismul, face să apară în universul nostru lăuntric trăirea intensă şi plenară a stării de fericire fără obiect. Favorizează îmbunătăţirea stării de sănătate, face să apară o stare inefabilă de integrare armonioasă în sfera socială, favorizează succesul în planul material. Facilitează intrarea în comuniune telepatică empatică profundă cu spiritele naturii şi cu ghizii spirituali din lumile paradisiace subtile care există în universul astral. Trezeşte şi amplifică starea de armonie şi de elevare spirituală, face totodată posibilă o stare de comuniune spirituală profundă cu Ghidul Spiritual din lumea fizică. Face să apară o stare de expansiune afectivă euforică şi favorizează abundenţa.
Miercuri, 16 iunie/Joi, 17 iunie, începând cu ora 24:00 –
ÎNTÂLNIREA COMUNĂ a INSTRUCTORILOR DE YOGA şi a LECTORILOR DE AYURVEDA, la sala Pipera 1. Program administrativ: între orele 22:00-24:00.
ÎNTÂLNIREA LECTORILOR DE AYURVEDA
va avea loc de la ora 22:00, la sala Pipera 1.

Vineri, 18 iunie, de la ora 21.00 – Începe a şaptea etapă a TAPAS-ului
pentru arderea KARMA-ei prin metoda milenară a postului cu apă, varianta de 21 de zile de post, 7 etape a câte 3 zile de post o etapă – post cu apă pentru arderea KARMA-ei la nivelul centrului de forţă AJNA CHAKRA. Perioada postului cu apă de 3 zile (18-21 iunie 2010). Postul începe vineri, 18 iunie 2010, la ora 21.00. Între orele 21.00-21.10 se va face consacrarea către DUMNEZEU TATĂL, dăruindu-i în mod total şi necondiţionat toate fructele acestui post cu apă de 3 zile pentru arderea karma-ei. În intervalul orar 21.10-21.20: meditaţie de raportare la ghidul nostru spiritual, Grieg.

Sâmbătă, 19 iunie, de la ora 21.15 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE realizată la unison în toată ţara. 

Sâmbătă, 19 iunie/Duminică, 20 iunie, între orele 1.30-9.30 – Exemplificare spirituală extraordinară care va fi oferită cu ocazia zilei Marii Puteri Cosmice MATANGI.

Duminică, 20 iunie, între orele 3.05-3.50 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în trigon cu Neptun.
Efecte: Trezeşte şi dinamizează intuiţia şi imaginaţia creatoare, amplifică senzualitatea rafinată şi simţul artistic. Face să se trezească capacitatea de clarviziune şi inspiraţia.

Duminică, 20 iunie
 Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT.

Luni, 21 iunie: Soarele intră în zodia RAC. Între orele 14.00-15.15 – Meditaţie de comuniune intensă, profundă şi tainică pentru a intra în stare de rezonanţă ocultă cu momentul SOLSTIŢIULUI DE VARĂ. Momentul de maxim al solstiţiului de vară este luni, 21 iunie, la ora 14.28.

Luni
, 21 iunie
, la ora 21.00 – Terminarea celei de a şaptea etape
a TAPAS-ului
pentru arderea KARMA-ei prin metoda milenară a postului cu apă, pentru ambele variante de post (7 zile, respectiv 3 zile de post). Între orele 21.00-21.10 se va realiza meditaţie de recunoştinţă faţă de DUMNEZEU TATĂL.

Joi, 24 iunie – TRIPURA SUNDARI. Momentul de maxim benefic: ora 10.00. Perioada favorabilă de angrenare în jocuri amoroase în cuplu cu iubire, continenţă şi transfigurare este între orele 1.00 şi 19.00. Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică TRIPURA SUNDARI se realizează între orele 9.45-10.30.
Joi 24 iunie, între orele 15.00-15.45 – Meditaţie de comuniune intensă şi profundă cu SFÂNTUL IOAN BOTEZĂTORUL.

