Meditații și conjuncturi astrologice favorabile din luna NOIEMBRIE 2012

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.” 
 
 
ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT. 
 
Profesor yoga Gregorian Bivolaru

  
 


Duminică, 4 noiembrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE
, realizată la unison în ţară. 

Joi, 8 noiembrie, între orele 17.00-17.45 – Meditaţie de comuniune cu SFINŢII ARHANGHELI MIHAIL şi GAVRIIL.    

Vineri, 9 noiembrie, între orele 9.10-9.55 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în trigon cu Jupiter. Efecte: Trezeşte şi amplifică în fiinţă generozitatea, toleranţa, blândeţea, optimismul, face să apară în universul nostru lăuntric trăirea intensă şi plenară a stării de fericire fără obiect. Favorizează îmbunătăţirea stării de sănătate, face să apară o stare inefabilă de integrare armonioasă în sfera socială, favorizează succesul în planul material. Facilitează intrarea în comuniune telepatică empatică profundă cu spiritele naturii şi cu ghizii spirituali din lumile paradisiace subtile care există în universul astral, trezeşte şi amplifică starea de armonie şi de elevare spirituală, face totodată posibilă o stare de comuniune spirituală profundă cu Ghidul spiritual din lumea fizică, face să apară o stare de expansiune afectivă euforică şi favorizează abundenţa.

Sâmbătă, 10 noiembrie, începând cu ora 12.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG® URMATĂ DE INDUCŢIA STĂRII DE ELIBERARE SPIRITUALĂ PRIN MIRACOL DIVIN şi de RUGA COLECTIVĂ CĂTRE DUMNEZEU TATĂL, prin care vom apela ajutorul lui Dumnezeu pentru a ne ajuta să depăşim starea gravă în care se află la ora actuală umanitatea şi planeta Pământ. 

Duminică, 11 noiembrie – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 2. 

Duminică, 11 noiembrie, de la ora 16.30 – SELECŢIA PENTRU TABĂRA DE MEDITAŢIE PENTRU REVELAREA SINELUI PENTRU CURSANŢII DIN PROVINCIE (cei care participă la întâlnirea Grupului pentru aprofundarea relaţiei Ghid spiritual – aspirant pot lua parte la selecţia pentru cursanţii din Bucureşti), la sala Pipera 1. 
 

Duminică, 11 noiembrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. 

Luni, 12 noiembrie/Marţi, 13 noiembrie – SHIVARATRI. Între orele 23.30-1.00: meditaţie de comuniune cu Shiva.

Miercuri, 14 noiembrie/Joi, 15 noiembrie – ÎNTÂLNIREA COMUNĂ a INSTRUCTORILOR DE YOGA şi a LECTORILOR DE AYURVEDA, la sala Pipera 1, de la ora 24.00. Program administrativ: între orele 22.00-24.00. ÎNTÂLNIREA LECTORILOR DE AYURVEDA va avea loc miercuri, 14 noiembrie, la sala Pipera 1, de la ora 22.00.
 

Miercuri, 14 noiembrie, de la ora 21.30 – SELECŢIA PENTRU TABĂRA DE MEDITAŢIE PENTRU REVELAREA SINELUI PENTRU INSTRUCTORI (lectorii de AYURVEDA pot participa la celelalte două selecţii: pentru cursanţii din Bucureşti şi pentru cei din provincie), la sala Pipera 2. 

Sâmbătă, 17 noiembrie, între orele 16.05-16.50 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic:  Marte în sextil cu Neptun. Efecte: Acest aspect conferă trezirea şi amplificarea stării de entuziasm, de curaj, trezeşte şi amplifică interesul pentru tot ceea ce este nou şi binefăcător, dinamizează ingeniozitatea şi inspiraţia creatoare, trezeşte şi dinamizează capacitatea de dedublare în lumile subtile astrale superioare, ce poate fi realizată după aceea la voinţă; face de asemenea să apară pasionalitatea elevată şi senzualitatea rafinată în jocurile amoroase, este pregnant favorabilă pentru apariţia şi manifestarea unor noi direcţii sau orientări estetice în artă. Acest moment poate fi totodată fructificat aşa cum se cuvine printr–o practică spirituală elevată, care  urmăreşte să armonizeze foarte bine sfera mentală cu cea afectivă.

