Ministrul de Externe al Rusiei face apel ca «ţările să înceteze a se mai folosi de terorişti pentru a răsturna guvernele nedorite din alte ţări»

 

Moscova consideră că utilizarea teroriştilor ca o unealtă de a scăpa de regimurile politice nedorite ar trebui oprită, a spus ministrul de Externe rus Sergei Lavrov.

„Utilizarea grupărilor teroriste ca unealtă în lupta cu opoziţia într-un nou echilibru regional al puterilor sau pentru a îndepărta regimurile care nu plac unora ar trebui în mod decisiv oprită”, a spus Lavrov la deschiderea celei de-a cincea Conferinţe de la Moscova asupra Securităţii Internaţionale (CMSI) care a avut loc la sfârșitul lunii aprilie 2016.

Pe agenda conferinţei de două zile CMSI s-au aflat subiecte precum lupta împotriva terorismului global și provocările pentru securitate în Orientul Mijlociu, în zona Asia-Pacific, în Europa şi în Asia Centrală.


Citiţi şi:

Putin acuză SUA că «se foloseşte de grupări teroriste» pentru a destabiliza guvernele altor țări

Un fost agent CIA dezvăluie: Obama a permis crearea ISIS!

 

yogaesoteric
20 iunie 2016


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More