MEDITAŢII şi CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna DECEMBRIE 2013

 
Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe”.
Profesor yoga Gregorian Bivolaru

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea  fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile
ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.Duminică, 1 decembrie, între orele 13.00-14.15 – Meditaţie de comuniune cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC.

Duminică, 1 decembrie, de la ora 16.15 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 2.

Duminică, 1 decembrie, de la ora 20.10 – SPIRALA YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 1. 

Duminică,  1 decembrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 1.

Duminică, 1 decembrie/luni, 2 decembrie, între orele 23.30-1.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE CU SHIVA, cu ocazia MOMENTULUI DE SHIVARATRI. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la salaPipera 1.


Marţi, 3 decembrie, între orele 18.20-19.05 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Marte. Efecte:
Meditaţia asupra energiei subtile benefice a acestui aspect trezeşte şi dinamizează capacităţile mentale intuitive şi dinamizează percepţiile senzoriale benefice. Face să apară aspiraţia de cunoaştere şi de înţelegere profundă a frumuseţilor vieţii, facilitează identificarea extatică cu Natura, facilitează perceperea lui Dumnezeu în ipostaza Sa de manifestator tainic a forţei subtile a vieţii. Trezeşte capacitatea de a acţiona benefic într-un mod inteligent şi conştient, dinamizează puterea mentală, curajul de a ne exprima în mod ferm ideile. Amplifică puterea de pătrundere mentală, inteligenţa practică, pasionalitatea, romantismul. Conferă posibilitatea de a ne depăşi superficialitatea, frica, îndoielile, în favoarea trezirii forţei mentale şi a spontaneităţii în acţiune, facilitează depăşirea inerţiei, trezirea capacităţii de a găsi soluţii ingenioase, eficiente, face să apară claritatea în exprimare. Dinamizează capacitatea de a transpune ideile benefice în fapte şi facilitează valorificarea practică a percepţiilor mentale. Favorizează creativitatea, competitivitatea, combativitatea, fiind un bun prilej de a ne debarasa de prejudecăţile prosteşti. Ajută la integrarea armonioasă în sfera socială, dinamizează şi amplifică spontaneitatea şi rapiditatea în a lua decizii, trezeşte starea de armonie dintre sfera mentală şi cea astrală.

Vineri, 6 decembrie, între orele 17.00-17.45 – Meditaţie de comuniune cu SFÂNTUL NICOLAE.

Marţi, 10 decembrie, între orele 18.50-19.35 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în trigon cu Uranus. Efecte: Trezeşte şi dinamizează comunicarea telepatică, inventivitatea, favorizează eliberarea de prejudecăţile închistatoare, trezeşte şi dinamizează originalitatea.


Sâmbătă, 14 decembrie, începe (pentru cei care aspiră să se purifice în felul acesta) REGIMUL OHSAWA care este realizat înainte de sărbătoarea creştină a CRĂCIUNULUI. Acest regim se încheie luni, 23 decembrie (luni fiind ultima zi de regim Ohsawa).

Duminică, 15 decembrie – TRIPURA SUNDARI. Între orele 3.20-4.20, meditaţie de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari. Perioada favorabilă de angrenare în jocuri amoroase în cuplu, cu iubire, transfigurare şi continenţă este între orele 19.30 (sâmbătă, 14 decembrie)-13.30 (duminică, 15 decembrie). Momentul de maximă influenţă benefică este duminică, 15 decembrie, la ora 3.49.

Duminică, 15 decembrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 1

Marţi, 17 decembrie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe luni, 16 decembrie, la ora 17.28 şi se încheie miercuri, 18 decembrie, la ora 5.28. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este marţi, 17 decembrie, la ora 11.28.

Sâmbătă, 21 decembrie – SOLSTIŢIUL DE IARNĂ: Soarele intră în zodia Capricornului. Între orele 18.40-19.40: meditaţie de comuniune cu MOMENTUL SOLSTIŢIULUI DE IARNĂ. Maxima influenţă a acestui moment astrologic este sâmbătă 21 decembrie, la ora 19.11.

