Misterul piramidei Kukulcan

Într-o zi ploioasă de vineri, 24 iulie 2009, nişte turişti care vizitau complexul mayaş Chichen Itza din peninsula Yucatan au fost martorii unui eveniment misterios şi extraordinar.

Hector Siliezar împreună cu soţia sa şi cu cele două fiice se aflau în timpul unei vacanţe la Cancun, Mexic, atunci când au pornit să viziteze faimosul complex Chichen Itza.

În jurul orei 14:00, tatăl le-a făcut fetiţelor trei fotografii în faţa piramidei Kukulcan cu camera digitală a telefonului celular. Când s-a uitat imediat după aceea la imagini a fost surprins să constate că celularul înregistrase în ultima poză o rază de energie luminoasă destul de mare şi clară care ieşea din vârful piramidei.

El i-a arătat soţiei fenomenul captat în imagine şi amândoi au fost foarte uimiţi deoarece ei nu văzuseră acea rază de energie cu ochii liberi. Foarte entuziasmat Hector a început să arate descoperirea şi altor turişti care vizitau atunci Chichen Itza.

Una dintre persoanele căruia turistul i-a arătat fotografia s-a nimerit a fi un binecunoscut prezentator TV şi actor mexican pe nume Rene Franco. Acesta i-a arătat apoi imaginea surprinsă de mobil ghidului turistic, care a afirmat: „imagini din acestea sunt rare, dar am mai întâlnit”.

Raza de energie care iese din vârful piramidei Kukulcan este autentică

Jose Jaime Maussan este un jurnalist mexican şi unul dintre cei mai importanţi ufologi din ţara sa. Împreună cu Fernando Correa, acesta prezintă emisiunea radio şi TV Marile mistere ale mileniului treizeci, care a fost difuzată din anul 2004 pe Canal Cuatro de Televisa, având audienţă mare chiar de la început.

În octombrie 2009, Jaime Maussan a participat la o prezentare în California, Los Angeles, iar la sfârşitul conferinţei a aflat de această fotografie a piramidei Kukulcan.

Timp de mai multe luni, echipa emisiunii Misterele mileniului treizeci a investigat autenticitatea misterioasei imagini a luminii care iese din vârful piramidei.

Renee Franco l-a invitat pe Jaime Maussan în cadrul emisiunii sale Es de noche y ya llegue! (Este seară şi am sosit!) unde a recunoscut autenticitatea celor declarate de Hector Siliezar Hernandez.

Datele găsite în memoria telefonului celular cu privire la fotografie confirmă din punct de vedere geografic, topografic, după oră şi dată afirmaţiile familiei Siliezar. Fotografia a fost evaluată de Giuseppe Garofalo şi Guillermo Anaya, doi experţi în analiza imaginii din Italia şi Mexic. Ambii au ajuns la concluzia că materialul este autentic, fără trucaje.

Se ştie că peninsula Yucatan este un loc unde mulţi spun că au asistat la unele fenomene legate de OZN-uri. Există multe mărturii ale acestor apariţii şi se urmăreşte descifrarea legături care ar putea exista între fiinţele extraterestre care vin din spaţiu şi misterioasa civilizaţie Maya.

Oare mayaşii chiar comunicau cu extratereştrii folosindu-se în acest scop de temple precum piramida Kukulcan, pentru a emite semnale în spaţiu? Unele voci afirmă că această piramidă magnifică este un acumulator de energie universală, care în ultimul timp a început să se reactiveze.

Aici puteţi urmări imagini video legate de acest subiect:

https://www.youtube.com/watch?v=_QsVUu7AjZ4

https://www.youtube.com/watch?v=6GMK3NK3qSQ

https://www.youtube.com/watch?v=wuRyFKWcBP0

https://www.youtube.com/watch?v=k-cy47epMiY

Citiţi şi:

Fiinţele extraterestre binefăcătoare, care asistă şi protejează planeta Pământ

Cercurile din lanuri – Artă sacră sau mesaje OZN?

yogaesoteric
17 septembrie 2010

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More