Moda a luat-o cu totul razna. Modele cu «trei sâni» la săptămâna modei de la Milano

 

Designerii încearcă întotdeauna să forțeze lucrurile și să-și depășească limitele atunci când debutează cu o nouă colecție.

Iar dacă până acum niciun designer nu v-a impresionat, ei bine acum veți rămâne cu siguranță cu gurile căscate. Dintre toate lucrurile şocante care au putut fi văzute la Săptămâna Modei de la Milano, modelele cu „trei sâni” sunt cele mai bizare.

Brandul italian de streetstyle, GCDS (God Can’t Destroy Streetwear) a trimis pe podium două modele care purtau o proteză cu trei sâni, ce se poate vedea în mod evident pe sub bustierele sportive.

Ulterior, pe social media, s-a speculat că ideea a fost inspirată de o scenă din filmul Total Recall din 1990 al lui Arnold Scharzenegger, când o femeie (în rol de prostituată) și-a scos cei „trei sâni” în fața actorului principal. Nu este prima dată când designerii își manifestă fără reţinere ideile abjecte, în fața întregii lumi.

În sezonul trecut, Săptămâna modei de la Milano s-a deschis cu o prezentare Gucci, parcă desprinsă dintr-un film de groază. Modelele au păşit pe o scenă care aducea cu o sală de operaţii, iar unele au avut drept accesoriu o copie din cauciuc, foarte realistă, a propriului cap.

Citiți și:

Noi tendinţe perverse, dezgustătoare şi satanice în industria modei

Lumea smintită este cu susul în jos – grotescul prezentărilor de modă cu bărbații-femei și vestimentația de tip «progresist»

 

yogaesoteric
13 februarie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More