Miracolele apar în momentele limită

Un soldat american înspăimântat de inamic a devenit invizibil

În timpul atacului de la Pearl Harbour din cadrul celui de Al Doilea Război Mondial, manifestările paranormale ale unui soldat american i-au salvat acestuia viaţa!

Cum a fost posibil? Soldatului i s-a făcut atât de frică de moarte încât s-a concentrat intens şi s-a rugat lui Dumnezeu să săvârşească o minune şi să-l lase cu zile. Minunea s-a produs realmente, căci el a devenit invizibil cu echipament cu tot şi s-a strecurat pe lângă inamic fără a fi zărit de nimeni până a ajuns într-un loc lipsit de pericole.

După ce a făcut cunoscută ingenioasa şi strania sa tactică, i s-a cerut să repete experienţa în faţa mai multor martori pentru a fi atestat fenomenul. Ridicat în aer la bordul unui avion, soldatul a fost apoi aruncat de la înălţime afară din avion, fără niciun fel de paraşută, deasupra unei numeroase asistenţe care a privit uimită cum, după ce a apărut ca un punct pe cer, a dispărut din vedere pentru a apare apoi nevătămat pe pământ. Deşi anterior manifestase invizibilitatea, în acest caz pur şi simplu se teleportase.

Acesta este unul din cele mai spectaculoase cazuri de dematerializare, teleportare şi rematerializare atestate în epoca modernă şi este menţionat faptul că soldatul american nu urmărise trezirea acestor capacităţi paranormale printr-un antrenament special.

Articol preluat din Revista YOGA MAGAZIN nr. 5

Citiţi şi:
Copacii care se roagă
Tinereţe fără bătrâneţe

yogaesoteric
septembrie 2008

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More