Moartea subită și „credincioșii” utili ai noii „religii”

Revin cu câteva scurte observații, după o suspendare de șapte zile pentru o postare despre morțile subite de pe meleagurile mioritice.

1. Am constatat că să scrii despre unii care trec dincolo inopinat, la vârste mult prea tinere, pe bază de poțiuni magice și superbe grămăjoare de grăsime, deranjează foarte.

2. Nu se simt deranjați atât „algoritmii”, cât mai degrabă credincioșii pandemici, purtătorii de chiloți faciali, care au impresia că, respingând adevărul cu obstinație, vor putea să se ascundă la nesfârșit de variatele și interesantele lui efecte.

3. Pe „credincioșii” utili ai noii „religii” nu-i deranjează că persoanele cu perne bine căptușite sub funduri, care au instrumentat și dirijat sarabanda înțepării, se culcă și se trezesc în continuare bine-mersi, în timp ce rudele și prietenii lor duși de nas cu drăcovenii experimentale nu se mai trezesc niciodată. Mai bine să nu se afle și să nu se vadă, să nu zică restul lumii că au fost păcăliți, decât să-i caute la jegul de pe gulerul cămășii pe adevărații responsabili, care se știu.

Oricum, n-am vrut ca, în toată această perioadă, să uităm de cei plecați subit spre veșnicele plaiuri ale vânătorii, așa că i-am decupat de unde i-am găsit, de prin presă, făcându-i vizibili cu ajutorul prietenilor cărora țin să le mulțumesc, cu deosebire lui Dan Diamond și Elena Brai.

P.S. Am înțeles că procurorii lui Nefertiti investighează achizițiile de poșirci experimentale în UE, deci sigur vom afla „adevărul”. Cool!

Autor: Alis Popa

Citiți și:
Escrocheria inventării de diagnostice pentru a camufla leziunile provocate de vaccinuri
Sindromul morții subite, apărut de niciunde

 

yogaesoteric
24 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More