Mortalitatea infantilă este mai mare în ţările în care copiilor li se administrează mai multe vaccinuri

 

Un studiu şocant publicat într-o revistă medicală de prestigiu indică o legătură statistică directă între numărul dozelor de vaccinuri făcute şi mortalitatea infantilă în ţările dezvoltate. Aceasta sugerează că de fapt creşterea numărului de inoculări administrate forţat copiilor de către autorităţile medicale are un impact dăunător asupra sănătăţii – vizibil în special în Statele Unite unde se administrează cantitatea cea mai mare de vaccinuri şi de asemenea se înregistrează cel mai mare număr de decese infantile.

Studiul, ale căror rezultate au fost publicate în articolul intitulat „Rata de mortalitate infantilă regresează contrar numărului de vaccinuri administrate de rutină: este o toxicitate biochimică sau sinergică?ˮ, a fost efectuat de catre Z. Miller si Gary S. Goldman. Articolul a apărut în revista Human and Experimental Toxicology, în septembrie 2011. Conform biografiei sale, Goldman a lucrat ca recenzor pentru mai multe reviste de specialitate: Journal of American Medical Association (JAMA), Vaccine, American Journal of Managed Care (AJMC), ERV, ERD, Journal of European Academy of Dermatology and Venerology (JEADV), și British Medical Journal (BMJ). De asemenea, dr. Goldman face parte din Comisia Editorială de Cercetare şi Recenzii în Bioştiinţă.

Dr. Miller, membru în comisii editoriale ale unor reviste de specialitate şi directorul Thinktwice Global Vaccine Institute, a studiat pericolul vaccinurilor de peste 25 de ani.
„Conform analizei de regresie liniara simplă, ratele de mortalitate infantilă indică o corelaţie semnificativă statistic între creşterea dozelor de vaccinuri şi creşterea cazurilor de decese infantile” – arată studiul, adăugând că rezultatele cer o investigaţie „esenţială” a corelaţiei între dozele de vaccinuri, toxicitatea biochimică sau sinergică şi mortalitatea infantilă.

În ciuda faptului că în Statele Unite se administrează cel mai mare număr de vaccinuri dintre toate ţările dezvoltate, 26 înaintea împlinirii vârstei de un an, rata de mortalitate infantilă este mai ridicată decât în alte 33 de ţări în care se administrează mai puţine vaccinuri. Acest studiu ilustrează clar faptul că ţările dezvoltate care administrează mai puţine vaccinuri întâmpină un risc mai scăzut de mortalitate infantilă, sugerând o legătură directă între efectele secundare ale vaccinării şi decesele infantile.

În plus, cele două ţări dezvoltate ce realizează imunizarea copiilor cu cea mai scăzută cantitate de vaccinuri, sunt în capul listei pentru cele mai scăzute rate de mortalitate infantilă.

Dintre cele zece ţări dezvoltate cu cele mai scăzute rate de mortalitate infantilă, şapte se regăsesc în topul celor zece ţări ce administrează cele mai puţine vaccinuri. Prin comparaţie, tabelul ţărilor aranjate în funcţie de administrarea celor mai puţine vaccinuri este foarte similar cu tabelul ţărilor aranjate după ratele de mortalitate infantilă.

Deşi administrează cele mai multe vaccinuri, SUA are cea mai ridicată rată de mortalitate infantilă din toate ţările dezvoltate, în medie 6,22 de decese la mia de nou-născuţi. Are o rată de mortalitate infantilă mult mai ridicată decât Cuba sau Slovenia, în ciuda cheltuielilor ridicate alocate pentru sănătate.

Puteţi observa în tabelul nr.1 rata mortalităţii infantile pentru 34 de ţări, pentru anul 2009, valorile fiind date în ordine crescătoare. În fruntea listei sunt țările cu cele mai puține decese infantile.

Tabel 1.

Rata mortalității infantile (IMR) în 2009 în 34 de țări

În tabelul nr.2 sunt redate numărul și tipul de vaccinuri (imunizări) care sunt făcute în primul an de viață în 34 de țări.

