METODĂ DE PROTECȚIE PENTRU ACCESAREA INTERNETULUI

 

 

METODA DE PROTECȚIE PENTRU ACCESAREA INTERNETULUI a fost prezentată de profesorul de yoga Gregorian Bivolaru în cadrul conferințeicu titlul „Superficialitatea și tainele ei”. Vă oferim această metodă astfel cum ea a fost structurată:

De fiecare dată atunci când deschidem un instrument specific de acces și de branșare pe internet este necesar să facem de trei ori minim SEMNUL CRUCII chiar în direcția acelui instrument și după aceea vom rosti formula bine-cunoscută, respectiv:

ÎN NUMELE TATĂLUI CERESC, DUMNEZEU, ÎN NUMELE FIULUI SĂU, IISUS, ȘI ÎN NUMELE SFÂNTULUI DUH, AMIN!” vom adăuga în finalul fiecărui gest al crucii următoarele cuvinte:

INVOC AICI ȘI ACUM, CU CREDINȚĂ DEPLINĂ, CU UMILINȚĂ ȘI CU O SPERANȚĂ ÎNDREPTĂȚITĂ, MANIFESTAREA OMNIPOTENȚEI DUMNEZEIEȘTI CE ANIHILEAZĂ IMEDIAT ÎNTR-UN MOD TOTAL ȘI NECONDIȚIONAT, PE ÎNTREAGA DURATĂ A ACESTEI ACȚIUNI, ORICE INFLUENȚĂ DIAVOLEASCĂ, SATANICĂ, CE S-AR PUTEA EXERCITA ÎN ȘI PRIN ACEST INSTRUMENT. AȘA SĂ-MI AJUTE DUMNEZEU! AMIN! AMIN! AMIN!

În finalul acestei rostiri vom urmări să simțim de fiecare dată o stare indescriptibilă de SIGURANȚĂ PROFUNDĂ și de PROTECȚIE DUMNEZEIASCĂ SPECIALĂ. Este important să rețineți că vom rosti de trei ori această formulă exorcizantă chiar și dacă (mai ales la începutul acestei operări) nu vom simți nimic, dar vom urmări însă să fim atenți spre a observa ce se petrece, mai ales în finalul celui de-al treilea semn al crucii pe care o să-l facem și care va fi urmat de rostirea acestei formule (pe care va fi necesar să o scrieți pe ceva și să o folosiți de fiecare dată).

Este necesar să știți că această formulă ce va fi rostită după ce am făcut gestul crucii și apoi am spus ceea ce știți că se spune atunci (respectiv: „ÎN NUMELE TATĂLUI CERESC, DUMNEZEU, ÎN NUMELE FIULUI SĂU, IISUS, ȘI ÎN NUMELE SFÂNTULUI DUH, AMIN!”) exorcizează și chiar anihilează prompt cea mai mare parte a energiilor nefaste ce se pot manifesta prin telefoane mobile, prin tablete, prin calculatoare și laptop-uri, etc., și asigură neutralizarea energiilor malefice pentru o perioadă de 24 de ore de la ora efectuării acestei exorcizări.

În cazul accesării INTERNETULUI, înainte de a ne branșa așa cum se spune ON LINE, vom consacra în prealabil fructele acelei acțiuni lui Dumnezeu Tatăl, utilizând formula pe care deja o cunoașteți și vom conștientiza starea ce apare în finalul acestei consacrări ce se va face fără nicio excepție doar către Dumnezeu.

Apoi, imediat după aceea, vom realiza trei binecuvântări distincte utilizând următoarea formulă de binecuvântare pe care deja o cunoaștem (ne referim aici la cei care au avut deja acces la această inițiere în ARTA și ȘTIINȚA DUMNEZEIASCĂ A BINECUVÂNTĂRII).

DOAMNE DUMNEZEULE, TATĂ CERESC, TE IMPLOR CU UMILINȚĂ SĂ BINECUVÂNTEZI PRIN ENERGIA BINECUVÂNTĂRII TALE DUMNEZEIEȘTI ACEASTĂ MODALITATE LA CARE RECURG ȘI TE IMPLOR SĂ ANIHILEZI ÎNTR-UN MOD TOTAL ȘI NECONDIȚIONAT, PE ÎNTREAGA DURATĂ A ACESTEI UTILIZĂRI, ORICE INFLUENȚĂ MALEFICĂ, DIAVOLEASCĂ, SATANICĂ, CE S-AR PUTEA EXERCITA DATORITĂ UNELTIRILOR CELUI RĂU ȘI VICLEAN, REVĂRSÂND ASUPRA EI, PRIN MINE, GRAȚIA TA SUPREMĂ.
FACĂ-SE VOIA TA! AMIN!

Această formulă deja menționată va fi rostită de fiecare dată atunci când realizăm o astfel de binecuvântare cu reale efecte exorcizante.

Cei sau cele care veți pune de fiecare dată în aplicare această modalitate simplă, puternică și eficientă de exorcizare personală a INTERNETULUI, veți putea observa în scurt timp, prin intermediul efectelor benefice care nu vor întârzia să apară de fiecare dată, diferențele imense ce survin și în felul acesta veți putea descoperi, prin intermediul gramelor de practică adecvate, care sunt AVANTAJELE CHIAR FOARTE MARI ALE ACESTEI MODALITĂȚI DE EXORCIZARE A INFLUENȚELOR DIAVOLEȘTI, SATANICE, CE SUNT ALTFEL INCLUSE ȘI VEHICULATE ÎN PERMANENȚĂ PRIN INTERNET.

Vă rugăm să ne scrieți cât mai mulți/multe despre experiențele noi și eminamente exorcizante, profund benefice, care vor apare prin punerea de fiecare dată în PRACTICĂ a acestei metode care nu o să vă ia mult timp în comparație cu zecile de ore pe care unii dintre voi sunteți dispuși să le petreceți pe internet. Mărturiile voastre despre aceste trăiri exorcizante vor fi incluse ulterior într-unul dintre volumele ENCICLOPEDIEI ROADELOR SPIRITUALE.

 

Citiți și:

Am descoperit acum că am la dispoziție mult mai mult timp pe care îl pot folosi în scopuri constructive și creative 

Durerile de cap au dispărut complet și sunt mult mai eficientă în ce doresc să fac în legătură cu internetul

 

 

yogaesoteric
20 ianuarie 2017

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More