Mesaj de interes general cu privire la achiziții de proprietăți imobiliare

 

Vă rugăm pe toți cei care doriți să vă grupați în anumite zone ale țării pentru a vă cumpăra case sau terenuri în respectivele zone să aveți în vedere să faceți doar achiziții în nume personal.

Îi sfătuim pe cei care intenționează să își cumpere o proprietate, un teren sau o casă, să facă achiziția respectivă numai pe numele său, fără să dea bani vreunei alte persoane pentru nu contează ce fel de intermediere ar pretinde aceasta.

Menționăm faptul că au existat în trecut situații în care unele persoane șmechere au profitat de cei care au fost naivi și creduli și le-au luat acestora bani, motivând în fața respectivilor cum că ei știu niște „oportunități” sau cum că ei „le vor construi case”, iar apoi acești escroci au fugit cu banii, i-au făcut dispăruți, iar persoanele care le-au încredințat acestora bani fără o garanție valabilă și fără niciun document doveditor au rămas astfel păgubite.

Tocmai pentru a evita pe viitor situații similare, vă sfătuim să vă angrenați în astfel de demersuri numai și numai pe cont propriu și în plus vă recomandăm cu acest prilej în mod clar, ferm și categoric să nu dați bani unei alte persoane.

Atunci când aveți o astfel de inițiativă (de a vă cumpăra o casă sau un teren), este mai bine să o realizați singuri, cu banii pe care îi aveți disponibili, fără a încredința bani altcuiva pentru un astfel de scop.

 

yogaesoteric
31 iulie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More