Miercuri 12 iunie 2013: acţiune specială – apel cu psalmi

 

MIERCURI 12 IUNIE 2013 SEARA, începând cu ora 23.15, vom realiza la unison un PROGRAM SPECIAL – APEL CU PSALMI la care sunt invitaţi să participe toţi cursanţii yoga.


În Bucureşti, această acţiune se va desfăşura la sălile Pipera 1 şi Obor. În ţară, dacă sunt doritori în provincie pot face, dar cu condiţia să respecte ora respectivă!
Instructorii din provincie sunt rugaţi să rămână în oraşele lor pentru a organiza această acţiune, iar cei care sunt deja în Bucureşti pot participa la întâlnirea cu instructorii şi cu lectorii de ayurveda, care se va ține după acest program special, la sala Pipera 1, doar pentru anunțurile generale (aproximativ 1 oră). La această întâlnire cu instructorii nu se va face prezența şi nu se va realiza exemplificarea anunţată la această întâlnire (care va fi reprogramată pentru întâlnirea următoare).
Intervalul orar în care se va realiza accesul în săli se stabileşte în funcţie de condiţiile locale (număr de participanţi, locaţie).
În Bucureşti intrarea în săli se va face în intervalul 21.00-22.00.
Se va realiza o verificare strictă la intrarea în săli, nepermiţându-se accesul cu aparatură electronică (reportofoane, camere video, mp3, mp4, etc.), telefoane mobile, ceasuri, timere!


***

„Dăruind în mod detaşat şi cu abnegaţie ceea ce se revarsă în şi prin fiinţa noastră de la Bunul Dumnezeu (atunci când ajutăm în mod altruist o fiinţă umană) beneficiem la rândul nostru de fluxul energiilor divine ce se manifestă prin noi şi astfel descoperim cu bucurie că DĂRUIND NOI ÎNŞINE VOM FI TOTODATĂ TRANSFORMAŢI ŞI REGENERAŢI.”   – Profesor yoga Gregorian Bivolaru
 

yogaesoteric

12 iunie 2013

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More