Milioane de americani s-au îmbolnăvit de cancer, în urma campaniilor de vaccinare anti-poliomielită

de Mihai Vasilescu

În perioada 1953-1963 milioane de copii din SUA au fost vaccinaţi împotriva poliomielitei, printr-un program finanţat de Clubul Rotary şi susţinut de guvern. Vaccinul, prezentat opiniei publice, cu ajutorul presei, drept „soluţia miracol” anti-poliomielită, era însă contaminat cu virusul simian 40 (SV40). Acest virus era prezent în rinichii maimuţelor, din celule cărora a fost fabricat vaccinului. Datorită numărului mare de îmbolnăviri de cancer, apărut în rândul generaţiei respective, s-a descoperit că SV40 este strâns legat de forme rare de cancer cum ar fi tumorile cerebrale, tumorile pleurale şi cele osoase.

Revista Marey scria în numărul din decembrie 1996: „raportorii guvernamentali sunt îngrijoraţi din cauza cercetărilor unui medic din Chicago, care a descoperit corelaţii între SV40 şi cancer. Un studiu italian arată că SV40 se transmite de la mamă la făt. În 1999, 25% din populaţia Americii era purtătoare a virusului SV40.”

Un purtător de cuvânt al Institutului Naţional Pentru Cancer (NCI) a declarat că niciunul din loturile de vaccin antipolio, produse după 1961 nu mai conţine SV40, dar când a fost întrebat dacă în 1961 au fost retrase loturile infectate, acesta a evitat răspunsul. S-a descoperit apoi că aceste vaccinuri infectate au fost utilizate până în 1963.

Virusul SV40 a fost descoperit la 60% dintre pacienţii bolnavi de cancer, scrie Vicky Angelos, un ziarist independent: „cum nu toată lumea lucrează la zoo şi intră în contact cu maimuţele, nu există decât o singură cale prin care cineva să fie contaminat: vaccinurile antipolio realizate în masă în SUA, la iniţiativa guvernului.”

Institutul Naţional pentru Sănătate, Administraţia pentru Hrană şi Alimentaţie şi Centrele pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor au declarat că sunt „conştiente de legătură dintre cancer şi vaccinul antipolio”. A fost sugerat chiar că SV40 ar fi putea fi responsabil de creşterea foarte mare a numărului de tumori cerebrale din SUA, începând cu 1965.

Examinând distribuţia pe regiuni a cazurilor de infecţie cu SV40 şi a carzurilor de cancer, mai ales de forme rare ale acestei boli, se observă că există o legătură strânsă între acestea.

Legătura între SV40, vaccinurile antipolio şi cancer poate fi “următorul azbest”. După cum se ştie acest material, utilizat cu inconştienţă pe scară largă în construcţii până în 1980, a fost interzis după s-a descoperit că este foarte nociv. În ceea ce priveşte virusul SV40 se estimează că 80-90% din generaţiile anilor 1953-1963 au fost infectaţi cu SV40. Ceea ce este cel mai grav este faptul că gene ale virusului au fost descoperite şi la copiii născuţi din aceşti părinţi, ceea ce arată că SV40 se transmite de la mamă la făt.

Mass-media corporatistă a menţionat vag aceste informaţii şi chiar a făcut o intensă propagandă împotriva studiilor care dezvăluiau corelaţiile între SV40 şi cancer. În ianuarie 1998, agenţia de presă Associated Press şi mai multe ziare americane au încercat să spele imaginea Institutului Naţional pentru Cancer (NCI), promovând un studiu al acestuia care susţinea că nu există nicio corelaţie între cancer, SV40 şi vaccinurile antipolio. A ieşit însă la iveală faptul că NCI a manipulat datele, neluând în calcul decesele survenite din cauza cancerului până în 1973. Studiul Centrului Naţional de Informaţii despre Vaccinuri, care dezvăluia acest fapt, a fost însă ignorat aproape în totalitate de mass-media corporatistă.

Citiţi şi:
Un nou vaccin periculos este pe cale de a deveni obligatoriu 
Zece dezvăluiri şocante despre industria farmaceutică americană
Cercul închis Rotary, societate cupolă a francmasoneriei

yogaesoteric
29 iunie 2008

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More