Sâmbătă, 17 noiembrie, între orele 17.30-18.15 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic:  Soare în conjuncţie cu Mercur. Efecte: Trezeşte şi dinamizează o stare armonioasă de solaritate, spiritul de iniţiativă, starea detaşată de competitivitate, claritatea în gândire, simţul practic, eficienţa în acţiunile benefice de natură practică, ingeniozitatea. Totodată, acest aspect amplifică memoria şi puterea intelectului. El face să se manifeste din plin curajul şi ne susţine să ducem la bun sfârşit acţiunile benefice pe care le realizăm. El facilitează manifestarea capacităţilor oratorice. Tot atunci se amplifică unele procese de purificare la nivelul plexului solar şi este susţinută aspiraţia armonioasă de autodepăşire, cât şi cea de afirmare lucidă şi detaşată. Este facilitată apariţia unei stări de armonie între sfera mentală şi sfera vitală a fiinţei şi trezeşte creativitatea. Acest aspect face să crească fermitatea în ceea ce priveşte exprimarea ideilor benefice. Îmbunătăţeşte atenţia şi puterea de conştientizare. Este un moment favorabil pentru împărtăşirea plină de responsabilitate a cunoştinţelor spirituale acumulate şi pentru studiul rodnic al lucrărilor spirituale. Generează un fenomen pregnant de solarizare în sfera mentală a fiinţei. Este un moment favorabil pentru detaşarea de ideile obsesive.
 

Sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 14.57 – Spirala yang de comuniune cu sufletul neamului românesc şi cu sufletul neamului maghiar, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala se va desfăşura la sala Pipera 1 (vestiar). 
 

Duminică, 18 noiembrie, de la ora 16.30 – SELECŢIA PENTRU TABĂRA DE MEDITAŢIE PENTRU REVELAREA SINELUI PENTRU CURSANŢII DIN BUCUREŞTI, la sala Pipera 1

Duminică, 18 noiembrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. 

Joi, 22 noiembrie, între orele 10.45-11.30 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic:  Venus în trigon cu Neptun. Efecte: Conferă rafinarea trăirilor afective, face să apară o stare pregnantă de romantism, trezeşte inspiraţia artistică, starea de devoţiune. Trezeşte şi dinamizează talentul artistic şi estetic, face să crească sensibilitatea, intuiţia şi senzualitatea, facilitează apariţia unei stări de înţelegere profund emoţională, mistică. Este de asemenea un moment favorabil pentru cultivarea stării de dăruire necondiţionată către idealuri sublime, divine.

Sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 21.00 – SPIRALA YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 1. 

Duminică, 25 noiembrie, între orele 0.35-1.20 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic:  Marte în sextil cu Saturn. Efecte: Acest aspect favorizează apariţia spontană a unei stări de echilibru emoţional profund, facilitează transformarea aspectelor rigide ale fiinţei în calităţi cum ar fi: tenacitatea, perseverenţa, încrederea mărită în forţele proprii, umilinţa, discernământul. Totodată sunt trezite disponibilităţile mentale şi senzoriale latente, în acest moment se poate amplifica memoria pe termen lung. Se trezeşte capacitatea de a ne aminti secvenţe care provin din existenţele noastre anterioare.Acest aspect favorizează percepţia spontană a stării de mister copleşitor a lui Dumnezeu Tatăl.  

Duminică, 25 noiembrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. 

Luni, 26 noiembrie – TRIPURA SUNDARI. Între orele 07.25–08.10, meditaţie de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari. Perioada favorabilă de angrenare în jocuri amoroase în cuplu, cu iubire, transfigurare şi continenţă este între orele 22.45 (duminică, 25 noiembrie) – 16.45 (luni, 26 noiembrie). Momentul de maximă influenţă benefică este luni, 26 noiembrie, la ora 07.43. 