Joi, 24 iunie, între orele 21.15-22.00 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în trigon cu Neptun. Efecte: Trezeşte capacităţile telepatice, intuitive şi pe cele de vizualizare creatoare, dinamizează capacităţile premonitorii, facilitează trezirea capacităţilor de vindecare prin pase biomagnetice.

Joi, 24 iunie – SÂNZIENELE. Între orele 22.00-23.15 – Meditaţie intensă şi profundă de comuniune spirituală empatică cu SÂNZIENELE (FEELE) (pentru a favoriza această comunicare tainică se recomandă, cu 3 ore înainte de aceasta, să se administreze sublingual 5 grame din planta Drăgaica sau Sânziene, măcinată fin). Pentru a facilita intrarea în STARE DE REZONANŢĂ OCULTĂ CU LUMEA TAINICĂ A SÂNZIENELOR sugerăm ca această meditaţie să se realizeze anul acesta în natură (cel mai bine într-o pădure liniştită sau într-o poieniţă) sau la oraş, într-un parc în care sunt copaci şi multă verdeaţă. Facultativ înainte de această exemplificare se va putea face o ofrandă de lumină cu 7 lumânări ce vor fi consacrate atunci SÂNZIENELOR şi li se vor face 7 binecuvântări. Atunci când această meditaţie se va face într-o pădure, se va urmări să fie evocate într-un mod afectuos SÂNZIENELE (FEELE) şi vom urmări să le percepem ca fiind nişte făpturi feminine frumoase, pure, afectuoase şi radiind de o candoare specifică. În final le putem ruga să ne inspire în existenţa noastră de zi cu zi şi să ne ajute să ne trezim intuiţia şi să ne asiste în descoperirea tainelor naturii vegetale.

Sâmbătă, 26 iunie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a LUNII PLINE începe vineri, 25 iunie, la ora 20.30 şi se încheie duminică, 27 iunie, la ora 8.30. Momentul de maximă influenţă nefastă a LUNII PLINE este sâmbătă, 26 iunie, la ora 14.30.

Sâmbătă, 26 iunie – SPIRALĂ YANG urmată de INDUCŢIA STĂRII DE ELIBERARE PRIN MIRACOL DIVIN. Intrarea în şirurile zodiacale se va face între orele 17:30-18:00. Formarea spiralei se va realiza între orele 18:00-19:00. Spirala va începe la ora 19:00.

Luni, 28 iunie, între orele 14.50-15.35 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în conjuncţie cu Mercur. Efecte: Trezeşte şi dinamizează o stare armonioasă de solaritate, spiritul de iniţiativă, starea detaşată de competitivitate, claritatea în gândire, simţul practic, eficienţa în acţiunile benefice de natură practică, ingeniozitatea. Totodată, acest aspect amplifică memoria şi puterea intelectului; facilitează manifestarea capacităţilor oratorice. El face să se manifeste din plin curajul şi ne susţine să ducem la bun sfârşit acţiunile benefice pe care le realizăm. Tot atunci se amplifică unele procese de purificare la nivelul plexului solar şi este susţinută aspiraţia armonioasă de autodepăşire, cât şi cea de afirmare lucidă şi detaşată. Este facilitată apariţia unei stări de armonie între sfera mentală şi sfera vitală a fiinţei şi trezeşte creativitatea. Acest aspect face să crească fermitatea în ceea ce priveşte exprimarea ideilor benefice. Îmbunătăţeşte atenţia şi puterea de conştientizare. Este un moment favorabil pentru împărtăşirea plină de responsabilitate a cunoştinţelor spirituale acumulate şi pentru studiul rodnic al lucrărilor spirituale. Generează un fenomen pregnant de solarizare în sfera mentală a fiinţei. Este un moment favorabil pentru detaşarea de ideile obsesive.

Marţi, 29 iunie, între orele 13.30-14.15 – Meditaţie de comuniune spirituală cu SFINŢII APOSTOLI PETRU şi PAVEL.

 
 

yogaesoteric

iunie 2010

 
 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More