MEDITAŢII şi CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE din luna OCTOMBRIE 2015

 

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”


ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea  fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT. 
Profesor yoga Gregorian Bivolaru


Joi, 1 octombrie – Începe un nou TAPAS la unison de comuniune cu marele avatar KALKI
, primul dintr-o nouă serie de patru TAPAS-uri de 49 de zile susţinute subtil telepatic de Grieg. Primul TAPAS din această serie se va desfăşura în perioada 1 octombrie-18 noiembrie 2015, şi constă din meditaţii LAYA YOGA cu mantra lui KALKI AVATAR, 30 de minute zilnic, preferabil într-unul din intervalele de susţinere subtilă: 8.30-9.00 sau 20.30-21.00.

Duminică, 4 octombrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 1.

Miercuri, 7 octombrie, între orele 1.40-2.25 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Saturn. Efecte: Facilitează atingerea stării de linişte şi calm în sfera mentală, trezeşte şi susţine starea de echilibru dintre interior şi exterior, dintre esenţă şi aparenţă, fiind totodată o oportunitate pentru a înţelege priorităţile vieţii noastre atât în sfera spirituală cât şi în sfera socială. Ajută la depăşirea rapidă a stărilor de împrăştiere mentală, amplifică puterea de concentrare mentală, favorizează gândirea practică, trezeşte obiectivitatea şi punctualitatea. Acest aspect conferă totodată stabilitate în gândire, putere mult mărită de focalizare mentală, trezeşte şi dinamizează perseverenţa, favorizează apariţia aptitudinilor de conducător, face să apară o mai mare abilitate în comunicare, trezeşte şi dinamizează discernământul.

Sâmbătă, 10 octombrie/Duminică, 11 octombrie, între orele 23.30-1.00 – MEDITAŢIE DE COMUNIUNE PROFUNDĂ CU SHIVA CU OCAZIA MOMENTULUI DE SHIVARATRI, realizată în spirală YANG. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Duminică, 11 octombrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 2.

Luni, 12 octombrie, între orele 2.35-3.20 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Jupiter în trigon cu Pluto. Efecte: Conferă capacitate mărită de regenerare folosind în mod înţelept potenţialul sexual pentru transformarea lăuntrică. Prin starea de integrare spirituală pe care o generează pot fi depăşite cu multă uşurinţă tendinţele către inconsecvenţă, compromis şi poate fi realizată înlocuirea lor cu principii şi concepţii de natură spirituală. 


Marţi, 13 octombrie, între orele 12.40-13.25 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Saturn. Efecte
: Facilitează atingerea stării de linişte şi calm în sfera mentală, trezeşte şi susţine starea de echilibru dintre interior şi exterior, dintre esenţă şi aparenţă, fiind totodată o oportunitate pentru a înţelege priorităţile vieţii noastre atât în sfera spirituală cât şi în sfera socială. Ajută la depăşirea rapidă a stărilor de împrăştiere mentală, amplifică puterea de concentrare mentală, favorizează gândirea practică, trezeşte obiectivitatea şi punctualitatea. Acest aspect conferă totodată stabilitate în gândire, putere mult mărită de focalizare mentală, trezeşte şi dinamizează perseverenţa, favorizează apariţia aptitudinilor de conducător, face să apară o mai mare abilitate în comunicare, trezeşte şi dinamizează discernământul.

Sâmbătă 17 octombrie – SPIRALA YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala se va desfăşura la sala Pipera 1 (vestiar).

Duminică, 18 octombrie, între orele 1.15-2.00 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Marte în conjuncţie cu Jupiter. Efecte: Trezeşte şi amplifică spiritul justiţiar, nobleţea, trezeşte simţul măsurii, corectitudinea, responsabilitatea şi respectul faţă de legile divine. Este un aspect favorabil pentru luarea deciziilor divin inspirate, binefăcătoare. Face să apară o stare lăuntrică de claritate, spontaneitate şi discernământ spiritual. Trezeşte spiritul binefăcător de iniţiativă şi dorinţa de autodepăşire.

Duminică, 18 octombrie, de la ora 17.00 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 18 octombrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 1.

Vineri, 23 octombrie, între orele 10.25-11.10 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în trigon cu Pluto. Efecte: Trezeşte şi amplifică trăirile pasionale şi emoţionale, facilitează transmutarea potenţialului creator şi sublimarea energiilor inferioare prin intermediul puterii tainice a transfigurării, elevează trăirile erotice. Permite punerea spontană la unison cu Voinţa Divină prin intermediul stării de abandon şi dăruire totală prin iubire. Face posibilă trezirea calităţilor artistice şi permite apariţia stărilor spontane de transă benefică.


Sâmbătă, 24 octombrie/Duminică, 25 octombrie – Se face trecerea la ORA DE IARNĂ
, ceasurile vor fi date înapoi cu o oră. Astfel, ora 4.00 devine ora 3.00.

Duminică, 25 octombrie – TRIPURA SUNDARI. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu cu iubire, continenţă şi transfigurare este în intervalul orar 7.00 (duminică, 25 octombrie) – 5.00 (luni, 26 octombrie). Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari se realizează duminică, 25 octombrie, între orele 17.50 – 18.50. Momentul de maximă influenţă benefică este duminică, 25 octombrie, la ora 18.18.

Duminică, 25 octombrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 25 octombrie, între orele 21.50-22.35 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în conjuncţie cu Jupiter. Efecte: Trezeşte şi amplifică starea de expansiune la nivel afectiv, face să se trezească optimismul şi compasiunea. Facilitează atingerea şi menţinerea unei stării de echilibru între sfera materială şi cea spirituală, între ceea ce este plăcut şi ceea ce este util, conduce la trezirea în fiinţă a respectului mistic, inefabil, faţă de întreaga creaţie a lui DUMNEZEU. Impulsionează cultivarea relaţiilor interumane armonioase, trezeşte puterea de a empatiza şi de a învăţa prin intermediul exemplelor excepţionale ce sunt oferite de fiinţele cu un înalt nivel spiritual, facilitează transmutarea accelerată a potenţialului sexual şi face posibilă alchimizarea plăcerilor inferioare în iubire plină de compasiune.


Marţi, 27 octombrie – LUNA PLINĂ
. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe luni, 26 octombrie, la ora 20.05 şi se încheie miercuri, 28 octombrie, la ora 8.05. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este marţi, 27 octombrie, la ora 14.05.

Vineri, 30 octombrie, între orele 22.50-23.35 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în trigon cu Neptun. Efecte: Trezeşte şi dinamizează intuiţia, imaginaţia creatoare, amplifică senzualitatea rafinată, simţul artistic, face să se trezească capacitatea de clarviziune şi inspiraţia.

Sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 21.00 – SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

 


yogaesoteric
30 septembrie 2015


 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More