MEDITAŢII şi CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE din luna SEPTEMBRIE 2015

 

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.  
Profesor yoga Gregorian BivolaruVineri, 11 septembrie/Sâmbătă, 12 septembrie, între orele 23.30-1.00 – MEDITAŢIE DE COMUNIUNE PROFUNDĂ CU SHIVA CU OCAZIA MOMENTULUI DE SHIVARATRI
realizată în spirală yang. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 1.

Duminică, 13 septembrie, de la ora 17.00 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 13 septembrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 1.

Luni, 14 septembrie, între orele 19.00-19.45 – Meditaţie de comuniune cu momentul sărbătorii creştine ÎNĂLŢAREA SFINTEI CRUCI

Duminică, 20 septembrie, de la ora 17.00 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 20 septembrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 1.

Miercuri, 23 septembrie, între orele 6.45-7.30 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în trigon cu Uranus. Efecte: Trezeşte în fiinţă aspiraţia intensă către o stare de libertate interioară, facilitează apariţia unei stări de detaşare, face posibilă desprinderea de ideile preconcepute, prosteşti, referitoare la relaţia de cuplu. Ajută la armonizarea relaţiilor de cuplu. Amplifică starea de abandon altruist prin iubire şi face posibilă desprinderea atât de felurite vicii, posesivităţi, ataşamente, cât şi de obiceiurile rele care ne blochează şi ne limitează transformarea  spirituală. Face să apară inventivitate, creativitate superioară şi spontaneitate în relaţiile amoroase, declanşează rezolvări surprinzătoare, benefice, ale unor situaţii confictuale.


Miercuri, 23 septembrie, între orele 10.50-11.50 – Meditaţie de comuniune cu momentul ECHINOCŢIULUI DE TOAMNĂ. Efecte
: Acest aspect generează în universul fiinţei umane o stare de echilibru între nevoia de activitate fizică şi nevoia de exteriorizare a potenţialului afectiv. Datorită echilibrului energetic al acestui moment special (ziua este egală cu noaptea), toate acţiunile benefice care sunt realizate în această perioadă pot fi în mod preponderent încărcate cu starea de iubire, deoarece mai ales acum se sublimează aspectele inferioare ale zodiei Fecioarei (persistenţa în acţiuni inutile, preocuparea aproape obsesivă pentru îndatoririle materiale) în aspectele elevate ale zodiei Balanţei (starea de iubire detaşată, trăirile elevate şi inspiraţia artistică, simţul spontan al măsurii, rafinamentul, romantismul). Acest moment ne permite, printre altele, să conştientizăm că trăirile artistice sunt, în realitate, forme ale anumitor trăiri sufleteşti. Lecţia principală a acestui moment de hiatus este aceea de a învăţa să îmbinăm într-un mod armonios utilul cu plăcutul, sfera materială cu cea spirituală. Momentul de maxim al ECHINOCŢIULUI DE TOAMNĂ este miercuri, 23 septembrie, la ora 11.20. 

Miercuri, 23 septembrie, de la ora 12.00 – ÎNTÂLNIREA COMUNĂ a INSTRUCTORILOR DE YOGA şi a LECTORILOR DE AYURVEDA, la sala Pipera 1. Program administrativ: între orele 10.00-12.00.
ÎNTÂLNIREA LECTORILOR DE AYURVEDA se va desfăşura la sala Pipera 1, de la ora 9.00.
ÎNTÂLNIREA INSTRUCTORILOR DE SHIVAISM va avea loc la sala Pipera 1 (vestiar), de la ora 10.00

Miercuri, 23 septembrie, între orele 21.20-22.05 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în sextil cu Saturn. Efecte: Face să apară o stare de maturizare spirituală. Facilitează conştientizarea priorităţilor esenţiale ale vieţii care ni se revelează dintr-un punct de vedere spiritual, oferindu-ne totodată şansa de a ne desprinde de diferite preocupări lipsite de valoare şi de obişnuinţe rele. Amplifică totodată simţul valorii, respectul de sine, nobleţea, aspiraţia spirituală. Favorizează depăşirea orgoliului şi permite atingerea unor experienţe spirituale inedite şi profunde. Trezeşte şi amplifică tenacitatea, cumpătarea, face să se manifeste înţelepciunea practică, trezeşte capacităţile organizatorice, precizia, iscusinţa în tot ceea ce ţine de aspectele practice ale vieţii.


Sâmbătă, 26 septembrie – TRIPURA SUNDARI
. Momentul de maximă influenţă benefică este la  ora 10.16. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu, cu iubire, transfigurare și continență: 0.30-22.30. Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari: sâmbătă, 26 septembrie, între orele 9.45-10.45.

Sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 13:00 – INIŢIERE SAUNDARYALAHARI, pentru cursurile de şivaism, la sala Pipera 1 (vestiar).

Sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 21.00 – SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 2.   

Duminică, 27 septembrie, de la ora 17.00 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 27 septembrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia va avea loc la sala Pipera 1.

Luni, 28 septembrie, între orele 5.35-6.20 – Meditaţie de comuniune cu momentul de ECLIPSĂ DE LUNĂ (se lucrează cu MANTRA din „Damar Tantra”).


Luni, 28 septembrie – LUNA PLINĂ
. Perioada de influență nefastă a Lunii Pline începe duminică, 27 septembrie, la ora 11.50 şi se încheie luni, 28 septembrie, la ora 23.50. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este luni, 28 septembrie, la ora 5.50. 

Miercuri, 30 septembrie, între orele 17.20-18.05 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în conjuncție cu Mercur. Efecte: Trezeşte şi dinamizează o stare armonioasă de solaritate, spiritul de iniţiativă, starea detaşată de competitivitate, claritatea în gândire, simţul practic, eficienţa în acţiunile benefice de natură practică, ingeniozitatea. Totodată, acest aspect amplifică memoria şi puterea intelectului, face să se manifeste din plin curajul şi ne susţine să ducem la bun sfârşit acţiunile benefice pe care le realizăm. El facilitează manifestarea capacităţilor oratorice. Tot atunci se amplifică unele procese de purificare la nivelul plexului solar şi este susţinută aspiraţia armonioasă de autodepăşire, cât şi cea de afirmare lucidă şi detaşată. Este facilitată apariţia unei stări de armonie între sfera mentală şi sfera vitală a fiinţei şi trezeşte creativitatea. Acest aspect face să crească fermitatea în ceea ce priveşte exprimarea ideilor benefice. Îmbunătăţeşte atenţia şi puterea de conştientizare. Este un moment favorabil pentru împărtăşirea plină de responsabilitate a cunoştinţelor spirituale acumulate şi pentru studiul rodnic al lucrărilor spirituale. Generează un fenomen pregnant de solarizare în sfera mentală a fiinţei. Este un moment favorabil pentru detaşarea de ideile obsesive.

Miercuri, 30 septembrie, între orele 19.00-19.45
– Meditaţie de comuniune cu marele yoghin LAHIRI MAHASAYA

yogaesoteric
10 septembrie 2015

 
 
 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More