Moda satanică. Ți-ai cumpăra o pereche de cizme copite?

 

Privind aceste fotografii, cu greu îţi vine să crezi că aceste încălţări nu sunt pentru actori din filme de groază. Cu părere de rău, ele reprezintă o nouă tendinţă în modă…

Încălțările-copite sunt foarte scumpe şi din acest motiv accesibile unui număr restrâns de cochete bogate. Fără îndoială, în viitorul apropiat, aceste mizerii vor apărea în masă pentru vânzare.

Pentru că mai nou, designerii se întrec în a crea asemenea „capodopere”. Poți să alegi între încălțări din copite de cal sau de țap, păsări moarte și împăiate sau șerpi.

Blair Ondrla se declară foarte încântată de creațiile sale – unele modele de copite sunt dintr-un material foarte rigid și scot chiar un zgomot specific atunci când posesorul merge.

Iris Schieferstein, o nemțoaică în vârstă de 45 de ani din Berlin, și-a propus și ea să „revoluționeze” lumea modei. Cum este pasionată de pantofi, dar și de taxidermie, Iris s-a apucat să creeze încălțări care să combine cele două mari plăceri ale sale. Așa au apărut pantofii decorați cu animale, reptile și păsări împăiate. Prețul unei perechi ajunge și la 4.000 de euro. Lady Gaga a fost încântată de bizarele creații.

Designerii britanici de la casa de modă Ascot au reușit să intre în topul celor mai fistichii creaţii în materie de încălţăminte cu modelul de cizme unisex concepute să semene leit cu copitele de cal. Produse în serie limitată şi fabricate dintr-o imitaţie de fibre de carbon şi păr de cal, cizmele au avut un preţ pe măsură.

Cei care și-au dorit să fie mândrii posesori ai unei astfel de perechi de cizme au scos din buzunar nu mai puţin de 1300 de lire, respectiv 1500 de euro pentru o pereche.

La noi, celebra cântăreață Delia, care în mai toate videoclipurile afișează simboluri ale așa-zișilor Iluminați, a postat pe Instagram o fotografie cu un model ceva mai cuminte – ghetele sale au doar o mică despicătură în față care le face să aducă a copite.


Citiți și:

Noi tendinţe perverse, dezgustătoare şi satanice în industria modei

«London Fashion Week» sau «mireasa lui satana» defilând într-o capelă anglicană…

 

yogaesoteric
14 iulie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More