 

Sâmbătă, 21 decembrie, începând cu ora 14.57SPIRALA YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC ŞI CU SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala se va desfăşura la sala Pipera 1 (vestiar).
 

Duminică, 22 decembrie, de la ora 16.15 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 22 decembrie, între orele 17.00-17.45 – Meditaţie de comuniune cu SARADA DEVI.

 

Duminică, 22 decembrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 1.


Marţi, 24 decembrie, între orele 18.50-19.35 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în sextil cu Neptun. Efecte:
Trezeşte şi amplifică intuiţia spirituală, face să intre în stare de efervescenţă forţa creatoare, trezeşte rafinamentul artistic şi senzualitatea rafinată, facilitează trezirea capacităţii de comunicare intuitivă cu lumile angelice. Amplifică puritatea şi trezeşte capacităţile vindecătoare prin intermediul magnetismului curativ. Trezeşte starea inefabilă de dăruire necondiţionată către Dumnezeu, face să crească aspiraţia către idealurile spirituale.

Marţi, 24 decembrie/miercuri, 25 decembrie – NOAPTEA DE CRĂCIUN. Între orele 23.30-01.00: meditaţie specială de EVOCARE INTENSĂ ŞI PROFUND TRANSFIGURATOARE ÎN AKASHA A MOMENTULUI NAŞTERII DOMNULUI NOSTRU IISUS CRISTOS.

Miercuri, 25 decembrie, între orele 19.00-19.45 – Meditaţie specială de comuniune profund spirituală cu SFERA TAINICĂ DE CONŞTIINŢĂ CHRISTICĂ CARE ÎMBRĂŢIŞEAZĂ ÎN PERMANENŢĂ ÎNTREAGA PLANETĂ.

Joi, 26 decembrie, între orele 10.50-11.35 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Neptun. Efecte: Trezeşte şi conferă apariţia unui mod de gândire rafinat, transfigurator şi favorizează dinamizarea puterii de pătrundere mentală. Reprezintă o şansă de a descoperi unele modalităţi tainice, inedite, de depăşire a sferei mentalului prin cultivarea stării de abandon în faţa Voinţei lui Dumnezeu Tatăl. Facilitează apariţia spontană a unei stări ample de transfigurare şi totodată conferă un foarte bun control lăuntric asupra fluctuaţiilor mentale. Face să se amplifice şi să se rafineze aspiraţia către transformare spirituală, face posibilă pătrunderea ocultă în sfera subconştientului colectiv, permite eliminarea fulgerătoare a fobiilor.

Vineri, 27 decembrie, de la ora 15.30 - ÎNTÂLNIREA FESTIVĂ a INSTRUCTORILOR DE YOGA şi a LECTORILOR DE AYURVEDA, la sala Pipera 1.


Duminică, 29 decembrie, între orele 8.10-8.55 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în conjuncţie cu Mercur. Efecte:
Trezeşte şi dinamizează o stare armonioasă de solaritate, spiritul de iniţiativă, starea detaşată de competitivitate, claritatea în gândire, simţul practic, eficienţa în acţiunile benefice de natură practică, ingeniozitatea. Totodată, acest aspect amplifică memoria şi puterea intelectului. El face să se manifeste din plin curajul şi ne susţine să ducem la bun sfârşit acţiunile benefice pe care le realizăm; facilitează manifestarea capacităţilor oratorice. Tot atunci se amplifică unele procese de purificare la nivelul plexului solar şi este susţinută aspiraţia armonioasă de autodepăşire, cât şi cea de afirmare lucidă şi detaşată. Este facilitată apariţia unei stări de armonie între sfera mentală şi sfera vitală a fiinţei şi trezeşte creativitatea. Acest aspect face să crească fermitatea în ceea ce priveşte exprimarea ideilor benefice. Îmbunătăţeşte atenţia şi puterea de conştientizare. Este un moment favorabil pentru împărtăşirea plină de responsabilitate a cunoştinţelor spirituale acumulate şi pentru studiul rodnic al lucrărilor spirituale. Generează un fenomen pregnant de solarizare în sfera mentală a fiinţei. Este un moment favorabil pentru detaşarea de ideile obsesive.

