Mii de copii din Marea Britanie, unii și de 4 ani (!!!) au apelat în acest an la clinici pentru schimbarea sexului…


A devenit o modă, în urma propagandei!


Peste 2.000 de copii din Marea Britanie au ajuns în ultimul an la clinicile de identitate de gen din sistemul de sănătate al Regatului Unit, situație care generează temeri că tot mai mulți adolescenți aleg calea transsexualității. Statistici recente, citate de site-ul christian.org.uk, arată că și copiii mai mici de patru ani apelează la Serviciile din sistemul medical pentru identitatea de gen, numărul celor cu vârste de 16 ani fiind de aproximativ 600.

Stephanie Davies-Arai, reprezentată a grupului părinților Transgender Trend, spune că „adolescenții sunt influențați de o cultură online care celebrează schimbările de sex. În special fetele sunt încurajate să se identifice ca băieți dacă nu se potrivesc unui stereotip. Orice dezbatere pe acest subiect este catalogată drept transfobie”.

La sfârșitul anului 2015, lidera unei organizații de susținere a copiilor transsexuali, Susie Green, a recunoscut că în școlile primare există grupuri de copii, inclusiv copii de patru ani, care doresc să-și schimbe sexul pentru că se încurajează reciproc să facă aceasta.

Specialiștii în sănătatea mintală susțin că acei copiii care spun că vor să-și schimbe sexul o fac pentru că „este la modă” și vor să fie „diferiți” și că puțini sunt copiii care suferă cu adevărat de disforie de gen.

Citiți și:

Transsexualismul aplicat copiilor este fără îndoială un abuz – opinie a Colegiului Pediatrilor Americani. «Ideologia gender le face rău copiilor»

Băiețel sau fetiță? Nici una, nici alta. În Canada, copiii pot fi și cu sex necunoscut! Părintele transsexual: Să decidă el când va fi mare!

 

yogaesoteric
4 octombrie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More