Luni, 26 noiembrie, între orele 16.00-16.45 Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic:  Soare în trigon cu Uranus. Efecte: Face să apară o stare de originalitate, inventivitatea, trezeşte spiritul inovator, dinamizează înclinaţiile către activităţi creatoare care sunt desfăşurate într-un grup spiritual. Trezeşte starea de detaşare, intensifică dinamismul lăuntric, facilizează depăşirea prejudecăţilor închistatoare.

Marţi, 27 noiembrie, între orele 3.05-3.50 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic:  Venus în conjuncţie cu Saturn. Efecte: Deoarece Saturn guverneaza timpul si spatiul precum si rabdarea necesară pentru a nu ignora nici un detaliu, acest aspect confera stabilitate in plan emotional, responsabilitate si fidelitate manifestata in relatiile de prietenie si iubire. Amplifica simtul drepatatii, loialiatatea si corectitudinea in relaţiile cu ceilalti.

Marţi, 27 noiembrie, între orele 22.00-22.45 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic:  Marte în conjunctie cu Pluto. Efecte: Acest aspect îmbunătăţeşte puterea de transmutare a potenţialului creator în energie şi facilitează sublimarea armonioasă a energiilor subtile rezultante. Favorizează controlul energiilor lăuntrice în fiinţă şi facilitează reuşita acţiunilor ferme şi binefăcătoare. Trezeşte şi amplifică puterea de transfigurare, facilitează eliminarea fricilor de tot felul şi a prejudecăţilor. Conferă o mai mare putere de stăpânire asupra tendinţelor inferioare. Orientează fiinţa într-un mod spontan şi firesc către acţiuni benefice şi divin inspirate. Deschide universul lăuntric către o stare de comuniune cu Voinţa Divină.


Miercuri, 28 noiembrie – LUNA PLINĂ
. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe marti, 27 noiembrie, la ora 22.45 şi se încheie joi, 29 noiembrie, la ora 10.45. Momentul de maximă influenţă a Lunii Pline este miercuri, 28 noiembrie la ora 16.45.

Miercuri, 28 noiembrie, între orele 17.45-18.15 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în sextil cu Pluto. Efecte: Acest aspect conferă trezirea sensibilităţii, a rafinamentului artistic, dinamizarea imaginaţiei creatoare, face să apară elevarea trăirilor afective, impulsionează spiritualizarea şi rafinarea sentimentelor. Trezeşte şi amplifică aspiraţia spirituală. Facilitează trezirea şi dinamizarea trăirilor mistice elevate, face posibilă angrenarea rodnică pentru împlinirea marilor idealuri spirituale ale omenirii. Trezeşte şi face să intre în efervescenţă forţa creatoare, dinamizează şi amplifică rafinamentul erotic, favorizează direcţionarea şi sublimarea energiilor subtile benefice în direcţia creativităţii artistice.  

Vineri, 30 noiembrie, între orele 0.15-1.00 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic:  Venus în sextil cu Marte. Efecte: Favorizează trezirea pasionalităţii rafinate, a romantismului, a rafinamentului erotic şi artistic. Dinamizează nevoia de exprimare a sentimentelor de iubire amplificând curajul de a ne exprima potenţialul afectiv, facilitează creativitatea şi spontaneitatea ajutând la desprinderea de prejudecăţi, mai ales de prejudecăţile de natură sexuală. Conduce la transformarea dorinţelor limitatoare în stări spirituale prin intermediul abandonului şi a dăruirii necondiţionate. Trezeşte curajul, autodepăşirea, anihilarea obiceiurilor nefolositoare evoluţiei noastre afectiv-relaţionale. Predispune la trezirea stării de iubire pură, dinamizează în fiinţă tandreţea şi permite depăşirea timidităţii şi a prejudecăţilor referitoare la sexualitate. Amplifică imaginaţia creatoare, starea de transfigurare şi de armonie în cuplu, forţa de transformare a fiinţei prin iubire.

Vineri, 30 noiembrie, între orele 14.00-14.45 – Meditaţie de comuniune cu SFÂNTUL ANDREI
 
 

yogaesoteric

30 octombrie 2012

 
 
 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More