Duminică, 29 decembrie, ora 6.00-luni, 30 decembrie, ora 6.00 – Se va realiza RUGĂCIUNEA INDIVIDUALĂ DE 24 DE ORE PENTRU A INTRA ÎN COMUNIUNE TAINICĂ ŞI DIALOG CU DUMNEZEU TATĂL. Această rugăciune va fi astfel realizată la unison (pentru cei care o vor face atunci).

Luni, 30 decembrie, între orele 16.30-17.15 – Meditaţie de comuniune spirituală cu marele înţelept RAMANA MAHARISHI.


Luni, 30 decembrie/marţi 31 decembrie, între orele 23.30-1.00 – Meditaţie de comuniune cu SHIVA, cu ocazia momentului de SHIVARATRI.

Marţi, 31 decembrie, între orele 13.10-13.55 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în conjuncţie cu Pluto. Efecte: Acest aspect permite să fie asociate cu uşurinţă voinţa fermă cu abilitatea mentală de a găsi soluţii benefice, creatoare la problemele cu care ne confruntăm. Acesta este un aspect astral favorabil învingerii obstacolelor de tot felul. Este facilitată apariţia spontană a stărilor de vid beatific, este dinamizată şi amplificată puterea de concentrare mentală, focalizare de lungă durată a atenţiei, trezeşte disponibilităţile mentale latente, accelerează sublimarea energiilor inferioare la nivelul centrului subtil de forţă ajna chakra. Este un aspect ce trezeşte şi amplifică puterea de pătrundere mentală, face să apară o stare inedită de hiperluciditate, uşurează focalizarea asupra trăirilor de natură mistică, face să apară anumite intuiţii spirituale referitoare la universul cauzal.

Marţi, 31 decembrie 2013/miercuri, 1 ianuarie 2014:
23.00-23.15 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică KALI 
23.15-23.30 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TARA
23.30-23.45 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TRIPURA SUNDARI
23.45-00.30 Meditaţie de comuniune spirituală profundă cu Dumnezeu Tatăl
0.30-0.45 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică BHUVANESHWARI
0.45-1.00 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TRIPURA BHAIRAVI
1.00-1.15 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică CHINNAMASTA
1.15-1.30 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică DHUMAVATI
1.30-1.45 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică BAGALAMUKHI
1.45-2.00 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică MATANGI
2.00-2.15 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică KAMALATMIKA
2.15-2.30 Meditaţie de comuniune spirituală cu SHIVA
2.30-2.45 Meditaţie de comuniune cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC
2.45-3.05 Meditaţie de comuniune spirituală cu KALKI AVATAR
3.05-3.12 Meditaţie de recunoştinţă profundă faţă Dumnezeu Tatăl
Miercuri, 1 ianuarie 2014, între orele 19.00-20.00 – Meditaţie de comuniune cu IISUS.

Joi, 2 ianuarie 2014, între orele 20.00-20.45 – Meditaţie: GRAŢIA DIVINĂ.

Vineri, 3 ianuarie 2014, între orele 20.00-20.45 – Meditaţie de comuniune cu SHIVA.

Sâmbătă, 4 ianuarie 2014, între orele 17.00-17.45 Meditaţie: DUMNEZEU ESTE PERMANENT ÎN NOI ŞI ACŢIONEAZĂ TAINIC ÎN ŞI PRIN NOI.


yogaesoteric
28 noiembrie 2013


 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More