Misterele genialităţii

grupaj realizat de Veronica Godeanu

În lucrarea sa intitulată „Psihologia consonantistă”, savantul român Ştefan Odobleja vorbeşte despre importanţa noţiunii de rezonanţă, extrăgând-o din contextul strict al mecanicii fizice spre a-i găsi aplicabilitatea în domeniul psiho-sociologiei. Fenomenul în sine revelează noi conexiuni sinergice şi conferă un model ştiinţific străvechii noţiuni gnostice şi hermetice de corespondenţă dintre om (microcosmos) şi Univers (macrocosmos), pe toate palierele şi toate stadiile fiinţării acestora.

În prezent, pentru prima oară în lume, profesorul yoga Gregorian Bivolaru a revelat în contextul şcolii de yoga pe care a fondat-o la noi în ţară, modul în care legea rezonanţei este implicată în evoluţia spirituală a omului.

Acelaşi fenomen al rezonanţei se află şi la baza creativităţii, care poate fi înţeleasă ca un proces ce aparţine umanităţii şi nu unui individ izolat.

Citiţi în continuare şi:
Creativitatea umană este susţinută de fiinţele spirituale din lumile subtile
Câmpul mental planetar determină descoperiri simultane
Spiritul timpului inspiră deopotrivă savanţii şi artiştii
Intuiţiile geniale apar în stări modificate de conştiinţă
Interacţiunile umane transcend spaţiul şi timpul
„Creiere în reţea”
Importanţa sincronizării cerebrale
Caracteristicile universului
Sufletul este fără limite

yogaesoteric

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More