Migraţia populațiilor versus individ

 

În ultima perioadă suntem martorii unui imens flux de migraţie a populațiilor în diferite părţi ale lumii. Strategia globalistă este evidentă și are în vedere următorii pași:
- singura soluţie pentru omenire trebuie să fie o soluţie globală;
- mai întâi se produce haosul care determină migraţia, după care se prezintă soluția: „o planificare mai bună, o organizare mai bună, acorduri internaţionale” – pe scurt, o societate planificată pentru o lume fără frontiere.

Bineînţeles, „soluţia globală” presupune că individul este scos din ecuaţie – el nu contează, este insignifiant în noul plan, este un nimeni, doar un pion care va fi mutat din loc în loc pe tablă.
 
Şi cu cât mai mulţi oameni păcăliți și amăgiți de circul mediatic dau curs acestei „agende”, întregul concept de individ devine din ce în ce mai mărunt şi apoi irelevant. Aceasta se realizează în mod intenţionat.

Iată scenariul pentru viitor: se creează noi și noi probleme ale căror aparente unice soluţii sunt cele globaliste. Atenţia individului se deviază psihologic, mental, emoţional şi spiritual de la propria sa viziune, de la propriile sale dorințe profunde, de la propria sa imaginaţie – şi se plasează în interiorul Grupului („întreaga omenire”). Se induce prin propagandă ideea că dacă individul se interesează de orice altceva în afară de Grup, el este egoist, lacom, inuman. Este un criminal.

Acesta este, din ce în ce mai mult, modul în care tinerii sunt educați în prezent. Marele „noi” le este vândut ca un drog ieftin de pe stradă. Şi ei îl cumpără. Ei cred că acest „noi” este real şi nu văd că de fapt este o păcăleală ieftină, menită să îi absoarbă într-o schemă globalistă deţinută şi instrumentată de mega-corporaţii, de bănci, de fundaţii, de guverne şi de interesele ubicue ale Rockfellerilor.

Şi cum rămâne cu individul, cu mintea sa, cu percepţia sa unică, cu ideile independente, cu originalitatea sa, cu forţa sa de viaţă? Vor fi măturate în goana spre „o lume mai bună”.

Privind înapoi în istorie, observăm că fiecare deficit din lume care a făcut să izbucnească o criză a fost fie creat de o anumită elită, fie menţinut de aceasta, cu scopul de a eradica opoziția şi de a impune o soluție colectivistă. Adică soluţia elitei. Adică soluția care reduce libertatea individului.

În istoria recentă a omenirii a apărut o idee diferită: aceea de a stabili instituții de guvernare cu o putere limitată, cu scopul de a proteja individul de ele. Această idee a existat în forma sa primară pentru aproximativ o oră după ce cerneala s-a uscat pe documentele fondatoare.

Elitele au elaborat rapid o strategie perfidă pentru a-și menține privilegiile, gândind că ar avea nevoie să construiască o mare avere pentru anumiţi oameni, care apoi vor folosi puterea pentru expansionarea controlului guvernamental, bancar și al corporaţiilor, cu scopul de a scufunda populaţia înapoi în mlaştina din care tocmai fusese eliberată.

Acest joc se tot repetă. Totuși, în ciuda circumstanţelor, individul poate să fie autorul propriei sale libertăţi şi a tot ce implică aceasta. El poate descoperi, în interiorul lui, posibilităţi şi o conştiinţă extraordinare. Poate lua în considerare ce înseamnă să creeze realitatea care îi exprimă cele mai profunde dorinţe. Iar apoi individul poate începe o călătorie pe care nicio persoană şi niciun grup nu o poate opri.

Civilizaţiile vin şi pleacă, ascensionează şi decad, dar individul rămâne. În spatele, la baza şi mai presus de toate falsele prescripţii ale statului şi ale aliaţilor săi, el rămâne. El este centrul.

De ce să aşteptăm o oarecare zi din viitor pentru a ne trezi?

Cuvântul „imaginaţie”, când este înţeles corect, indică faptul că individul poate vizualiza şi apoi crea perspective care nu au existat niciodată şi nu vor exista niciodată până când cât el nu le va inventa. Imaginaţia este opusul noțiunilor de „mărginit”, „restricţionat”, „bine-cunoscut”, „familiar”, „acceptat”. Aceasta înseamnă că individul este un pericol pentru status quo. Aceasta este adevărata ameninţare reprezentată de individ pentru toate sistemele predictive.

Statul modern funcționează pe baza presupunerii că îţi închiriezi viaţa şi pe tine însuţi. El (statul) se vede pe sine ca pe marele stăpân, a cărui „grijă” exprimată prin „programe”, trebuie să îţi dirijeze comportamentul şi gândirea.

Este ușoara îndulcire a lui 1984 în efectele din Minunata lume nouă. Durerea este bățul și plăcerea  este morcovul („morcov şi băţ” este o expresie care se referă la o politică ce oferă o combinaţie de răsplată şi pedeapsă pentru a induce un anumit comportament).

În curând veți vedea calcule oficiale ale „coeficienţilor de plăcere” a cetăţenilor. Veți vedea chiar promisiuni de „mărire” a acestor coeficienţi. 

„Binele suprem al tuturor” va fi pus în lumina reflectoarelor. Acesta este principalul aspect pe care se pedalează pentru a convinge cetățenii să accepte ceea ce elitele urmăresc. Succesul implementării acestei idei depinde de renunţarea individului de a mai exista doar în propria sa minte. El este Grupul.

Se profilează deja la orizont cercetători studiind în timp real miriadele de activităţi ale creierului, care vor afirma că nu există nicio bază chimică/ biologică/ electrică în creier pentru a susține conceptul de individ. Întreaga noţiune este o aberaţie, vor spune ei, cauzată de un dezechilibru care poate fi corectat.
 
Sociologi, antropologi, psihologi şi alţi şarlatani vor sări să îi acompanieze, folosind argumentul indubitabil că, de-a lungul istoriei, individul a creat toate problemele. (Această operaţiune de propagandă este în desfășurare în mod activ de o sută de ani).

„Da”, vor spune oamenii de ştiinţă. „Dar pentru a fi mai precişi, creierul dezechilibrat este cel care a cauzat problemele.”

Propoganda va căuta să ne convingă că îmbățișând în totalitate viziunea uniformă a grupului putem fi liberi de acest „dezechilibru”, precum și de suferinţa şi de tumultul pe care le cauzează. Ni se cere să ne pierdem identitatea pentru a descoperi o nouă lume de plăcere; „Luaţi morcovul!”.

Împotriva a toate acestea se află: individul!


Citiți și:

Concepte geniale de supravieţuire naţională în era globalizării
O politică occidentală a haosului? Noul Război de 30 de ani din Orientul Mijlociu

Noua «Migrație» – Cauza globalizării?!

 

 

yogaesoteric
30 noiembrie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More