Mihai Gâdea prezintă documentul care cutremură justiția: se confirmă afirmațiile lui Relu Fenechiu

Jurnalistul Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 documentul care atestă că judecătoarea Sofica Dumitrașcu l-a vizitat în arest pe Relu Fenechiu. La ieșirea din penitenciar, Fenechiu a spus că a fost vizitat de Sofica Dumitrașcu care și-a cerut iertare.
Conform documentelor de la penitenciarul Jilava, în data de 29.10.2015 Sofica Dumitrașcu a fost în vizită la Relu Fenechiu.

„Pot să confirm că doamna Sofica Dumitrașcu l-a vizitat pe domnul Relu Fenechiu în arest.

Vă pot spune că am discutat personal cu doamna Sofica Dumitrașcu. Mi-a confirmat că domnul Fenechiu era țintă în dosarul Transformatorul, că trebuia condamnat. Mi-a spus că și ea și ceilalți judecători s-au rugat aproape în genunchi de doamna Livia Stanciu să-i lase liberi pe oamenii nevinovați din acest dosar. Doamna Livia Stanciu a spus că trebuie condamnați toți cei din acest dosar, inclusiv fratele domnului Relu Fenechiu.

Mi-a spus că ar fi o decizie primită sau dată de cineva care este mai presus de președintele ÎCCJ. Nu știu cine este, dar mi s-a spus că este mai presus de președintele ÎCCJ”, a spus avocatul lui Relu Fenechiu, la Antena 3.

Citiţi şi:
Otrava din Justiţie – Gigi Becali face publice confesiunile verişoarei sale, fosta judecătoare ICCJ Sofica Dumitrașcu, despre Livia Stanciu
Rechizitoriu împotriva SRI – DNA
Opriți crima judiciară!

yogaesoteric
22 octombrie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More