Tabel 2.

Rezumat al schemelor de vaccinare recomandate la copii în primul an de viață, în 34 de țări

a  – aceste patru națiuni au fost excluse din analiza datelor deoarece au avut mai puțin de cinci decese infantile.
b – DTaP este administrat ca doză singulară dar conține trei vaccinuri separate (împotriva difteriei, tetanosului și tusei convulsive). Astfel că dacă DTaP este dat de trei ori la copilul mic, aceasta echivalează cu nouă doze de vaccin.
Aceste scheme de vaccinare erau pentru anii 2008/2009.

Tabelul 2 arată țările cu cel mai mic număr de vaccinuri administrate în capul listei. Observați un tipar? Dintre țările dezvoltate, Statele Unite, în care se administrează cele mai multe vaccinuri copiilor, are cel mai mare număr de decese infantile la mia de nașteri.

Părinții devin din ce în ce mai educați în legătură cu riscurile numărului crescând de vaccinuri administrate forțat copiilor lor. Conform unui sondaj de opinie efectuat în luna august 2010, 52% dintre americani sunt îngrijorați în legătură cu siguranța vaccinurilor.

Datele privind valorile mortalității infantile și schemele de imunizare din studiu, pentru cele 34 de țări, se referă la anul 2009. Între timp, mai multe țări, printre care și SUA și Canada și-au modificat schemele de vaccinare pentru primul an de viață, scăzând numărul imunizărilor recomandate la 12-16, față de 24-26 cât erau în anul 2009. Pentru perioada luată în calcul (2009-2018), pentru SUA s-a observat scăderea ratei mortalității infantile de la 6,22 în anul 2009 la 5,7 în 2017, iar pentru Canada de la 5,04 în anul 2009 la 4,47 în anul 2018. Chiar dacă este doar o abordare simplă, prin referire la parametrii evaluați în cadrul studiului fără nicio investigare statistică a valorilor acestora, este de notat scăderea atât pentru SUA cât și pentru Canada a valorilor IMR paralel cu scăderea numărului de vaccinări din schemele de imunizare pentru primul an de viață.

Corelația dintre vaccinuri și mortalitatea infantilă are un context mai sinistru – într-o conferință TED din februarie 2010, Bill Gates, un susținător entuziast al programelor de vaccinare, a declarat că vaccinurile ar fi necesar să fie folosite pentru reducerea populației globale, în scopul reducerii emisiilor de dioxid de carbon.

Gates este un eugenist declarat dorind reducerea drastică a populației globului în numele combaterii încălzirii globale. Acest aspect este alarmant din moment ce Fundația Bill și Melinda Gates finanțează producția și distribuția vaccinurilor destinate lumii a treia.

Nemulțumit de faptul că populația se îndreaptă către nouă miliarde de indivizi, Gates a declarat că „Dacă facem o treabă bună cu noile vaccinuri, cu asigurarea seviciilor de sănătate publică, cu serviciile de sănătate reproductivă, se poate scădea numărul acesteia cu 10-15%”.

Gates a continuat să emită astfel de idei sinistre. În iulie 2010, la Aspen Ideas Festival în Aspen Colorado, a pledat pentru „death-panels” (grupurile morții), ceea ce presupune ca pacienții în vârstă care urmează tratamente costisitoare să fie lăsați să moară, banii cheltuindu-se într-un alt mod.

Bill Gates, unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă, se întâlnește în secret cu alți miliardari pentru a discuta modalități de a micșora populația globului. La astfel de întâlniri sunt prezenți și David Rockefeller Jr sau George Soros.


Citiți și:

Vaccinul anti-rujeolă a crescut, în anii ’90, mortalitatea în rândul copiilor din Africa de Vest cu 33%

Revista «Scientific Research»: Vaccinuri cu substanțe chimice pentru depopulare (I)

Vaccinat vs. nevaccinat: Cine e mai bolnav? Studiu inedit efectuat pe copii americani vaccinați, comparativ cu copii nevaccinați

 

yogaesoteric
24 iunie 2019


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More