MEDITAŢII şi CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna FEBRUARIE 2014

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe”.
 ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.
profesor yoga Gregorian Bivolaru
 

Duminică, 2 februarie, de la ora 16.15 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 1.

Miercuri, 5 februarie, de la ora 14.00 – PROCEDEU ANGELIC DE CONTACTARE ŞI COMUNIUNE CU SUFLETUL TAINIC AL PLANETEI PĂMÂNT, la sala Pipera 1; intrarea în sală de la ora 13.45.

Duminică, 9 februarie, de la ora 16.45 – PROCEDEU ANGELIC DE CONTACTARE ŞI COMUNIUNE CU SUFLETUL TAINIC AL PLANETEI PĂMÂNT, la sala Pipera 1; intrarea în sală de la ora 16.30. 

Miercuri, 12 februarie – TRIPURA SUNDARI. Momentul de maximă influenţă benefică este la ora 17.27. Perioada favorabilă de angrenare în jocuri amoroase în cuplu, cu iubire, continenţă şi transfigurare este în intervalul orar 9.00 (miercuri, 12 februarie)-1.00 (joi, 13 februarie). Meditaţie de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari se realizează miercuri, 12 februarie, între 17.00-18.00.

Miercuri, 12 februarie/Joi, 13 februarie, de la ora 24.00 – ÎNTÂLNIREA COMUNĂ a INSTRUCTORILOR DE YOGA şi a LECTORILOR DE AYURVEDA, la sala Pipera 1. Program administrativ: între orele 22.00-24.00. În cadrul acestei întâlniri se va viziona, în intervalul orar 22.00-24.00, INIŢIEREA ÎN IMPULSIONARE, PENTRU INSTRUCTORI. 
ÎNTÂLNIREA LECTORILOR DE AYURVEDA se va desfăşura miercuri, 12 februarie, la sala Pipera 1, de la ora 22.00.

Sâmbătă, 15 februarie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe vineri, 14 februarie, la ora 7.53 şi se încheie sâmbătă, 15 februarie, la ora 19.53. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este sâmbătă, 15 februarie, la ora 1.53.

Sâmbătă, 15 februarie, între orele 3.50-4.35 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în trigon cu Marte. Efecte: Trezeşte capacitatea de a duce la bun sfârşit acţiunile care au fost începute, cât şi puterea de conştientizare, dinamismul şi efervescenţa în relaţiile interumane. Este un moment favorabil pentru cultivarea stării de fermitate, solaritate, pentru amplificarea curajului, a aspiraţiilor elevate. Armonizează sistemul imunitar, măreşte vitalitatea, conduce la transcenderea stărilor de complacere şi lene.

Sâmbătă, 15 februarie, între orele 22.05-22.50 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în conjuncţie cu Mercur. Efecte: Trezeşte şi dinamizează o stare armonioasă de solaritate, spiritul de iniţiativă, starea detaşată de competitivitate, claritatea în gândire, simţul practic, eficienţa în acţiunile benefice de natură practică, ingeniozitatea.
Totodată, acest aspect amplifică memoria şi puterea intelectului, face să se manifeste din plin curajul şi ne susţine să ducem la bun sfârşit acţiunile benefice pe care le realizăm. El facilitează manifestarea capacităţilor oratorice. Tot atunci se amplifică unele procese de purificare la nivelul plexului solar şi este susţinută aspiraţia armonioasă de autodepăşire, cât şi cea de afirmare lucidă şi detaşată. Este facilitată apariţia unei stări de armonie între sfera mentală şi sfera vitală a fiinţei şi trezeşte creativitatea. Acest aspect face să crească fermitatea în ceea ce priveşte exprimarea ideilor benefice. Îmbunătăţeşte atenţia şi puterea de conştientizare. Este un moment favorabil pentru împărtăşirea plină de responsabilitate a cunoştinţelor spirituale acumulate şi pentru studiul rodnic al lucrărilor spirituale. Generează un fenomen pregnant de solarizare în sfera mentală a fiinţei. Este un moment favorabil pentru detaşarea de ideile obsesive.

Duminică, 16 februarie, între orele 10.05-10.50 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în trigon cu Marte. Efecte: Stimulează transpunerea cu uşurinţă a ideilor benefice în acţiune. Trezeşte şi dinamizează combativitatea, facilitează depăşirea inerţiei, favorizează trezirea capacităţii de a găsi soluţii benefice ingenioase şi eficiente. Face să apară claritatea în exprimare. Ajută la integrarea armonioasă în planul material, amplifică spontaneitatea şi rapiditatea în luarea deciziilor. Face să apară curajul de a ne exprima liber ideile.

Duminică,  16 februarie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 1.

Marţi, 18 februarie, între orele 18.00-18.45 – Meditaţie de comuniune cu marele înţelept şi eliberat SRI RAMAKRISHNA.


Sâmbătă, 22 februarie, de la ora 14.57 – SPIRALA YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR
, care se va realiza la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala se va desfăşura la sala Pipera 1 (vestiar).

Sâmbătă, 22 februarie, de la ora 21.00 – SPIRALA YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 1.

Duminică, 23 februarie, de la ora 16.15 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 23 februarie, între orele 19.55-20.40 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în conjuncţie cu Neptun. Efecte
: Acest aspect facilitează trezirea spirituală, totodată face posibilă dinamizarea şi amplificarea conştiinţei superioare, spiritualizează şi universalizează microcosmosul fiinţei umane, trezeşte şi amplifică puterea de înţelegere mentală şi afectivă. Face posibilă depăşirea limitărilor de tot felul, trezeşte şi amplifică puterea benefică de fascinaţie, dinamizează imaginaţia creatoare, favorizează transcenderea spontană a tuturor ataşamentelor. Amplifică aspiraţia şi orientează fiinţa către împlinirea idealurilor spirituale, facilitează depăşirea orgoliului, trezeşte umilinţa şi generozitatea. Favorizează percepţia inspiraţiilor divine şi face posibilă punerea lor în practică. Face să crească încrederea în percepţiile subtile divin inspirate şi totodată ajută la înţelegerea importanţei sacrificiului în practica spirituală.

Duminică,  23 februarie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 1.

Marţi, 25 februarie, între orele 6.35-7.20 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în sextil cu Saturn. Efecte: Acest aspect trezeşte o stare de maturitate spirituală în sfera afectivă, dinamizează impulsul de manifestare a sentimentelor. Conduce la depăşirea superficialităţii şi facilitează controlul asupra pasiunilor inferioare. Face să se trezească în fiinţă respectul de sine şi fidelitatea în relaţiile de iubire. Favorizează trezirea şi amplificarea stării de abnegaţie. Energia tainică a acestui aspect trezeşte puterea de a percepe în mod spontan frumuseţea interioară şi facilitează atingerea stării de maturitate afectivã, trezeşte responsabilitatea emoţională. Face să apară o stare inefabilă de echilibru între nevoia de exteriorizare şi nevoia de interiorizare, generează o stare de armonie între sfera materială şi cea spirituală.

Joi, 27 februarie/Vineri, 28 februarie – MAHASHIVARATRI. Între orele 23.30-1.00, meditaţie specială de  comuniune cu SHIVA cu ocazia momentului de MAHASHIVARATRI. În Bucureşti, meditaţia se va realiza în spirală yang la sala Pipera 1.       yogaesoteric3 februarie 2014   

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More